Μήνυμα στις 12/12/2007 στις 23:13 @Sex
Η σχέση σας βασίζεται αποκλειστικά στο sex?Κάτι άλλο δεν έχεις να του κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον?Σκέψου λίγο και κάτι θα βρεις.14 ακόμα μικρό είσαι βρε.Άραξε λίγο ακόμα κάνε καμιά φάση και όταν σιγουρευτείς ότι τον γουστάρεις πραγματικά τότε ξεφορτώσου την παρθενιά.Είναι μιας χρήσης για αυτό στο λέω.Δεν την χάνεις κάθε μέρα.Και θα είναι κρίμα να μην την χάσεις με έναν που έχεις πραγματικά καψουρευτεί.
Πήγαινε στο θέμα: χριαζομαι την βοηθια σας...
Μήνυμα στις 12/12/2007 στις 23:06 @Sex
Αναφορά: (AGGY16@17 Νοεμβρίου 2007) Πήγαινε στο θέμα: Δεν Ξέρω να φιλάω γλωσσόφιλο!!!ΗELP ME!!!
Μήνυμα στις 12/12/2007 στις 23:04 @Διάφορα
Συμφωνώ απόλυτα με την little lady.Σοβαρευτείτε παιδιά.Η μέταλ είναι ένα ακόμα genre μουσικής εξαιρετικά δημοφιλές που κάπως πρέπει να δημιουργήσει ένα hype γύρω από το όνομα του.Πλέον δεν υπάρχουν οι συγκροτηματάρες του παρελθόντος και η metal χρειάζεται διαφήμιση.Τι καλύτερο από μερικές σατανιστικές μαλακίες και "άγρια συναισθήματα" για τον κόσμο?Καμένοι και ανώμαλοι υπάρχουν σε κάθε δραστηριότητα της κοινωνίας μας.Η metal θα αποτελέσει εξαίρεση?
Πήγαινε στο θέμα: επιπτώσεις της μέταλ στον ανθρωπο
Μήνυμα στις 12/12/2007 στις 22:58 @Κλάψιμο
Βαρέθηκα να αγαπάω και κάνω αποχή τώρα απο το μοναδικό αυτό συναίσθημα..Το καλύτερο πράγμα ένα διάλειμμα ανάμεσα σε τόση αγάπη
Πήγαινε στο θέμα: agapaw
Μήνυμα στις 12/12/2007 στις 22:56 @Κλάψιμο
Princess σόρρυ αλλά σου λέω την πικρή αλήθεια..Πίστεψε με.Εγώ στο τέλος έκανα τις περισσότερες να φανούν ότι και καλά αυτές έφταιγαν που δεν μιλάμε πια.Μήπως ο καλός σου σου έστελνε μνματα που έλεγε καλή τύχη σε ότι κάνεις εγώ δεν κάνω για σένα σου πέφτω λίγος κτλ?Γιατί εγώ τέτοια έλεγα..Συμβουλή:Παράτα τις σχέσεις από το ίντερνετ και βρες ένα νορμάλ άτομο.Το web να το χρησιμοποιείς μόνο για εποικοδομητικές συζητήσεις όπως αυτή που έχουμε στο παρόν thread:P
Πήγαινε στο θέμα: sxesi ap0 internet??
Μήνυμα στις 12/12/2007 στις 21:27 @Κλάψιμο
Ρε τα παιδιά που είναι emo σοβαρά δεν τα καταλαβαίνω.Την λύπη σας την εκφράζετε με τα ρούχα σας και το στυλάκι σας?Εγώ όταν είμαι λυπημένος λέω το παράπονο μου σε έναν φίλο/η ή το κρατάω μέσα μου.Και στο κάτω κάτω στην πλειοψηφία σας παιδιά είστε ακόμα.Πότε προλάβατε να ζήσετε την ζωή και να δείτε μεγάλες πίκρες?Πέστε απλά ότι γουστάρετε γιατί θέλετε να δείχνετε διαφορετικοί.Το κάνετε με λάθος τρόπο όμως.Και ναι ασχολούμαι γιατί το θεωρώ αντιαισθητικό το όλο θέαμα και οφείλω να το επισημαίνω όποτε έχω την δυνατότητα να το κάνω.
Πήγαινε στο θέμα: gT t0s0S RaTsIsM0S Me t0yS Em0?
Μήνυμα στις 12/12/2007 στις 21:22 @Κλάψιμο
Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω αλλα και εγώ όταν παιζόταν ανάλογη φάση με μια κοπελιά την ίδια δικαιολογία της είπα και της το έπαιξα μπερδεμένος..Οπότε ψάξε αλλού να βρεις την τύχη σου.όσο για την απόσταση σιγά το πράγμα.Εδώ κάποτε που γούσταρα μία κοπέλα είχα πάει από κόρινθο(που μένω) Κορωπί.Και ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα στον προαστιακό.
Πήγαινε στο θέμα: sxesi ap0 internet?? |