Μήνυμα στις 21/12/2007 στις 20:05 @Διάφορα
Psaxnw Hip hop tragoudia opws to Psixodrama-Akatamaxhto opios kserei merika kala as mou grapsei...efxaristo :P
Πήγαινε στο θέμα: Help 2 xD
Μήνυμα στις 13/12/2007 στις 14:40 @Διάφορα
auto p perimena m eipe...oti me blepi filika kai tpt parapano kai oti pote den tha ekane sxesi mazi m gt eimai to frikio tou sxoleiou.ELEOS? telospanton euxaristo gia tin boithia tha to dokimaso otan m 3anaaresei ali kopela p den nomizo toso eukola
Πήγαινε στο θέμα: Help :/
Μήνυμα στις 11/12/2007 στις 08:50 @Διάφορα
Sas euxaristw paidia gnoristikame me tin kopela kai pame mia xara(filika)..den ksero pote tha tis pw pws niotho gia autin alla fobame min mou pei se blepw mono filika kai tetiou idious blkeies... euxaristo kai pali :D
Πήγαινε στο θέμα: Help :/
Μήνυμα στις 5/12/2007 στις 23:32 @Διάφορα
Γεια σε ολους(ειμαι ολοκαινουργιος εδω :D) δεν ξερω αν απανταντε σε τετιου ειδους θεματα αλλα με βασανιζει αφανταστα εδω και πολυ καιρο.1η λυκειου παω και μου αρεσει παρα πολυ ενα κοριτσι της ηλικιας μου αλλα δεν ξερω πως να της το πω.Δεν τολμαω να πω ουτε γεια γιατι ουτε καν την ξερω και ντρεπομαι αφανταστα να κανω την καθε κινηση.Μετακομισα εδω πριν λιγο καιρο και δεν εχω κανεναν φιλο μου για να μου δωσει συμβουλες.Ελπιζω να απαντησετε....αν το 8εμα μου ειναι γελοιο διαγραψτε το δεν ξερω τι να πω.Οποιος μπορει να μου δωσει καποια συμβουλη για το πως να ερθουμε πιο κοντα ας πει κατι.Ευχαριστω(sorry για τους τονους βαριεμε να τους βαζω):_)
Πήγαινε στο θέμα: Help :/ |