Μήνυμα στις 22/4/2008 στις 18:25 @Διασκέδαση
mega-la ton thes ton kafe? χαχα
Πήγαινε στο θέμα: MEGALICIOUS!!
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 18:08 @Διάφορα
Παιδιά η αλήθεια είναι ότι τα greeklish είναι δυσανάγνωστα σε μεγάλα κείμενα. Ακόμα και για ανάγνωση 2-3 γραμμών χρειάζεσαι τον διπλάσιο χρόνο για να διακρίνεις τις λέξεις απότι θα χρειαζόσουν αν ήταν γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες. Για κάποιους είναι παιχνιδάκι, κάποιοι άλλοι όμως δυσκολεύονται να τα "αποκωδικοποιήσουν". Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να μάθει να διαβάζει τα greeklish την στιγμή μάλιστα που ο καθένας από εμάς τα χρησιμοποιεί με τον δικό του τρόπο. Τόσο δύσκολο είναι άλλωστε να γράφουμε στα ελληνικά; Τι μας δυσκολεύει; Ο τόνος; Ας μην τον βάζουμε...
Πήγαινε στο θέμα: γιατί τόση πίεση?
Μήνυμα στις 2/3/2008 στις 11:10 @Διάφορα
Μήπως έχετε υπόψη σας ξένα τραγούδια που ακούμε σε αποκριάτικα πάρτυ? Θα ήθελα τίτλους σας παρακαλώ! Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Αποκριάτικα τραγούδια
Μήνυμα στις 15/2/2008 στις 20:00 @Μηχανήματα
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να μου κλέβουν την σύνδεση το έχω αποκλείσει αν και το σκέφτηκα αρκετές φορές. Και όντως εκπέμπει αρκετή ακτινοβολία γιατί όταν το είχα στο ασύρματο με πονούσε το κεφάλι μου. Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο. Anyway βολεύτηκα με το καλώδιο και θα την βγάλω έτσι δεν με πειράζει. Απλώς έχω την περιέργεια να μάθω τελικά τι φταίει γιατί όσοι και αν το έψαξαν δεν κατάλαβαν. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι............ Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το Internet
Μήνυμα στις 6/2/2008 στις 18:55 @Μηχανήματα
Μα είναι απέναντι κι έχω το καλώδιο μες τη μέση. Και ο σπιτονοικοκύρης δεν θέλει να κάνω σημάδια στον τοίχο. Τελοσπάντων αν δεν γνωρίζετε που μπορεί να οφείλεται οκ. Σας ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το Internet
Μήνυμα στις 5/2/2008 στις 18:17 @Μηχανήματα
Όχι 5 μέτρα απόσταση. Ακριβώς απέναντι είναι το modem από το pc.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το Internet
Μήνυμα στις 5/2/2008 στις 16:21 @Μηχανήματα
Γειά σας,έχω πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση στο internet. Ενώ με το καλώδιο συνδέομαι κανονικά, ασύρματα μου κάνει διακοπές. Μήπως γνωρίζετε που μπορεί να οφείλεται αυτό; Να σημειώσω ότι σε άλλο σπίτι λειτουργεί κανονικά, κιέτσι έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχει πρόβλημα με το pc ή το modem. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το Internet
Μήνυμα στις 29/12/2007 στις 15:24 @Διάφορα
Γειά σας, μήπως γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να κατεβάσω παιδική μουσική, τραγούδια για παιδιά? Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση περι παιδικής μουσικής |