Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 05:53 @Θ. Κλημεντίνη
όσο για το αρχικό θέμα θέλω να σου απαντήσω "arianosfc" οτι δεν επρεπε να ωαλει τοθσ φιλοθσ τισ πανω απο σενα, οθτε να της το απαιτησεις ουτε να βάλει εσένα πανω απ τους φιλους της ουτε να χωρισετε για κατι τετοιο. Επρεπε να της πεις οτι το σωστο θεωρεις, ειναι να μην βάζει κανενα πανω απ το αλλο γιατι φιλια και ερωτας, είναι εκσίσου σημαντικά. Και οτι δεν ειναι δικαιο οπως δεν βάζει εσένα πανω απ τους φιλους της να βαζει αφτους πανω απο σενα. το δικαιο για ολους θα ηταν να τα ειχε στην ιδια κλιμακα σημαντικοτητας και τα δυο. Και κατι ασχετο και αλληγορικο, και όποιος κατάλαβε, καταλαβε,: "Κάποτε ρώτησε ο Ερωτας τη Φιλία, τι κάνεις εκεί ανόητη. Κι εκείνη απάντησε, κάνω ναγελούν αφτούς που εσύ κάνεις να κλαίνε" Ισως την πλήγωσες, ή την έκανες να φοβάται και γι αυτό στηρίχτηκε πιο πολύ στους φιλους της σαν καταφύγιο, για να μην νιωθει μόνη της. Ισως οταν ησασταν μαζί την εκανες να νιωθει μόνη της Πήγαινε στο θέμα: Λογοι χωρισμου
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 05:51 @Θ. Κλημεντίνη
όσο για το αρχικό θέμα θέλω να σου απαντήσω "arianosfc" οτι δεν επρεπε να ωαλει τοθσ φιλοθσ τισ πανω απο σενα, οθτε να της το απαιτησεις ουτε να βάλει εσένα πανω απ τους φιλους της ουτε να χωρισετε για κατι τετοιο. Επρεπε να της πεις οτι το σωστο θεωρεις, ειναι να μην βάζει κανενα πανω απ το αλλο γιατι φιλια και ερωτας, είναι εκσίσου σημαντικά. Και οτι δεν ειναι δικαιο οπως δεν βάζει εσένα πανω απ τους φιλους της να βαζει αφτους πανω απο σενα. το δικαιο για ολους θα ηταν να τα ειχε στην ιδια κλιμακα σημαντικοτητας και τα δυο. Και κατι ασχετο και αλληγορικο, και όποιος κατάλαβε, καταλαβε,: "Κάποτε ρώτησε ο Ερωτας τη Φιλία, τι κάνεις εκεί ανόητη. Κι εκείνη απάντησε, κάνω ναγελούν αφτούς που εσύ κάνεις να κλαίνε" Ισως την πλήγωσες, ή την έκανες να φοβάται και γι αυτό στηρίχτηκε πιο πολύ στους φιλους της σαν καταφύγιο, για να μην νιωθει μόνη της. Ισως οταν ησασταν μαζί την εκανες να νιωθει μόνη της Πήγαινε στο θέμα: Λογοι χωρισμου
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 05:40 @Θ. Κλημεντίνη
οταν αδιαφορει και σε γραφει και δε σου δινει σημασια και γενικά ειναι στον κόσμο του και αυτό συμβαίνει εδω και 7 μηνες και παρπανω και δεν αλλάζει αλλά περισσότερο χωρίζω όταν ενώ του λέω το παράπονό μου αυτό και το συζητάω όμορφα μαζί του και αυτός δεν αντιλαμβάνεται καν το πως συμπεριφέρεται και απαντάει :"ποιός? εγω? δεν ειναι έτσι, δεν σε γράφω. Απλά δεν έχω χρόνο." Εδώ και 7 μηνες? Αλλά είμαι απελπισμένη πιο πολύ γιατί δε μ αφήνει να τον χωρίσω. Κάθε φορά που του λέω : "τέλος" δεν το δέχεται, λέει οτι μ αγαπάει και δε μπορεί χωρίς εμένα ειναι για μια, δυο μέρες εντάξει, και μετά ξαναρχίζει τα ίδια. Και απόψε τα ίδια. Είπαμε ότι χωρίσαμε και αύριο θα έρθει και θα με λυγίσει. θα τον ξαναπιστέψω και θα ναι λάθος μου νομίζω. Τί να κάνω? Πήγαινε στο θέμα: Λογοι χωρισμου
Μήνυμα στις 18/12/2007 στις 13:59 @Κλάψιμο
Life is hard must be hard.
Πήγαινε στο θέμα: Pws Dinonde Emo!
Μήνυμα στις 10/12/2007 στις 15:55 @Κλάψιμο
Αναφορά: (AGGY16@07 Δεκεμβρίου 2007)Δεν είναι αναφορά. Απλώς έκανα re-login για να φαίνεται online. Πήγαινε στο θέμα: Pws Dinonde Emo!
Μήνυμα στις 10/12/2007 στις 15:32 @Κλάψιμο
Αναφορά: (EmO_GiRL@08 Δεκεμβρίου 2007)Thanks! Μου αρέσει να γράφω ποιήματα. Πιστεύω ότι είναι πιο ισχυρά από τον πεζό λόγο. Πήγαινε στο θέμα: Pws Dinonde Emo!
Μήνυμα στις 10/12/2007 στις 15:30 @Κλάψιμο
Αναφορά: (X.R.T.C@07 Δεκεμβρίου 2007)Emotional εννοώ άνθρωπος οτιδήποτε εκτός από αναίσθητος και που αν πληγώσει, το κάνει καταλάθος. Πήγαινε στο θέμα: Pws Dinonde Emo!
Μήνυμα στις 7/12/2007 στις 15:13 @Κλάψιμο
Προσδίδω ένα ποιήμα που έγραψα. Όποιος δεν είναι emotional ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ! Τα ΕΜΟ είναι μόνα Τα ΕΜΟ ταξιδεύουν Τα ΕΜΟ τα νιώθουν όλα Τα ΕΜΟ δραπετεύουν Τα ΕΜΟ ζουν μονάχα Τα ΕΜΟ είναι λίγα Τα ΕΜΟ ζουν σκοτάδια Τα ΕΜΟ τώρα έχουν ποιήμα Τα ΕΜΟ βλέπουν κόσμους Τα ΕΜΟ ζουν απλά Τα ΕΜΟ φτοιάχνουν δρόμους Τα ΕΜΟ σκέφτονται δυνατά Τα ΕΜΟ έχουν τον εαυτό τους Τα ΕΜΟ ζουν μ' αυτό Τα "ΕΜΟ" νιώθουν τον ορισμό τους Τα ΕΜΟ είναι εδώ Τα ΕΜΟ έχουν δρόμο Τα ΕΜΟ διαρκούν Τα ΕΜΟ χαίρονται τον πόνο Τα ΕΜΟ τους ΔΙΚΑΙΟΥΣ βοηθούν ΤΑ ΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Τα ΕΜΟ πολεμούν Τα ΕΜΟ είναι άφοβοι Τα ΕΜΟ σύνορα χαλούν ΕΜΟ νιώθω δεν χρειάζεται να γίνω Τα ΕΜΟ ζουν το δάκρυ, Τα ΕΜΟ είναι ΕΜΟ. Πήγαινε στο θέμα: Pws Dinonde Emo!
Μήνυμα στις 7/12/2007 στις 14:52 @Κλάψιμο
Αναφορά: (emo-girl@06 Δεκεμβρίου 2007) Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου emo-girl. (sorry για τον κενό σχολιασμό που βρίσκεται πριν από αυτόν. έγινε από βιασύνη) Πήγαινε στο θέμα: Pws Dinonde Emo! |