Μήνυμα στις 9/11/2007 στις 00:17 @Sex
egw xerw oti o par8enikos imenas mporei na spasei me 3 daxtila...oxi mono me 1...alla dn mporw n katalavw gt se provlimatizei toso afto to 8ema...alla pragmata prepei na skeftesai
Πήγαινε στο θέμα: Μπορει να σπάσει ο υμένας χωρίς επαφή;
Μήνυμα στις 9/11/2007 στις 00:09 @Sex
re paidia! 8a sas milisw apo proswpikh epeiria... (lol) emena dn me peiraze p exise sto stoma mou...afto pou me enoxlhse htan h gefsi...htan xalia...to eftisa amesws...tou to eipa kiolas..dn anteksa... oso gia tn stash sta 4 (as to poume etc) aresei mono sta agoria..ta koritsia dexontai polles fores n t kanoun mono k mono g n ikanopoiisoun ta agoria. episis g mena dn exei simasia pou 8a teleiwsei...an ginei afto-opoudipote k n ginei-8a katalavw oti to apolafse... Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...???
Μήνυμα στις 9/11/2007 στις 00:01 @Κλάψιμο
"ekdromh" tou xatzigiannh...ka8e fora klaiw Πήγαινε στο θέμα: Ενα τραγουδι down
Μήνυμα στις 8/11/2007 στις 23:50 @Κλάψιμο
kristianna eisai entelws fashion vistim...epeidi dld polla 15xrona k 16xrona exoun afto to stil simainei oti prepei na to akolou8hseis k ec? vasika emena kapote m arese to emo alla twra teleftaia exei arxisei na katantaei vlakeia...oloi prospa8oun na apoktisoun afto to stil...oloi einai idioi me olous...na xereis omws oti i istoria me t emo kapote 8a teleiwsei..moda einai,8a perasei...allwste pistevw oti g n ginei kapoios pragmatika emo prepei n exei sovara psixologika provlimata..alliws dn eksigeitai...k oso g tn apopsi sxetika me afto t eidos mousikhs:mporei n akouei kapoios afto t eidos alla dn simainei oti prepei n einai k emfanisiaka emo...
Πήγαινε στο θέμα: Τι είναι emo; |