Μήνυμα στις 15/11/2007 στις 13:33 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Αυτον που αγάπησα...με πλήγωσε ....και με έκανε να αλλάξω...να σκέφτομαι διαφορετικά...να φοβάμαι πράγματα...να μην πιστευω κανέναν!!!Αχ τι ωραία που θα ήταν να μπορούσε να γίνει αυτο!!! Εσυ??? Πήγαινε στο θέμα: ti zwi m midenizw,aptin arxi 3anarxizw..
Μήνυμα στις 14/11/2007 στις 12:30 @Διάφορα
εγω πάλι είμαι αρνητική με κάτι τέτοια!!!! Καλήτερα ρώτα την "tararam" , κάτι ξέρει παραπάνω.... Πήγαινε στο θέμα: 8elo gnommes...!
Μήνυμα στις 14/11/2007 στις 12:25 @Διάφορα
Ανάλογα με τη διάθεση...και κυρίως ελληνικά!!! Πήγαινε στο θέμα: τραγουδια
Μήνυμα στις 14/11/2007 στις 12:22 @Διάφορα
Τώρα που είναι νωρίς κόψτω!!! Κι εγώ κάπνιζα και καμιά φορά κάνω απο κανένα όταν είμαι χάλια!! Βλέπεις μεγάλη διαφορά, όταν δεν έχεις μέσα σου το τσιγάρο νιώθεις οτι έχεις κουράγια...δεν κουράζεσαι αμέσως και είσαι όλο ενέργεια. Γιατι, να ξέρεις οτι αυτοι που καπνίζουν νιώθουν συνεχως ατονία και δεν έχουν την όρεξη μέσα τους να κάνουν πράγματα!! Τώρα είναι νωρίς και δε μπορεις να το καταλάβεις, γιατι έχεις μόνο 3 μήνες!!!! Αν συνεχίσεις , μετα απο καιρό θα το καταλάβεις κι εσυ...απλά ελπίζω να μην είναι αργα!!!! Η επιλογή είναι δική σου!!! Ααα... όσο για τα χρόνια ζωης μειώνοντε με το τσιγάρο(στατιστικά)....και τα 95 να φτάσεις κι αλλο θα θες ....η ζωή είναι πολύ γλυκιά...μη το βλέπεις τώρα έτσι....!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα
Μήνυμα στις 14/11/2007 στις 12:11 @Sex
Δεν είναι έτσι κοριτσάκι μου...!!! Είσαι πολύ μικρή ακόμη γι΄αυτο!!! Ζήσε....περίμενε να ερωτευθείς...να χαρείς...να νιώσεις αυτο το αθώο παιχνίδι των ερωτευμένων σ' αυτη την ηλικία...!!! Μην κάνεις κάτι επειδή το λένε τα αγοράκια!!!Τα αγοράκια προσπαθούν να πείσουν τα κοριτσάκια για την δική τους ικανοποίηση. Αν το κάνεις τώρα μπορεί κάπου στο μέλλον , που θα έχεις άλλο μυαλό να λές, τί έκανα τότε??? Βλέπω τώρα έξω κοπελίτσες 13 - 14 χρονών και έχουν κάνει "πολλά" και σχολιάζουμε εμεις και λέμε ...ρε γαμώτο εμεις δεν ήμασταν έτσι...γιατί τα κοριτσάκια τώρα έχουν ξεφύγει??? Απλά πρόσεξε!!! Μην ακούς κανένα αγοράκι, κάνε αυτο που λέει η καρδιά σου!!!Κοίτα να είσαι καλά...και όταν ερωτευτείς και κάνεις σχέση, (όχι απλα για να περνάει η ώρα)και είσαι καιρό μ' αυτον και νομίζεις οτι αξίζει και θες να προχωρήσεις, τότε να το κάνεις!!!Εγω για παράδειγμα ολοκλήρωσα στα 20χρόνια μου, τότε ένιωσα έτοιμη να προχωρήσω!!!Θα μπο΄ρούσα πολύ πιο νωρίς αλλα δεν ήθελα...!!! Θα το θυμάσαι σε όλη σου τη ζωη!!! Ξερεις αλλιώς το βλέπουν οι άντρες κι αλλιώς οι κοπέλες!! Εύχομαι ότι και να κάνεις να σου βγει σε καλό!!! Απλά είναι τέτοια η ηλικία σου, που την περάσαμε κι εμεις και ξέρουμε πως είναι και θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Φιλάκια κουκλίτσα Πήγαινε στο θέμα: aporia...
Μήνυμα στις 14/11/2007 στις 11:49 @Κλάψιμο
Και φυσικά έχω κλάψει...αλλα όχι συχνα!!! Όταν με πληγώνουν και όταν πληγώνω άθελα μου, μόνο τότε!!! Πρόσφατα έκλεψα για κάποιον..πολύ!!! Το αποτέλεσμα ????Μου απέδειξε οτι δεν αξιζει ΤΙΠΟΤΑ και αυτο με πλήγωσε περισσότερο. Μετά απο αυτο έμαθα....! Τώρα αντιμετωπίζω διαφορετικά τα πράγματα, απλά αυτο δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό...αλλλα πλέον φοβάμαι!!!Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πιστεψω κάποιον και κρατάω πολύ μεγάλες αποστάσεις!!!! Πήγαινε στο θέμα: Κλάμα
Μήνυμα στις 13/11/2007 στις 19:04 @Κλάψιμο
Ρε παιδιά να κλάψει θέλει το παιδι.....τι nirvana και βλακείες??? Στεναγμέ μου, κρατησε με λίγο λίγο που την χάνω, δώσ' μου δύναμη λιγάκι παραπάνω..... Αλίμονο - Αλίμονο σ΄αυτους που δεν αγάπησαν. . αλίμονο σ'αυτους που δε δκρύσανε ζωή...την ομορφιά σου δε γνωρίσανε ζωή... Η μπαλάντα της αγαπημένης - Κουρκούλης Κόπηκα στα δυο- Μακρόπουλος Έχω μια αγκαλιά - Θεοδωρίδου Φεύγω για μένα - Μαζωνάκης Φίλε μου - Μαζωνάκης(Φίλε ελα απόψε που πονάω....) Να 'χα τη δύναμη - Πουλόπουλος Ποια νύχτα σ'έκλεψε - Πουλόπουλος Απόψε κάποιος θα χαθεί - Πουλόπουλος Ε... δε μπορεις να πεις, σου έχω πολλές επιλογές!!! Το Αλίμονο είναι κορυφή...και μετά η μπαλάντα της αγαπημένης!!! Φυσικά εσένα μπορεί να μη σε εκφράζουν αυτα αλλα για μένα μερικά απ' όλα ειναι αυτα!!! Πήγαινε στο θέμα: Ενα τραγουδι down
Μήνυμα στις 13/11/2007 στις 18:37 @Κλάψιμο
Είσαι σίγουρος οτι δεν θα γίνει κάτι, οτι δε σε θέλει??? Όταν εμεις οι γυναίκες μαθαίνουμε οτι μας θέλει κάποιος που κάνουμε παρέα και εμεις δεν τον θέλουμε, κρατάμε αποστάσεις ...!!! Αυτη όμως η κοπελιά...αντι να κρατήσει κάποια απόσταση (αφου λες οτι δεν γίνεται κάτι μεταξύ σας, δε σε θέλει) ή να είστε όπως και πριν ...σε πλησίασε ακόμη περισσότερο!! Γιατί έτσι??? Μήπως τελικά νιώθει κάτι για σένα, της αρέσει η παρέα σου και απλά δεν ξέρει τί ακριβώς νιώθει??? Και για να μη χαλάσει αυτο που έχετε θέλει πρώτα να σιγουρευτή για τα αισθήματα της προς εσένα???Απλά αυτο θέλει χρόνο!!!! Πήγαινε στο θέμα: Ax aytos o kolo erwtas....
Μήνυμα στις 13/11/2007 στις 18:18 @Θ. Κλημεντίνη
Ε... μη το παίζεις κι εσυ αδιάφορη!!! Όλα είναι ένα ρίσκο...!!! Να του δείχνεις τι νιώθεις και όχι να το παίζεις αλλιώς και τότε θα σου δείξει κι αυτος τι πραγματικά αισθάνεται για 'σένα...!!! Εδω υπάρχη ενας Έρωτας μεγάλος....και εμεις μιλάμε για κάτι πράγματα μικρά....!!!!! Σας εύχομαι να είστε μαζί κι ευτυχισμένοι..... Πήγαινε στο θέμα: Πήγα για μία φορά και κόλλησα
Μήνυμα στις 9/11/2007 στις 18:16 @Θ. Κλημεντίνη
Όσο το σκέφτεσαι είναι χειρότερο....κάνε την κίνηση που θες...!!! Μια μέρα που θα είστε παρέα με άλλους κοινους φίλους έξω...., τότε πες της οτι θες να της μιλήσεις!!! Και μη χάσεις χρόνο...να την παρεις απο το χέρι και να της πεις αυτα που νιώθεις!!! Εσει θα κάνεις την προσπαθεια, γιατι αν δεν την κανεις δε θα μαθεις ποτε τι θα μπορουσε να ειχε γινει!!! Και στην τελικη αν σου πει οχι, δεν εγινε και κατι....συνεχίζεις!!! Σου ευχομαι να ακουσεις αυτο που θες και να ειστε ευτυχισμενοι Πήγαινε στο θέμα: Πώς να κάνω κίνηση |