Μήνυμα στις 7/1/2008 στις 12:25 @IRC admin
Ως χρήστης του Ftou, του e-go αλλα και των αλλων καναλίων που φιλοξενούνται σε αυτην την σελίδα θα ήθελα να πάρω θέση σε αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε. Καταρχήν απο οσο είμαι εγω σε θεση να γνωρίζω δεν θεωρώ οτι έχει γίνει κάποια διαφήμιση. Αλλα και αν ακόμα δεκτό κατι τέτοιο δεν πιστεύω οτι θα πρέπει να γίνεται θέμα. Ο καθε ένας απο τους χρήστες των καναλίων μπορεί να έμπαινε " Λογω της διαφήμισης που λες " μια φορά, δυο, τρεις....... αντε δέκα (και πολυ λεω) αλλα δεν θα συνέχιζε να μπαίνει στο συγκεκριμμένο κανάλι που αναφέρεσαι αλλα και σε άλλα γενικότερα, αν δεν υπήρχαν απαραίτητα και άλλοι λόγοι όπως μια ευχαριστη συζητηση και παρέα. Ιδίως μάλιστα οταν τα ατομα αυτά με τα οποία συζητάς τα συναντας στο chat στα συγκεκριμμένα κανάλια αν οχι σε καθημερινη βάση, πολυ συχνα. Κατα την γνωμη μου πάντα, νομιζω οτι πριν βγάλεις αυτό το συμπέρασμα θα ήταν καλο να είχες ρωτήσει έστω και λίγα άτομα απο τους χρήστες του συγκεκριμμένου καναλιου αλλα και τυχόν άλλων καναλίων τους λόγους για τους οποίους επιλέγουν τα συγκεκριμμένα κανάλια. Ετσι μπορεί να είχες αποφύγει να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε αυτο το θέμα που δημιουργήθηκε αλλα ωστόσο πιστευω οτι έπρεπε να πάρω θέση. Πήγαινε στο θέμα: Καλο το IRC
Μήνυμα στις 7/11/2007 στις 01:16 @Κλάψιμο
axaxaxa m.xatzigiannis kalooooooooo!!!!! Symfono ke ego!!!! martzi synexise!!!!!! Stin periptosi omos poy soy aresoun oloi ego tha elega na psaksis na bris enan 5o!!!!!!!!!! Pou kseris mpori na papsis na exis dilimaaaa!!!! Πήγαινε στο θέμα: lol
Μήνυμα στις 5/11/2007 στις 16:20 @Κλάψιμο
Ksanthoulla to Θεμα δεν ειναι τι κανει ο καθενας και αν συνεχιζει να ειναι κολλημενος καπου στα ιδια!!! Το να ξεκολλησει καποιος απο καπου και να μην μενει στα ιδια μπορει να ειναι δυσκολο!!!! Το θεμα ομως για μενα τουλαχιστον ειναι να συνεχισει την προσπαθεια να προχωρα!!!! Αυτο το πνευμα ειχε το ανωτερω topic!!! Δεν θεωρω οτι λεμε κατι διαφορετικο ομως!!!!! Πήγαινε στο θέμα: The way we see life
Μήνυμα στις 5/11/2007 στις 12:10 @Κλάψιμο
Δεν γυρευω μητε το σταματημα μητε το γυρισμο προς τα πισω γυρευω το νου, την ευαισθησια και το κουραγιο των ανθρωπων που προχωρουν μπροστα!!!! (Γ. Σεφερης) Δυο καταδικοι κοιτουσαν απο τα καγκελα τους μεσα ο ενας εβλεπε την λασπη ο αλλος εβλεπε τα αστερια!!! (Oscar Wilde) Keep on following your hopes and your dreams...... Never give up !!!!! Πήγαινε στο θέμα: The way we see life
Μήνυμα στις 5/11/2007 στις 10:15 @IRC admin
Αποδεκτή απάντηση:utopicos_stoxastis kalimera!!!!!Eγω πηγα στο www.irczone.gr ή www.irc.zone.gr kai katebasa απο δεξια που εχει τα download to mirc kai meta to script tou mirc. Στην συνεχεια εκανα ενα run toy mirc exe. Meta dokimase na mpeis οπως παλια στο ftou. θα σου ανοιξει το περιβαλλον του mirc opoy σου ζηταει να βαλεις ονομα μαιλ nick kai εναλλακτικο nick onoma kai μαιλ δεν χρειαζεται να βαλεις τα πραγματικα γιατι θα τα βλεπουν και οι αλλοι. Στην συνεχεια κανεις connect απο πανω δεξια στον πινακα!!! Καλη επιτυχια Max!!!! Mην ξεχασεις οτι αν εχεις κανει το nick soy protected θα πρεπει μολις μπεις στο ftou να κανεις identify to password. Διαφορετικα θα σε πεταξει εξω!!! Την εχω πατησει πολλες φορες εγω!!!! cu at fτou!!!! Πήγαινε στο θέμα: help
Μήνυμα στις 5/11/2007 στις 01:22 @Θ. Κλημεντίνη
Βλεποντας το απο εξω θα ελεγα οτι θα ηταν καλυτερα να περιμενετε! Η κοπελα ειναι μικρη ακομα και μολις στο 1 ή δευτερο ετος φοιτητρια! Πιθανον να μην θελει η να μην εχει συνειδητοποιησει τις ευθυνες και δεσμευσεις ενος γαμου!! Απο την αλλη ειστε τοσο καιρο μαζι οποτε υποθετω οτι ξερετε πολυ καλα ο ενας τον αλλο!!! Ξερετε φανταζομαι τι θελετε ο ενας απο τον αλλο και τι θελει ο ενας για τον αλλο!! Οποτε ....... αν αυτο ειναι που θελετε και οι δυο και ειστε και οι δυο σιγουροι μπορειτε να πατε......παραπερα!!!!! Αν τελικα το κανεις το βημα θα σου προτεινα να κανεις skip τον καταλογο και να της το ελεγες με δικα σου λογια τονο φωνης και τροπο που θα σου εβγαινε εκεινη την στιγμη. Αυτα παντοται κατα την γνωμη μου και μονο που μπορει να ειναι και λαθος!! Καλη Επιτυχια αν τελικα το αποφασισεις!!!! Πήγαινε στο θέμα: Ιδέες για πρόταση γάμου
Μήνυμα στις 3/11/2007 στις 00:00 @Θ. Κλημεντίνη
sk8er boy : Συμφωνω στα περισσοτερα μαζι σου!!! Ωστοσω πιστευω οτι δεν θα πρεπει να δειξει οτι το θεωρει ως αστειο. Νομιζω οτι ετσι θα χασει το δικιο της. Θεωρω οτι πρεπει να δειξει οτι την ενοχλησε αλλα ως εκει......!!! Το να συνεχισει να ασχολειται με ατομα που δεν ασχοληθηκαν ουσιωδως μαζι της δεν οδηγει καπου... Πήγαινε στο θέμα: Η κολλητή μου δε μου μιλάει
Μήνυμα στις 2/11/2007 στις 23:57 @Θ. Κλημεντίνη
lenus lenus : Τι θα εκανα εγω?? Θα εδειχνα ανωτεροτητα και δεν θα ασχολιομουν καθολου!! Οσο για τις αλλες " φιλες " μου θεωρω οτι εχουν δικο τους μυαλο, σκεψη και κριση και να μην στεκονται μονο σε οτι τους λενε οι αλλοι αλλα να βλεπουν παραπερα. Αν ειναι ολα οπως τα λες........ τοτε εγω ανεγκεφαλες φιλες σαν αυτες δεν θα ηθελα. Ουτε θα προσπαθουσα να τις πεισω οτι εγω εχω δικιο για να γυρισουν πισω! Αν μου δινοταν η ευκαιρια θα τους ελεγα την δικη μου εκδοχη και αυτες ας αποφασιζαν. Πιστευω οτι οταν εισαι με καποιους και κανεις παρεα, το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αφιερωνεις λιγο χρονο για να τους μαθεις σαν ανθρωπους και να πιστεψεις σε αυτους εφοσον αξιζουν και οχι να περιοριζεσαι στο απλα περναμε καλα και με την πρωτη φημολογια να φευγουν. Αν αυτες δεν το εκαναν ...............!!!! Πήγαινε στο θέμα: Η κολλητή μου δε μου μιλάει |