Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 21:17 @IRC admin
eimai o Oneirovatis.
Πήγαινε στο θέμα: Παρακαλώ την βοήθεια σας!
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 20:57 @Θ. Κλημεντίνη
Sk8r Καλησπέρα ! διαβασα καποια μηνυματα που αφορουσαν εσενα αι την κοπελα σου για να μπορεσω να δωσω μια πιο σωστη απαντηση και να εχω μια καλυτερη εικονα... Να ξερεις πως ενας γάμος δεν ειναι καθε μερα Χριστουγεννα... Ωστοσο μονο εσυ και η κοπελα σου ξερεις την οικονομικη σας κατασταση,τις ελευθεριες σας,τα ορια σας. ΟΦΦΤΟΠΙΚ Στα παλια χρονια πριν να παντρευτουν αραβωνιαζοντουσαν και στις μερες μας ολο αυτο το ταξιδακι εχει γινει διαρκεια ενος λεπτουσ αφου αραβωνιαζονται την μερα που παντρευονται. Ωστοσο τοτε δεν ειχαν επιλογη αραβωνιαζοντουσαν και μετα παντρευοντουσαν...μετα ..απο μηνες η χρονια. Σημερα υπαρχει η επιλογη για ολουσ και δινεται σε ολους ασχετα με το πως υπαρχουν και γινονται ακομα προξενια...Οι τελευταιοι εχουν επιλογη αλλα την πετα3ανε στον καδο των αχρηστων μαζι με αυτο που λεγεται ζωη τους... ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΦΦΤΟΠΙΚ back στο θεμα μας...Εισαι οπως λες 24 και εκεινη μολισ 19 στα 20.Αν αγαπας εκεινη πρεπει να αποδεχτεισ και να αγαπησεις αν το επιτρεπουν οι καταστασεις και τουσ δικουσ της..Αν η οικονομικη κατασταση δεν στο επιτρεπει τοτε μετα το ταξιδι θα πρεπει να αγχωθεις για ενα δανειο για καποιο σπιτι που θα χρειασεται να φωλιασετε. Αν την αγαπας και της ταξεις τα αστρα τοτε καθε στιγμι πρεπει να μπορεις να της τα προσφερεις,αν της εταξες αγαπη τοτε αγαπη να της δωσεις,για παντα...Και αυτο το παντα δεν φανταζει προσχαιρο αλλα θα ειναι για παντα. Παντρευεσαι την μοναδικη σου αγαπη,εκεινη που ειναι η μοναδικη.. Φυσικα σε καθε σφαλμα μπορεις να απλα να χωρισεις ομως το παρελθον σου τηα σε δημιουργησει στο μελλον σου... Αγαπησε δυνατα,ζησε μαζι της,νιωσε την και παντρεψου την,οταν ομως ολα αυτα ειναι εφικτα κατω απο ονειρεμενες καταστασεισ που εχουν πολυ πραγματικοτητα μεσα τους. 7 χρονια σχεσης και μεσα σε αυτα 3 χρονια αραβωνιασμενος και ακομα δεν καταφερα να της εξηγησω ποσο παραφορα πολυ την αγαπαω!!!Και αν και ολα τα υπολοιπα χρηματα σπιτια ταξιδια προυπηρχαν στην κατοχη μου η σχεση δεν κρατησε...Την αγαπαω πολυ απλα πρεπει να συνεχιζουμε την ζωη μας με γλυκεσ αναμνησεις του χθες ελπιζοντας στο μοναδικο αυριο. Φιλικα . Πήγαινε στο θέμα: Ιδέες για πρόταση γάμου
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 20:26 @IRC admin
Φιλε Greenwizard σε υπερ ευχαριστω για την απαντηση σου! Να σαι καλα και να περνας καλα!!! εν αναμονη λοιπον!!! Πήγαινε στο θέμα: Παρακαλώ την βοήθεια σας!
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 20:16 @Διάφορα
Emo ειναι εκεινοι που καταφεραν να κανουν τον Μηδενισμο ,δογμα,λατρεια και μοδα... Ποιος ειναι εκεινος που καταφερε να μαθει τα παντα?Μονοπλευρα σε ενα θεμα πολλοι,σε πολυπλευρα θεματα ολοι πασχουν και μιν μου πεις πως γνωριζουν πολλοι απο αυτουσ τι περιλαμβανεται μετα3υ ενος λυκαυγες και λυκοφως στι 23.45 καθε χρονο 28/06 σε ενα σιμειο στοον ισημερινο... Παντογνωσια=βαρεμαρα=οχι οι emo.. Αλλο το βαριεμαι και δεν κανω κατι για την καταπλιξια μου,αλλο το βαριεμαι την ζωη για α,β,γ καταστασεις που δεν με πανε παραπερα,αλλο το ξερω και αλλο τα ξερω ολα... Και αν οι emo ηταν κατι το αξιο λογου τοτε συλογησου πως δεν ειναι ουτε πρτυπο ουτε προτοτυποι ουτε μοδα,οταν ο καθε ενασ απο αυτους βαδιζει με βρεφικα βηματα στα χναρια των αλλων. Φιλικα.Και αποψη μου ηταν.Το τι κανει ο καθενας στην ζωη του ουτε θα το μαθουμε ουτε το ξερουμε αλλα και ουτε ενδιαφερομαστε. Πήγαινε στο θέμα: Ti einai emo???
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 20:07 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μην γινεισ παππας.Καλα διαβασεσ...Παππας... Μονο οι παπαδεσ λυπουνται και αγαπουν γιατι και αυτοι εχουν χασει την μπαλα με την αγαπη και την μιζερια... Αγαπας γιατι αγαπηθηκες το ιδιο εντονα οπως αγαπησες και αγαπασ γιατι το θεσ.οχι γιατι λυπασαι. Αν λυπασαι για εκεινον/εκεινη το καλυτερο που εχεισ να κανεισ ειναι να του/της το πες...ισως γινει αξιαγαπιτος μετα απο αυτο και οχι αξιολυπιτος... Αγαπη απο λύπη μονο θλιψη μπορει να αποδωσει,σε σενα που λυπασαι,ενω ο αλλος που λυπηθηκε και αγαπηθηκε θα ζει στον κοσμο του για πολυ καιρο ακομα. Φιλικα. Πήγαινε στο θέμα: Όταν ...
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 19:58 @Κλάψιμο
Αποψη μου φιλε μου ειναι πως για κάθε έναν εκεί έξω υπαρχει και καποιοσ που αέναα προοριζεται για εκεινον... Ολα ειναι θεμα επιλογων και συνηθειων η απλα εμμονων. Ανθυγιεινο δεν ειναι,ισως ειναι ετσι το σωματοτυπο τους,αν για εσενα ειναι αποκροθστικο το θεαμα μπορεισ να φορεσεις γυαλια ι να κοιτα3εισ αλλου.καποιοι αλλοι το θεωρουν απλα υπεροχο,η αρκετα ερεθιστικο ε3αρταται και παλι τουσ σκοπους τις εμμονεσ και το μυαλο τους.. Ολα ειναι θέμα ιδεας καθαρα. Φιλικα. Πήγαινε στο θέμα: Πιασιματάκια στις Γυναικές. Υπέρ ή κατά
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 19:51 @IRC admin
φιλε Danai ,ποτε στην ζωή δεν πρεπει να πάθεις για να μάθεις γιαυτό εξαλου υπάρχει και η επιλογή μας. Καλά κανείς και ρωτάς για να μάθεις αλλά πιστεύω κάποιοι άλλοι έχουν επενδύσει χρόνο και κόπο να γράψουν κάποια rules γιατί θα ήταν πολύ κουραστικό να απαντούν σε κάθε ένα έκαστο που ρωτούσε. Μπορείς να ξεκινήσεις με τον γενικό Κανόνα των φορουμς όλου του κόσμου,μην γράφεις με κεφαλαία είναι σπαστικό να "φωνάζεις" στα "ματιά" μας που σε διαβάζουν. κατά δεύτερον μπορείς να βελτιώσεις τα ελληνικά σου,όχι δεν έκανες κάποιο ορθογραφικό λάθος, αλλά εκείνο το "γιατί επειδή" απλά με έκανε να θέλω να σκίσω τα πτυχία με τα οποία διδασκω. Φιλικά. Πήγαινε στο θέμα: Γιατι
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 19:25 @Κλάψιμο
H agapi einai megali koybenta.. Peri agapis diki mou apopsi pws gia na agapitheis prepei na agapiseis kai na niwseis tin ennoia...Isws poneseis ,isws dakryseis ,isws gelaseis,isws poreuteis,isws xalarwseis... Omws ayta ta isws den einai agapi giati o kathe enas dinei ton diko tou orismo kai ton aspazetai. Ayta ta isws einai apotelesmata tis agapis,mporei i arxi tis mporei kai to telos. kai mesa se ayto to kombiko simeio tha prepei na breis kapoion pou dinei orismo stin agapi oti kai esy i idia... Pote min pefteis gia kanenan pou den a3izei...Aytos pou a3izei tha prospathouse na se anebasei kai an ontws axizei pragmatika poly,tha se anebaze. Gia oti ponas,gia oti gelas,gia oti potheis min to xrewneis stin agapi... Agapi einai kati pou agapas kai oxi apo synitheia i emmones... Filika! Πήγαινε στο θέμα: down down down
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 18:42 @IRC admin
Την καλησπέρα μου στην παρέα του ftou! Αγαπητοί operators αλλά και απλά μέλη θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το πρόβλημα μου. Προσπαθώ σήμερα 26 Οκτωβρίου να συνδεθω με το ftou irc απο τον browser μου που είναι ο mozila firefox δεν συνδέομαι μεσώ mirc. Ωστόσο δεν είμαι banned αν ημουν θα το ήξερα γιατί το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ καν να συνδεθώ στην σελίδα δηλαδή δεν ανοίγει καν το πρόγραμμα irc να μου γράψει έστω καλώς ήρθατε στο ftou η κάτι άλλο...ενώ βλέπω κάτω στο φαιερφοξ να γεμίζουν 2 τετραγωνάκια που σημαίνει ότι κάνει lαoding μετά από λίγο βγάζει μια σελίδα που λέει αδυναμία σύνδεσης. Βασικές ενέργειες που έχουν αποτύχει είναι: έκανα ρεσταρτ το μόντεμ,έβγαλα και έβαλα τους dns ,έλεγξα το firewall μήπως και κλείνει την πόρτα,έβαλα καινούργια το 6667 σε tcp kai udp,απ ενεργοποίησα και ενεργοποίησα το αντιβαιρους αλλά όλα μάταια ¨( ..έχω απελπιστεί.. δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Το ftou είναι ενεργό?εννοώ δουλεύει και μπορείτε να μιλάτε μέσω chat ? όσου επιχείρησαν να μπουν και ίσος μπήκαν ας απαντήσουν... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποία βοήθεια η έστω και για το χρόνο που ξοδέψατε για να διαβαστεί αυτό το θέμα και εύχομαι και ελπίζω προς απάντηση! τέλος ένα ευχαριστώ στους Operators που προσπαθούν και κρατούν το ftou καθαρό και αγνό! Καλή συνεχεία σε όλους και να χαίρεστε τούς Δημήτρηδες/Δημητρες που γνωρίζετε και γιορταζουν! Πήγαινε στο θέμα: Παρακαλώ την βοήθεια σας! |