Μήνυμα στις 7/11/2007 στις 19:43 @Sex
Να κάνεις αυτό που γουστάρεις εσύ και μην ακούς κανένα. Αν θελήσεις εσύ να έχεις σεξουαλική ζωή στα 30 να το κάνεις χωρίς να ακούσεις κανένα. Πάνω από όλα να είσαι ο εαυτός σου και σε αυτό κανένας δεν πρέπει να επεμβεί..
Πήγαινε στο θέμα: aporia...
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 19:49 @Κλάψιμο
Είμαι 20 χρ. και είμαι κατά από τα μικράτα μου στις πολύ αδύνατες γυναικές, γιατί θεωρώ πως είναι μία τελείως ανθυγιεινή εικόνα για τα κορίτσια νεαρής ηλικίας... Εσείς τι νομίζετε???
Πήγαινε στο θέμα: Πιασιματάκια στις Γυναικές. Υπέρ ή κατά
Μήνυμα στις 24/10/2007 στις 11:59 @Sex
Γεια και πάλι αλλά σήμερα θα με κουφάνεις....ΑΝ θέλεις να ακούσεις την γνώμη μου δεν επηρρεάζει σε καμμία περίπτωση την εγκυμοσύνη αλλά προκαλεί συνήθως δυσκοιλιότητα και κακώσεις του εντέρου εννοείται κατόπιν κακού χειρισμου..
Πήγαινε στο θέμα: apo piso
Μήνυμα στις 24/10/2007 στις 11:54 @Sex
Ti ekane h filh sou??
Πήγαινε στο θέμα: Μπορει να σπάσει ο υμένας χωρίς επαφή;
Μήνυμα στις 24/10/2007 στις 08:31 @Κλάψιμο
Sorry κιόλας που ρωτάω αλλά τι είναι ΕΜΟ?? Απ' ότι φαίνεται είμαι λίγο μεγάλη για τέτοια...
Πήγαινε στο θέμα: Pws Dinonde Emo!
Μήνυμα στις 24/10/2007 στις 08:20 @Διάφορα
Kαλημέρα σε όλες και όλους!! Είμαι καινούριο αίμα στο χώρο και μιας και είδα τον προβληματισμό σας σας ενημερώνω ότι είναι επώδυνο και επικίνδυνο (αν δεν προσέχεις). Είμαι 20 χρ. και από τα 13 πειραματίζομαι με τρύπες και το αποτέλεσμα είναι να πάθω ουκ ολίγες μολύνσεις... Αν έχει κάποιος απορίες ας μου πει
Πήγαινε στο θέμα: 8elo gnommes...! |