Μήνυμα στις 24/1/2008 στις 21:47 @Διάφορα
εμενα μου αρεσει rock/metal metallica system of a down iron maiden tool rage against the machine και διαφορα αλλα.Τι θα πει τρανς ομως δεν ξερω Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσική σας αρέσει
Μήνυμα στις 8/12/2007 στις 14:30 @Διάφορα
εγω επαιζα αλλα δεν μου αρεσει πλεον.τωρα ξεκινησα ηλεκτρικη κιθαρα.σαφως καλυτερη
Πήγαινε στο θέμα: Armonio
Μήνυμα στις 8/12/2007 στις 14:28 @Διάφορα
δεν νομιζω οτι η μεταλ μουσικη εχει επιπτωσεις στην ζωη καποιου.το πως σκεφτεται και αντιδρα καποιος ειναι προσωπικη του υποθεση.οι αντιληψεις τυπου οι μεταλλαδες ειναι πρεζονια που κυκλοφορουν με αλυσιδες και βαζουν φωτιες ειναι πολυ απαρχαιωμενες πλεον οποτε ας μη γυρναμε τοσο πισω.
Πήγαινε στο θέμα: επιπτώσεις της μέταλ στον ανθρωπο
Μήνυμα στις 30/11/2007 στις 19:31 @Κλάψιμο
ενα απο τα καλυτερα ειναι το spiders απο system of a down και το questions αλλα για πολυ μελαγχολια ακου nirvana
Πήγαινε στο θέμα: Ενα τραγουδι down
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 13:44 @Διάφορα
emena mou aresoun perissotero ta ksena kirios akouo progressive rock kai metal sixainomai ta laika kai ta hip hop kathos kai black metal
Πήγαινε στο θέμα: τραγουδια
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 13:31 @Ftou.gr admin
Αποδεκτή απάντηση:να ρωτησω κατι ρε παιδια πως καταλαωαινεις αν εφαγες ban?ιατι οθτε εγο μπορω να μπω σημερα στο chatΠήγαινε στο θέμα: BAN...!
Μήνυμα στις 19/10/2007 στις 11:29 @Διάφορα
oi emo kata ti gnomi mou einai megali xazamara.oi alithhinoi emo einai autoipou exoun xasei ti diathesi tous gia ti zoi kai oti xereis tosa pragmata gia ti zoi pou exeis vgalei to siberasma oti i zoi einai ena tpt.vevaia simera oloi autoapokalountai emo xoris na xeroun kan ti tha pei gt tous aresei to stilaki....
Πήγαινε στο θέμα: Ti einai emo??? |