Μήνυμα στις 10/10/2007 στις 15:02 @IRC admin
webmaster γελασαμε!! μα ρε σεις τι σας καναμε και μας πετατε εξω?? και εγω εγραψα σε αλλο τοπικ τι εγινε και ειναι ελεος η κατασταση!! μα τι εκανα ρε παιδια??? προς τι τα ban? τι εκανα??
Πήγαινε στο θέμα: ELEOS
Μήνυμα στις 10/10/2007 στις 14:38 @IRC admin
Αποδεκτή απάντηση:sk8er συμφνωνωωω!!! και δεν εκανα τιποτα απολυτως μα τιποτα και ημουν στο ftou ωραια και καλα!! μιλαγα prive με κατι φιλους μου και ημουν στο #teen και στο #ftou.. και εκει που ημουν ωραια και καλα τρωω ενα ωραιο ban!!! τελειως ξαφνικα!! χωρις να κανω τιποτα!! στο main του ftou δεν ειχα γραψει καθολου και στο teen ουτε κεφαλαια εβαζα ουτε πολλα σημεια στιξης, ουτε εβριζα ουτε τιποτα!! και μαλιστα την ωρα που εφαγα ban ειχα να γραψω και στο teen κανα 2λεπτο!! δηλαδη ban στο ξεκαρφωτο!! και καλα αυτο ειναι συνηθησμενο φαινομενο για το ftou.. οποτε λεω αντε να ξαναμπω.. πηγα να ξαναμπω και δε με αφηνε!! εδω και κανα τεταρτο δε μου βγαζει καν οτι μπηκα στο teen μου βγαζει οτι εχω ban!! δηλαδη μονιμο ban στα καλα καθουμενα?? μα πατε καλα ρε??? εχω φιλους εκει, με 1oper ειμασταν λιγο φιλοι, τον αλλο oper τον συμπαθουσα τον τριτο δεν το ηξερα.. και ξαφνικα μου βαζετε μονιμο ban?? μα τι εκανα?? ελεος!! ειμαστε φιλοι με τα παιδια εκει, κολλητακια και παντα προσπαθουσα να βοηθαω!! και αυτο το ξερει και ο dPg!!εγω τι εκανα ομως?? ειστε ελεος!! μην αρχισω να βριζω γιατι θα γινει χαμος, ακομα δε με αφηνει να μπω!!ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΡΕΕΕΕ???? Πήγαινε στο θέμα: OPERS AI STO DIAOLO PIA |