Μήνυμα στις 18/10/2007 στις 02:02 @Flame
Γεια σας παιδια !!Ας ξεκινησουμε απο εμενα..ειμαι ενα καθημερινο κοριτσι.το καθημερινο μου ντυσημο ειναι τζινακια σπορτεξακια και μερικεσ φορεσ μπαλαρινες,μπλουζακια χρωματηστα με διαφορα σχεδια.Τωρα θα μου πειτε γιατι σας τα λες ολα αυτα?τι σας νοιαζουν.Βασηκα αυτα τα λεω για να σας δειξω με καποιον τροπο οτι ειμαι ενα απλο κοριτσι οσον αφορα το ντυσιμο και δεν με ενδιαφερει να ειμαι στη μοδα.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να νιοθω αννετα με αυτο που φοραω και προπαντως να νιοθω ομορφα με τον εαυτο μου.αυτο που με απασχολει εδω και πολυ καιρο ειναι τι ειναι αυτα τα ΕΜΟ?Γιατι αυτα τα παιδια εχουν γινει ετσι?φταιει η μοδα?εχουν παρασυρθει?τα αγορια κυριως εχουν γινει ετσι και μοιαζουν για gay χωρις παρεξηγηση κι αυτο γιατι βαφουν τα ματια τους τα νυχια τουσ μερικοι.οι γονεις τους τι λενε που τα παιδια τουσ εγιναν ετσι?οι πατεραδες πως αντιδρουν οταν βλεπουν τα αγορια τους να βαφονται και να εχουν τετοιο χτενισμα?(συγνωμη αν θιγω καποιον απλα αναρωτιεμαι για καποια πραγματα)...πειτε με ρατσιστρια αλλα ορισμενα πραγματα εχουν και τα ορια τους και νομιζω πως πολλα νεα παιδια για να τραβηξουν την προσοχη παρασυρονται σε λαθος δρομο..αυτα ειχα να πω..
Πήγαινε στο θέμα: ΕΜΟ?????
Μήνυμα στις 17/10/2007 στις 16:31 @Θ. Κλημεντίνη
symfonw me tous marshal kai senza paura.den einai oloi oi antres idioi ennoeitai.opws den einai kai oles oi gynaikes idies.yparxoun kales kopeles alla yparxoun kai polla pou...ia kai pistevw pws oloi tha symfonhsoun.o kathenas einai diaforetikos kai den mporoume na kanoume sygrhseis apo thema gaidourias.ligo poly oloi eimaste gaidouria.to thema einai poso afhnoume th gaidouria mas na vgenei pros ta eksw..alla me tipota den symfonw me to oti oi antres einai gaidouria..exw mpleksei me gaidouria alla exw gnwrhsei kai paidia pou htan ola ta lefta!!den eimaste oloi ish kai omoioi ayto na to thymaste!!
Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;)
Μήνυμα στις 17/10/2007 στις 16:22 @IRC admin
den peirazei ypomonh kai kapoia stigmh tha sas valoun..etsi egine kai me emena eixa ban 3 meres(xwris logo)alla meta me evalan..
Πήγαινε στο θέμα: ELEOS
Μήνυμα στις 15/10/2007 στις 18:52 @Διάφορα
paidia den kserw.eimai 18 kai 1,70 sto ipsos.otan hmoun 16 eixa kanei mia diaita apo monh mou gia na xasw kapoia kilakia.apo tote den psilosa katholou.h aderfh mou einai 13 kai 1,72.h mama mou k o mpampas mou me pernane sto ypsos.den kserw an h diaita einai ypeythinh pou den psilosa allo... Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω πάρει ύψος ακόμα
Μήνυμα στις 4/10/2007 στις 19:21 @Θ. Κλημεντίνη
bre paidia ti lete kai ksanalete.o allos pali mas eipe k vlamenes!!!egw ena pragma kserw..oti den mporoume o enas xwris ton allon...aythn einai i alhtheia!!!mhn fagoneste o enas einai gourouni h allh einai kota!!!k ta 2 fyla to idio eimatse!!!filia
Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;) |