Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 19:28 @Flame
Ρε φίλε Antre, έχεις δίκιο στην σκέψη σου, μα έλα στην θέση μου και πες μου πως θα αντιδρούσες εσύ. Είδες το ύφος με το οποίο διατύπωσα την πίκρα μου στο πρώτο μου ποστ, και το ύφος με το οποίο μου επιτέθηκε αναίτια. Σε κανέναν δεν επιτρέπω στα καλά καθούμενα να μου λέει "σκάσε", "στα τσακίδια", και άλλα χειρότερα. Αν με μπερδεύει με άλλους και έχει χεσμένη την φωλιά του είναι δικό του πρόβλημα. Τα υπόλοιπα που κάνει δεν αντέχουν σε κριτική, (σβήνει κόσμια μηνύματα που δεν γουστάρει, τηρεί πολλά μέτρα και σταθμά και πολλά άλλα), αλλά τουλάχιστον οφείλει να συμπεριφέρεται κόσμια σε ανθρώπους που δεν του δίνουν αντίστοιχα δικαιώματα, γιατί σε τελική ανάλυση δεν είμαστε τέλειοι και όταν χρειαστεί ξέρουμε και μεις να βρίζουμε.. Πήγαινε στο θέμα: κρίμα...
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 12:18 @Flame
Κομπλεξικέ μαλάκα είχα καταλάβει πόσο καραγκιόζης είσαι, αλλά δεν μου είχες δώσει προσωπικά λαβή για να στο πώ. Ο μόνος με τον οποίο έχω σχέση είναι ο εαυτός μου και τις μαλακίες σου τις ακούω βερεσέ. "Σκάσε" να πεις στην μάνα σου γιατί δεν με ήξερες κι απο χθές, και για να στα "πρήξω" πρέπει να έχεις. Σε αυτά για τους κώλους που λες δεν παίρνω θέση, γιατί εκεί στην Αγγλία που ζείς ξέρετε απο τέτοια, αφού οι μισοί είσαστε αδελφές με στριγκάκια. Μην νομίζεις επειδή έχεις την ιστοσελίδα, το πεπόνι, και το μαχαίρι, οτι αυτό είναι προέκταση της μαγκιάς, και του ανδρισμού σου. Είσαι απλά ένας κοιλαράς γυαλάκιας μικροτσούτσουνος. Απόδειξη, οτι θα σβήσεις το ποστ μου για να μην πέσει η υπόληψή σου στα "παιδιά". Αφού δεν σου κάθεται γυναίκα, σου έκατσε ιστοσελίδα, καλά είναι, κι έτσι βγάζεις απωθημένα. Φυσικά και δεν θα ξαναπατήσω στον καφενέ σου, απλά δεν μπορούσα να σ αφήσω έτσι, και επειδή δεν αντέχεις σε διάλογο, άντε μπανάρισε κανέναν μήπως σου σηκωθεί το γαριδάκι παλιοβρωμοκοντοπούτση άπλυτε.... Πήγαινε στο θέμα: κρίμα... |