Μήνυμα στις 1/10/2007 στις 10:17 @Θ. Κλημεντίνη
egw proswpika eixa sxesi e3 apostasews kai kratise 1 xrono.legalo diastima den lew alla allo to na eise me auton pou agapas oli mera kai allo to na tou milas 3-4 wres apo to msn...den lew pws einai kako apla parte paradeigma emena kai ton prwin m mono kai mono pou milousame apo msn de8ikame toso poli pou otan xwrisame enniwsa san na exasa ton kollito m kai oxi to agori m...
Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις εξ αποστάσεως..
Μήνυμα στις 1/10/2007 στις 09:54 @Ftou.gr admin
Αποδεκτή απάντηση:foititi epeidi to epa8a kai egw auto den mporw na s pw pote 8a figei to ban gt den 3erw...Πήγαινε στο θέμα: Γιατι ρε παιδια μπαν
Μήνυμα στις 28/9/2007 στις 16:56 @Κλάψιμο
loipon!8a apantisw kai egw pou eimai 14!kai eimai kai koritsi!(epeidi mporei na sas mperdepsei to nicname m) den 3erw gt ntinontai oles etsi!proswpika den tolmisa pote m na valw mia fousta pou na fainetai san mikroskopiki zwni kai oute prokeitai...enta3ei to olo apotelesma pou vgainei me kanei na fainomai wraia...alla mexri ena seimio...twra an oi alles niw8oun ok me auto to ntisimo provlima tous...den exw @@@gia na tis grapsw ekei alla opws kai na exei to prama autes oi kopelles exoun paravei ta oria kai kapios prepei na tis seineferei!alla prepei na anaferw pws sta agoria aresei auto to stil(to exw akousei apo filous...) Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια τι στο καλο εχετε παθει?
Μήνυμα στις 28/9/2007 στις 16:33 @Κλάψιμο
den 8elw na s pw ta tipika ....px.lypamai kai tetia gt apo ti stigmi pou s grafw sxolio auto kata emena ennoeitai...alla skepsou ligo,gia na xalasei to parami8i kati prepei na egine...kapoios prepei na ftaiei...ara me liga logia kapoios to ekane na xalasei...poios omws? Πήγαινε στο θέμα: failytare gone bad |