Μήνυμα στις 18/9/2007 στις 17:20 @Κλάψιμο
Αισχος. http://www.protothema.gr/downloads/public/vouli_tourkwn.html Πήγαινε στο θέμα: Διχως λογια...
Μήνυμα στις 18/9/2007 στις 17:18 @Ftou.gr admin
Αναφορά: (TzhmhS@18 Σεπτεμβρίου 2007) δεν παω πουθενα. το "το" ειδικα δεν ξερω καν πιο ειναι. αν το δω και μου πει που παει θα σε ενημερωσω.. συνηθως βαριεμαι και καθομαι για τσιγαρο και καφε. αυτο βεβαια εχει επιπτωση στην ποσοστιαια επεκταση του οπισθιου μερους του (_(_) μου... και του ανεγκεφαλου μου.. Πήγαινε στο θέμα: για να δουμε τι θα δουμε...
Μήνυμα στις 18/9/2007 στις 16:26 @Ftou.gr admin
Αναφορά: (ksanthoulla@15 Σεπτεμβρίου 2007) βρε συ ksanthoula, τρεμουν τα δαχτυλα μου και δεν ξερω αν μπορω να πληκτρολογησω.. ο δρομος ειναι στρωμμενος με λουλουδια και συ ζητας παλουκια.. και επειδη ειμαι καινουρια, εισαι εκπροσωπος τυπου του webmaster??? να'μαι πιο γλυκια, μη σου κατσαρωσει το μαλλι... Πήγαινε στο θέμα: για να δουμε τι θα δουμε...
Μήνυμα στις 14/9/2007 στις 18:56 @Ftou.gr admin
(γιατι μυξοκλαιγονται με το μπαν?? η εγγραφη μου μετρα 10 λεπτα και βαρεθηκα να διαβαζω τις αδικιες..) λοιπον, ειμαι η brainless και ειμαι αμυαλη. μη ξυνεις τη μυτη σου μπροστα μου, θα στα δωσω να τα φας. μη μου πασαρεις τον γλυκαναλατο ερωτα σου μπροστα μου, μου προκαλει αναγουλες... μου αρεσουν τα μαλλιοτραβηγματα, ξυσιματα στον τοιχο, και νυχιες.. με τροπο και οχι κοπο. υπαρχει μια λεπτη γραμμη αναμεσα στο χιουμορ και τη βωμολοχια.. την τελευταια τη θυσιαζω στους Θεους και κρατω το ντελικατο ξεμαλλιασμα.. προαγει αλλωστε και την εξωτερικη μας πολιτικη.. μηνυματα γκομενικα εχουν σβηστει πατ-κιουτ. αν θες να την πεσεις, τραβα σε κανα γκρεμο, διοτι το οξυγονο ειναι απαραιτητο.. Πήγαινε στο θέμα: για να δουμε τι θα δουμε... |