Μήνυμα στις 14/10/2007 στις 20:50 @Sex
Εχω ακούσει ότι καμιά φορά γεννιούνται άνθρωποι που ενώ έχουν το γεννητικό όργανο του ενός φίλου εσωτερικά έχουν τα όργανα του άλλου φύλου π.χ. γεννιέται κάποιος με πέος ενώ εσωτερικά έχει μήτρα και ωοθήκες.Αυτό γίνετε γιατί όταν πραγματοποιήται η σύλληψη γίνετε κάποια ανωμαλία με το φίλο του παιδιού στο αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι.Σε αυτές τις περιπτώσεις ξέρω ότι γίνονται εξετάσεις και ανάλογα με το φίλο που υπερισχύει ο γιατρός αλλάζει τα όργανα που πρέπει για να γίνει ένα ολοκληρωμένο και σωστό άτομο.Πάντως οι περιπτώσεις αυτές είναι σπάνιες. Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά. Πήγαινε στο θέμα: ερμαφροδιτισμος
Μήνυμα στις 10/10/2007 στις 23:46 @Διάφορα
Εγώ πάλι φοβήθηκα πολύ ένα βράδυ πριν 4 χρόνια.Ηταν 12 και κάτι το βράδυ... Καθόμασταν με την παρέα μου στο σπίτι στο χωριό και πίναμε μπύρες κάνοντας χαβαλέ. Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό της Μ και ξεκινάει να μαλώνει. Πριν το κλείσει στέλνει τον άλλο στον ..... Μετά από λίγο αρχίζει να μην αισθάνεται καλά,την είχε πιάσει η αναπνοή της και λιποθυμάει(παρεμπιπτόντως ήταν η μοναδική που δεν έπινε ποτό),την πάμε στο κρεβάτι και προσπαθούμε να την συνεφέρουμε.Μετά από κάνα 2λεπτο ξυπνάει και μας μιλάει με το ζόρι αλλά ήταν καλά.Τουλάχιστον έτσι έδειχνε.... Καθώς μιλούσαμε και προσπαθούσαμε να την ηρεμήσουμε,ξανά λιποθυμάει για μερικά δευτερόλεπτα και συνέρχεται πάλι μόνη της πριν προλάβουμε να κάνουμε κάτι εμείς... Μόνο που τώρα δεν μας γνώριζε και μας ΈΒΡΙΖΕ !!!!! Μας έλεγε να πάμε να γαμι.. και μας έστελνε στον ...,στην αρχή νομίζαμε ότι μας έκανε πλάκα και μάλιστα έφυγαν όλοι και με άφησαν μόνη μαζί της(ήμουνα η μόνη κοπέλα εκτός της Μ),μετά από λίγο λιποθυμάει πάλι και όταν ξυπνάει δεν θυμόταν τίποτα και μου ζήταγε μια εικόνα και τον Αγιασμό. Την στιγμή που έβγαινα από το δωμάτιο ακούω πίσω μου μια άγρια αντρική φωνή να μου λέει -Μην πας πουθενά και μην φέρεις τίποτα! Αν κάνεις κάτι θα την πάρω για πάντα μαζί μου!!!! Περιττό να πω πως χέστηκα πάνω μου.Τελικά φώναξα στα παιδιά και μου έφεραν τον Αγιασμό και την εικόνα.Μόλις όμως της έριξα Αγιασμό έκανε σαν Θηριο και όπου ακούμπαγα τον σταυρό που φορούσα έμενε ένα σημάδι σαν κάψιμο.Ήμουνα έτσι 2 ώρες(να πέταω Αγιασμό και να λέω το Πιστεύω ακουμπώντας τον Σταυρό πάνω στην Μ, και μάλιστα μόνη μου γιάτι οι υπόλοιποι φοβήθηκαν και πήγαν στο σαλόνι να κάτσουν),και τους έλεγα να πάνε πάνω από το σπίτι στην Εκκλησία να πουν στον παπά τι έχει γίνει,για να μας πει τι να κάνουμε και αυτοί ντρεπόντουσαν να πάνε.Στο τέλος μην έχοντας άλλη λύση πήγαναν και ο παπάς τους είπε να την πάμε αμέσως εκεί. Την σηκώνουμε αγκαλιά και ξεκινάμε για το σπίτι του παπά που ήταν δίπλα από την εκκλησία.΄Ημασταν 6 άτομα και την κρατάγαμε αλλά παρόλα αυτά όταν φτάναμε στην εκκλησία δεν μπορούσαμε να την κάνουμε καλά με τίποτα,κοπανιόταν όπως το ψάρι έξω από το νερό. Φτάνουμε στο σπίτι του παπά και ξεκινάει να τον βρίζει με τα χειρότερα λόγια που έχω ακούσει να λένε.Οσο ο παπάς της διάβαζε προσευχές και της ακουμπούσε στο κεφάλι το Πετραχήλι(δεν ξέρω ακριβώς τι ήταν αυτό που φορούσε)και τον Σταυρό τόσο αυτή να φωνάζει και να βρίζει.Μέτα από κάνα 45λεπτο η Μ συνήλθε και φίλησε τον Σταυρό,ο παπάς μας είπε να την πάμε στο σπίτι να ξαπλώσει και να μείνει κάποιος μαζί της μην χρειαστεί τίποτα το βράδυ.Είπε ακόμα ότι είχε μπει μέσα της απόστολος του δ.... και να της πούμε να μην ξανά βρίσει με αυτή την κουβέντα γιατί έτσι είναι σαν να τον καλείς να μπει στο σώμα σου. Την άλλη μέρα της είπαμε τι έγινε και η Μ μας είπε ότι θυμόταν μέχρι την πρώτη φορά που λιποθύμησε μετά νόμιζε ότι την πήρε ο ύπνος. Περιττό να σας πω ότι έχω να βρίσω 4χρόνια. Εσείς θα ξανά βρίσετε? Πήγαινε στο θέμα: Πείτε το εδώ!!!!
Μήνυμα στις 8/10/2007 στις 20:23 @Διάφορα
Πότε φοβηθήκατε πιο πολύ στην ζωή σας? Πήγαινε στο θέμα: Πείτε το εδώ!!!!
Μήνυμα στις 7/10/2007 στις 22:25 @Διάφορα
παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα. πώς γράφω θέμα στο φόρουμ? Πήγαινε στο θέμα: Βιβλία
Μήνυμα στις 7/10/2007 στις 15:52 @Sex
'Οταν η κοπέλα είναι παρθένα χρειάζεται υπομονή και αρκετά προκαταρκτικά για να την βοηθήσεις να χαλαρώσει. Οσο πιο αγχωμένη είναι τόσο πιο πολύ θα πονέσει. Ακόμα θα πρέπει στην αρχή να εισχωρεί αργά και όχι απότομα.
Πήγαινε στο θέμα: proti fora !!
Μήνυμα στις 4/10/2007 στις 22:29 @Διάφορα
Raspoutin αν είναι έτσι τότε θα έπρεπε να απαγορευτεί και το ποτό, γιατί πίνοντας χαλάει το συκώτι και μπλα μπλα μπλα. Αν όλοι σκεφτόμασταν και σκεφτόντουσαν (πιο παλιά) τις συνέπειες των πράξεων τους τότε θα είχαμε ακόμα τον τρόπο ζωής του Αδάμ και της Εύας, μια που δεν θα είχαν εφευρεθεί ούτε το ρεύμα,ούτε η αποχέτευση κτλ. ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑΤΕ ΑΥΤΟ?
Πήγαινε στο θέμα: Τελικά είναι δικαίωμα?
Μήνυμα στις 2/10/2007 στις 23:31 @Κλάψιμο
ευαίσθητη, υπομονετική(αλλά αν κάνω μπαμ ζήτω που καήκανε), τρελή Πήγαινε στο θέμα: perigrafw ton eavto mou-...
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 22:21 @Διάφορα
ksanthoulla η αλήθεια είναι ότι οι αθλητές έχουν πολλές ώρες προπόνηση και αυτό πρέπει να το δεχτείς αν θες να είσαι μαζί του. τώρα αν θες να καταλάβει ότι το να τον βλέπεις λίγο σου είναι δύσκολο, μπορείς όταν τον ξαναδείς να του ανοίξεις μια κουβέντα για σχέσεις και να τον φέρεις στο σημείο να σου ξαναπεί : oti g na erwtevtei mia gynaika ekeinos prepei na ginoun polla meta3i tous.... Τότε μπορείς πολύ απλά να του πεις ότι για να γίνουν πολλά σε μια σχέση πρέπει να περνάει το ζευγάρι κάποιες ώρες μαζί. έτσι πιστεύω πως θα του πεις το πρόβλημά σου (εμεσα) χωρίς να φανεί ότι έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα και ότι τον πιέζεις, μην ξεχνάς ότι οι άντρες όταν νοιώθουν πίεση γίνονται καπνός. Πήγαινε στο θέμα: egw prospa8w..ekeinos??
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 21:57 @Θ. Κλημεντίνη
_neraidomania_ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοβάσαι . Πήγαινε και πες του ότι είσαι περίεργη να μάθεις τον λόγο που χωρίσατε και από κει και πέρα, ανάλογα τι θα σου πει, θα δεις και εσύ αν αξίζει να προσπαθήσεις μια επανασύνδεση η όχι.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν τον έχω ξεπεράσει
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 21:43 @Διάφορα
kanthoula εγώ στην θέση σας θα έκανα κατάληψη είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό σχολείο δεν έχουν το δικαίωμα να φτάνουν σε τέτοιες ακρότητες. Τι σημαίνει όχι τζιν όχι χρωματιστά παπούτσια? Σε λίγο ούτε για κατούρημα δεν θα σας αφήνει να πάτε. Κάντε κάτι γρήγορα!!!
Πήγαινε στο θέμα: eleos!!!akoma den arxisame.153 kai simera |