Μήνυμα στις 10/9/2007 στις 18:15 @IRC admin
:( shmera opos milousa efaga BAN sta kala tou ka8oumenou! oute evrisa oute egrafa me kefalea oute i8ela na kanw gnwrimies, sex k.a Giati efaga BAN tote? pffffffffffffff ti na pw... 5 grammata mono E.L.E.O.S Πήγαινε στο θέμα: ban xoris logo
Μήνυμα στις 7/9/2007 στις 14:04 @Sex
Egw file to 8eoro anwmalo kai DEN eimai kopleksikos opos nomizis Ayth thn gnwmh exw gia ayto to 8ema kai teliono edw gt den aksizi allo... kante oti 8elete pidate kai tis adelfes sas (an exetai) einai empiria kai ayto! kante oti goustarete!!! BB Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να της το κάνω όταν κοιμάται
Μήνυμα στις 7/9/2007 στις 13:58 @IRC admin
Re eleos mia fora evrisa alla OXI etsi epidi mou arese! Me evrisan tous evrisa! TELOS kai twra den mporo na mpo! Πήγαινε στο θέμα: Αδικια! Κι’ομως συμβαινει τωρα. Διαβασε!!
Μήνυμα στις 6/9/2007 στις 16:59 @IRC admin
aaa kai kati akoma ama faw ban pote 8a figi? h den 8a figi pote? Ama figi 8a eimai kalo paidaki :P An oxi... :( Boss 8elw mia apantisi apo esena omos. o ZwntanosNekros eimai kai mou exeis BAN nai ftew ok alla se parakalo vgale to ban... den pistevw me ayta pou sou lew twra na faw ksana ban :( Ama faw kai twra e ti na pw poia... kai na 8elw na den 8a mporw :P Πήγαινε στο θέμα: Αδικια! Κι’ομως συμβαινει τωρα. Διαβασε!!
Μήνυμα στις 6/9/2007 στις 16:32 @IRC admin
Tzhmhs pistevw apo to nick na katalaves poios eimai. Loipon den einai kanali gnwrimion, sxesewn sex ktl... Ti einai tote? 8elw mia apantisi... na kserw kai gw ti 8a kanw. Πήγαινε στο θέμα: Αδικια! Κι’ομως συμβαινει τωρα. Διαβασε!! |