Μήνυμα στις 3/9/2007 στις 21:58 @Θ. Κλημεντίνη
οκ,αλλα εγω δεν αρχιζω να ερωτευομαι τον διασημο επειδη ειναι κουκλος,αλλα επειδη μου κανει <<κλικ>> και εκπεμπει κατι διαφορετικό!Πχ,αυτη τη στιγμη ειμαι ερωτευμενη μονο με εναν διασημο!!Αλλα νοιωθω σαν να ειμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ερωτευμενη μαζί του!!Παρ'ολ'αυτά,νοιωθω χαλια οταν στη σειρα που παιζει τον βλέπω να φιλιέται η να αγκαλιάζει αλλες!Και κλαιω.....
Πήγαινε στο θέμα: Διάσημοι
Μήνυμα στις 3/9/2007 στις 21:57 @IRC admin
ok,twra borw kai benw alla den katalavainw PWS kseroun poia eimai!!! Πήγαινε στο θέμα: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!
Μήνυμα στις 3/9/2007 στις 11:42 @Θ. Κλημεντίνη
Oi alloi lene oti einai poly spastiko,kai akoma kai oi filoi mou den me andexoun oso afora afto!
Πήγαινε στο θέμα: Διάσημοι
Μήνυμα στις 3/9/2007 στις 03:05 @IRC admin
ας πουμε:λεει οτι<<εδω δεν εισαι ανώνυμος>>κτλ. εννοω οτι γνωρίζουν στοιχεια μου οι operators,η οχι?? Πήγαινε στο θέμα: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!
Μήνυμα στις 3/9/2007 στις 02:09 @IRC admin
Λοιπόν,καθε φορα που προσπαθω να μπω στο chat,λεει πριν καλα καλα μπω <<user is banned>>και κατι τετοια!Πριν λίγο ξανμπήκα και εκατσα λιγο,αλλα τωρα που ξαναπροσπάθησα δεν μπαίνει! Και κατι αλλο:στο chat του ftou ειμαι ανώνυμη η γνωριζουν ποια ειμαι??? Marcia Πήγαινε στο θέμα: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!
Μήνυμα στις 3/9/2007 στις 02:00 @Θ. Κλημεντίνη
ξερεις τι πρέπει να κάνεις? να αδιαφορήσεις εντελώς! υπάρχουν τέτοιου είδους κοριτσια,που θελουν να παιζουν με τα συναισθήματα των άλλων! μην χαλιέσαι,παιχνίδι θέλει να κανει!απλα εσυ αδιαφόρησε και δειξ της οτι δεν μπορει να σε κανει οτι θέλει!!! Πήγαινε στο θέμα: Μπήκαν άλλοι ανάμεσά μας
Μήνυμα στις 2/9/2007 στις 21:11 @Θ. Κλημεντίνη
den exw psyxologo! genika erotevomai atoma pou den exo elpides mazi tous.Isws einai yposynhdito! Πήγαινε στο θέμα: Διάσημοι
Μήνυμα στις 2/9/2007 στις 16:19 @Θ. Κλημεντίνη
πόσο χρονών είναι η κοπέλα σου? αν είναι έγκυος θα κρατήσετε το μωρό? Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 2/9/2007 στις 16:16 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα! Απο πέρυσι έχω ένα πρόβλημα,να ερωτεύομαι συνεχώς διάσημους.Δεν ερωτεύομαι κανένα αγορι της ηλικίας μου,μόνο διάσημους!Έχει αρχίσει και καταντάει πρόβλημα! Ευχαριστώ,Μάρσια Πήγαινε στο θέμα: Διάσημοι |