Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 23:31 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα παιδια.Απο οτι εχω καταλαβει ειμαι ερωτευμενος..και το καταλαβα τωρα..που την εχασα και δεν την βλεπω καθολου..ειμαι 18 και ειναι...15!!!Αλλα εχω φαει τερααααστιο κολλιμα.Αυτη τωρα με εχει γραμμενο.Εχουμε να μιλησουμε 2 μηνες.Η βλακεια της υποθεσης ειναι αλλη ομως..η κοπελα πρεπει να με γουσταρε κατα την διαρκεια της περσυνης χρονιας.Αλλα τα εκανα σκατα.Βγηκαμε 2 φορες(μια στις διακοπες του Πασχα και μια το καλοκαιρι)και καταφερα να την ξενερωσω και τις 2 φορες μιας και καμια φορα δεν της ειπα ολα οσα αισθανομαι γι αυτην.Εκεινη την περιοδο αυτη μ επαιρνε συχνα τηλ. για να μ ακουει απλα..εχει ομως να με παρει κανενα τριμηνο..εγω τρελενομαι ομως... την θελω σαν τρελος...
Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να τα φτιάξω μαζί της..πρέπει..
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 23:10 @IRC admin
εγω εχω μια εβδομαδα ban.Χωρις λογο..ο,τι να΄ναι..ετσι οπως πανε μονοι τους θα κανουν τσατ οι openers...
Πήγαινε στο θέμα: Ban etsi gia plaka e?
Μήνυμα στις 13/9/2007 στις 17:46 @IRC admin
re paidia giati rixnete ban xwris logo????Mpainw sto ftou na milisw me tin parea mou kai trww ban enw milaw prive me ena filaraki..mpainw me kanoniko nick kai apo oli tin parea mou mono egw trww ban..imarton kapou...........
Πήγαινε στο θέμα: ban xoris logo |