Μήνυμα στις 6/10/2007 στις 11:03 @Sex
Λοιπόν κούκλα μου, ο παρθενικός υμένας βάση ανατομίας είναι κάτι σαν την επιδερμίδα. είναι δηλαδή κάτι σαν πολυ πολύ λεπτό δέρμα και επειδή σπουδάζω το αντικείμενο.. Θα σου πω ότι υπάρχουν περοπτώσεις που έχουν αρκετό αίμα (περίπου μία κυλίδα σαν αυτή που αφήνει ένα ποτήρι του νερού, άλλες που βγάζουν σταγόνες (συνήθως μιση -μία ώρα μετά) και άλλες που δεν έχουν καθόλου.. τώρα το αν θα πονέσεις εξαρτάται απο το πόσο φοβάσαι κα το αν κάνεις κάποιο άθλημα.. αν κάποιος κάποιο άθλημα θα πονέσεις γιατί η περιοχή είναι πολύ σφιχτή και αν φοβάσαι θα νομίζεις ότι πονάς.. και στις 2περιπτώσεις ο πόνος δεν κρατάει πάνω από ένα λεπτό. όσο για το αμάξι (βάση εμπειρίας) εμένα μ'αρέσει.. Πήγαινε στο θέμα: help i need somebody...
Μήνυμα στις 30/8/2007 στις 11:53 @Διάφορα
Εμείς έχουμε αυτό που λέγετε "αυτοπεπήθηση" και δεν ζητάμε την επιβεβαιώση από δω κι από κει.. Απλά ξέρουμε τι είμαστε!!! Πήγαινε στο θέμα: Γιατι? μπορειτε να μου πειτε?
Μήνυμα στις 30/8/2007 στις 11:37 @Διάφορα
Γιατί οι άντρες ψάχνουν κάθε στιγμή την επιβεβαίωση και όταν τους κουνιούνται νιώθουν ότι ανεβαίνει το κασέ τους πόσο μάλιστα αν περάσουν και το υπόλοιπο βράδυ μαζί τους
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι? μπορειτε να μου πειτε?
Μήνυμα στις 30/8/2007 στις 11:33 @Διάφορα
εγώ έχω μία σκυλίτσα Visla 5μηνών και την προηγούμενη βδομάδα μάζεψα απ'το δρόμο έναν κεραμιδόγατο που είναι δεν είναι 25ημερών..
Πήγαινε στο θέμα: Exete katikidio?
Μήνυμα στις 30/8/2007 στις 11:30 @Διάφορα
Κάποια στιγμή θα κουραστείτε να προσπαθείτε και οι δύο, θα σπάσουν τα νεύρα σας.. Αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να προσπαθήσεις... Όταν όμως θα βρεθεί μία άλλη ευκαιρία που θα είναι κοντά και θα την απορρήψεις για αυτόν που θα βρίσκεται σε απόσταση, θα περιμένεις δικαίωση και ανάλογη ανταπόκριση, αν δεν τα βρεις, θα δοκιμάσεις την πλήρη συναισθηματική απογοήτευση... Και είναι κρίμα για τον καθένα αυτό.. Παίρνεις το ρίσκο???? Πήγαινε στο θέμα: είναι δυνατόν?
Μήνυμα στις 29/8/2007 στις 09:52 @Διάφορα
Δύσκολο, σπάνιο, το πιθανότερο είναι πάρεις αρκετούς πόντους ύψος και να μην το πάρεις και χαμπάρι.. Πήγαινε στο θέμα: είναι δυνατόν?
Μήνυμα στις 29/8/2007 στις 09:49 @Sex
Και μετά όταν βγουν τα βιντεακιά στη δημοσιότητα σου το παίζουν παρθενοπιπίτσες...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς και πού
Μήνυμα στις 29/8/2007 στις 09:20 @Κλάψιμο
Καλημέρα ξανθούλα, Καθέσε και σκας για το τι λένε γύρω γύρω; Κ Α Κ Ο Σ Όταν ήμουν στην ηλικία σου (17 είσαι αν θυμάμαι καλά), στο σχολείο με φωνάζαν σατανίστρια και λεσβία γιατί είχα παρόμοιο στυλ με το δικό σου.. Η αλήθεια είναι ότι απλά ήμουν διαφορετική και αυτό τους πείραζε, δεν είχαν τα κότσια να είναι διαφορετικοί όπως εγώ και η κολλητή μου.. Τώρα 4χρόνια μετά παρά την αλλάγη του στυλ μας και του δικού μου και της κολλητής μου πάλι τα ίδια άτομα κάτι βρήσκουν να πουν... Το πρόβλημα δεν το έχεις εσύ αλλά αυτοί που δεν μπορούν να αποδεχτούν αυτό που είσαι!!! Πήγαινε στο θέμα: den eimai etsi....
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 10:30 @Διάφορα
Επίσης στο Ελληνικό περιζήτιτοι αλλά δύσκολο να τους ακούσεις στο ραδιόφωνο είναι τα διάφανα κρίνα και οι ενδελέχια Πήγαινε στο θέμα: Ιδέες για Rock συγκροτήματα-καλλιτέχες
Μήνυμα στις 25/8/2007 στις 12:46 @Flame
και λογικό το βρήσκο.. με τα ζωάκια δένεσε πόλυ εύκολα.. Πήγαινε στο θέμα: Αδέσποτα ζώα στην αδέσποτη Ελλάδα |