Μήνυμα στις 6/9/2007 στις 21:32 @Sex
Δεν την σκοτώνεις λέω εγώ να γαμάς και όποτε θες;;; Είσται ανώμαλοι και είναι αλήθεια!!! Παραδεχτείτε το !!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να της το κάνω όταν κοιμάται
Μήνυμα στις 4/9/2007 στις 13:54 @Θ. Κλημεντίνη
kala na patheis kopelia..na me sugxoreis ki ollas alla as prosexes...na mhn tha theloumi ki olla dika mas...kai sumfono apoluta me ton typa pou se ithele mono gia sex...den mporo na to pistepso oti theleis na ta ksanavrite...as to skeftosoun apo thn arxh ayto pou egine...tora kala na patheis kai as prosexes...
Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω ακόμα
Μήνυμα στις 28/8/2007 στις 22:25 @Sex
kala ma thes na kaneis sex apo tora to exeis xameno!!!! den einai dynaton na to kaneis me enan pou deixnei oraios eidika se aythn thn hlikia!!! gia na sovareytoume ligo!!! P.S file ArisMas! oso pio apolyta ginetai!! Πήγαινε στο θέμα: Πώς και πού
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 15:52 @Μηχανήματα
παιδια!!!!ta vista einai polu gamata!!!!otan vgei to sp1 sto telos tou xronou tha porothoume oloi(vganei kai sp3 gia xp opote kapoioi tha ta protimhsoun) apo edo kai pera exoume polemo metaksi leitourgikon systhmaton kai to mac tora teleytaia kanh polu megala bhmata!!!! ego skeftomai na valo linux kai mallon tha to kano...opote erxomai argotera me perisotera nea!!!! Πήγαινε στο θέμα: Ακούω γνώμες για (s)Vista...
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 02:22 @Κλάψιμο
Pisteyo pos aplos eisai ksetrelamenh me thn mousikh opos kai ego.. tora to death metal ontos askei mia kakh epiroh apano sou... prospathise na to elatoseis to perisotero dynato.. gt re vatheis ta matia sou mayra?? prospathise na mhn eisai frikio!!! tromazei kapoios otan se vlepeis etsi!!!!! Πήγαινε στο θέμα: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΘΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!......
Μήνυμα στις 14/8/2007 στις 21:43 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια εδω ειμαστε να λυσουμε το δικο μου πρβλημα....οι αλλοι ας κανουν αλλα posts...οχι ολλα σε ενα...
Πήγαινε στο θέμα: εφυγε μακρια....
Μήνυμα στις 11/8/2007 στις 23:27 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω ρε παδια....δεν λεει τωρα να περιμενω το κοριτσι να ερχεται καθε χρονο....θα ψαξω να βρω αλλην....τελικα ειναι απλο και το κανουμε να φεναιτε δυσκολο..θα βαλω τα δυνατα για να βρω οτι καλυτερο μου ταιριαζει... και πάλι σας ευχαριστο.... Πήγαινε στο θέμα: εφυγε μακρια....
Μήνυμα στις 10/8/2007 στις 23:41 @Θ. Κλημεντίνη
denara εκανα αυτο που μου ειπες και μαλλον δεν τα καταφερα πολυ καλα.....μιλησαμε για πολυ λιγο και μετα παγωσα και δεν ηξερα τη να πω και ξενεροσα..... μηπος καμια ιδεα για το τη να της πω την επομενη φορα????? Πήγαινε στο θέμα: εφυγε μακρια....
Μήνυμα στις 9/8/2007 στις 23:28 @IRC admin
κανε ενα check το email σου...
Πήγαινε στο θέμα: Δε με έκαναν ban αλλά δεν μπορώ να μπω
Μήνυμα στις 6/8/2007 στις 22:02 @Θ. Κλημεντίνη
+φωνω φιλε μου αλλα μηπος το βρει λιγο "γελοιο"???? μονο που υπαρχει ακομα ενα προβλημα.... δεν ξερω τη να της πω.... Thank You... Πήγαινε στο θέμα: εφυγε μακρια.... |