Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 14:17 @Θ. Κλημεντίνη
πω αυτες τις αποψεις που διαβαζα για την θρησκεια...ειναι καριβως αυτα που σκευτομαι...αλλα σε κατι αλλα φορουμ δεν μορουσα να τα εκφρασω...ή να δω αποψεις....(στο hiphop.gr δλδ..που υπηρχαν κατι τετοιες συζητησεις)....πολυ γαματο φορουμ..!
Πήγαινε στο θέμα: Ζοδια: Αληθεια η ψεματα?
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 14:09 @Sex
ρε να σας πω....αμα σπασει η καποτα....μετα τι κανεις???? υπαρχει χαπι?κ πρεπει να παει στο γιατρο ?
Πήγαινε στο θέμα: Oxi alo sex thelw na kanw erwta
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 14:04 @Κλάψιμο
Ζωντανοι Νεκροι..!!!! (Μηδενιστης/Τακη Τσαν/Υποχθονιος/Καταχθονιος/Χαρμανης) Τα σπανε...! Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσει η ραπ μουσική;
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 14:01 @Sex
Αναφορά: (TechnoLuv@24 Ιουλίου 2007) την βαζεις καλα? δεν εχω βαλει ποτε...αλλα εχω ακουσει οτι πρεπει να βγαλεις καλα τον αερα απο το μπροστα σημειο της καποτας... Πήγαινε στο θέμα: Oxi alo sex thelw na kanw erwta
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 13:58 @Sex
ρε....σημερα αυνανιζομουν...κ μου ερχοταν να χυσω αλλα προσπαθησα να το σταματησω....αλλα τελικα δεν το σταματησα....κ ηταν σαν να ειχα 2 οργασμους...! κ κοπηκε καπως αυτη η πετσα....σε ενα σημειο απο το δερμα....κ ετσουζε...! Πήγαινε στο θέμα: Το πετσάκι δεν κατεβαίνει
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 00:51 @Sex
κ εγω πριν λιγα χρονια ανυσηχουσα...αλλα με τον αυνανισμο....εγινε πολυ βελτιωση...! κατεβαινει πολυ κατω τωρα...!
Πήγαινε στο θέμα: Το πετσάκι δεν κατεβαίνει
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 00:45 @Sex
ρε εγω μου φαινεται πως παντα ειχα τετοια...
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με πεος (?)
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 00:30 @Sex
οκ...παιδια..!!!θα δω...!ευχαριστω για τις συμβουλες κ τις γνωμες σας....(ρε τι ειναι το "αποδεκτη απαντηση"...???).... να σας πω...αμα γινει χωρις προφυλακτικο....κ γινει μαλακια....υπαρχει χαπι που το προλαβαινεις κ μετα ...??? και κατι αλλο....την πρωτη φορα οι γυναικες βγαζουν αιμα...(πολυ?)??? Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με σεξ-πρωτη φορα- |