Μήνυμα στις 25/7/2007 στις 14:45 @Sex
Πάντως αυτό που μου είπες TechnoLuv ότι αν θα τσακωθούμε θα νιώθει ανασφάλειες... μου έχει πει κάτι παρόμοιο.. ότι όταν μαλώνουμε.. μετανιώνει για τις φάσεις που έχουμε κάνει και σκέφτεται μήπως το έκανα έτσι απλά για να τον χρησιμοποίησω... αλλά όταν τα βρίσκουμε.. ολα οκ..!
Πήγαινε στο θέμα: Με τον κολλητό μου....
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 22:19 @Sex
ίσως να μην είχα την καλή τύχη να συναντήσω τέτοια άτομα όμως πιο πριν!!!:) :)
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 21:25 @Sex
Senza μου αρέσουν πάρα πολύ οι απόψεις σου!!! Είσαι από τους λίγους άντρες που σκέφτονται έτσι!! Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Μακάρι να βρω το θάρρος να το κανω!!!
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 20:21 @Sex
Καλό αυτό με το φιλι!!! Αχ δεν ξέρω.. Αυτό που φοβάμαι ξέρετε ποιο ειναι??? Είναι μήπως τα κάνει αυτά μαζί μου μόνο πως να το πω.. απο αγαμία...!! Και πως αν του τα πω.. θα με απορρίψει..!!
Μήνυμα στις 23/7/2007 στις 18:48 @Sex
Αχ δεν ξέρω.... φοβάμαι πολύ να του μιλήσω.. Πάντως ευχαριστώ για όλα...
Μήνυμα στις 23/7/2007 στις 18:08 @Sex
Ποιος λόγος μπορεί να υπάρχει αν μου πει όχι??????
Μήνυμα στις 23/7/2007 στις 15:28 @Sex
Μα πως να τον αφήσω...?? τον αγαπω τόσο πολύ! δεν μπορώ να ζησω χωρις αυτόν!!!!!!
Μήνυμα στις 23/7/2007 στις 13:32 @Sex
Τα είχε με άλλη.. αλλά δεν μπόρεσε και τα χάλασε.. Αυτό γίνεται μ' αυτόν.. όποτε τ φτιάχνει με κάποια ποτέ δεν ανησυχώ γιατί ξέρω πως δεν θα μπορέσει και θα τα χαλάσει.. Και πάλι αρχίζει τις ζήλιες κ.τ.λ.. όταν τ είχα φτιάξει με ένα παιδι.. Μου έλεγε ψέμματα ότι έκανε φάσεις με μια άλλη.. Και όταν τ χάλασα εγώ μ' αυτό το παιδί..το παραδέχτηκε από μόνος του.. οτι μου έλεγε ψέμματα γιατί ζήλευε..! Ρε παιδιά πως να του το πω όμως?? αμα το πάρει κάπως και χαλάσει η φιλία μας????
Μήνυμα στις 22/7/2007 στις 21:02 @Sex
Senza...Είσαι σίγουρος πως αισθάνεται κάτι για μένα?? δεν θέλω να τ μιλήσω και να μου πει μα εγώ σε βλέπω σαν φίλη κ.τ.λ....!!! Μια φορά .. ενώ μου είχε πει να προχωρήσουμε.. ύστερα λέει.. μάλλον όχι δεν θέλω να προχωρήσουμε.. Και μετά του λεώ γιατί.. και μου λέει .. Γτ μπορεί να σε δω αλλιώς μετά... Τώρα όμως πια λέει ότι δεν τν νοιάζει... και δεν τ εννοουσε αυτό που είπε!!!!!!!
Μήνυμα στις 22/7/2007 στις 20:21 @Sex
Αγαπητέ senza.. Δεν ξέρω.. πως να του το δείξω?? δείχνω πολύ μα πάρα πολύ ενδιαφέρον.. Αλλά μπορεί να θεωρεί οτι δείχνω τόσο ενδιαφέρον μόνο γτ είμαστε κολλητοι και τον αγαπώ σαν φίλο μου... Αntre... Να σου απαντήσω στα 3 πράγματα που ρώτησες.. όταν γνωριστήκαμε ήμασταν 13.. άλλά κολλητοί γίναμε στα 15.. τώρα είμαστε και οι 2 16... Ο κολλητός μου έχει όλοκληρωμένες σχέσεις... Και όλο αυτό άρχισε πέρσυ το καλοκαίρι όπως είπα.. Τώρα όμως οι φάσεις κ.τ.λ έχει περιπου 6 μήνες.. μπορεί και λίγο παραπάνω...!!! Περιμένω τις απαντήσεις σας! Φιλάκια!!! Πήγαινε στο θέμα: Με τον κολλητό μου.... |