Μήνυμα στις 15/10/2008 στις 15:47 @Sex
blue κουλαρε με τα μικρά ρε φίλε :) πάντως καλά του είπες χαχαχαχα ωραίος
Πήγαινε στο θέμα: greek καμακι
Μήνυμα στις 15/10/2008 στις 15:42 @Sex
webfairy δλδ αν έλεγε το παιδί οτι η κοπέλα είναι μωαμεθανή και έχει κάνει κλειτοριδοτομή θα είναι καλό ; Έλεος τι λέτε πια;Νιώστε λίγο Οκ το παιδί δεν έκανε τπτ και έκανε το καμπόσο το πλήρωσε ήδη με το να γίνει ρεζίλι οτι ίσως "είναι ανίκανος" να αναψει την κοπέλα για να κάνουν κατι παραπάνω αλλα και πάλι εσυ βρε κοπέλα μου αφου είσαι παρθενάκι τι φοβάσαι;μην πουν τι; Έλεος move on ο κόσμος προχωράει μην γίνεσαι η κυρα κατίνα του 1960 που έβγαινε σαν τον τελάλη στις γειτονιές πφφφ δλδ ωριμάστε πια.. Τέσπα και η κοπέλα αυτή πάλι μπορεί να είναι ανοργασμικιά χεχεχε το φαντάζεστε; "τελιωσες;" - "ναι" "εγω πάλι δεν μπορώ να φτάσω εκεί" και δεν φταίει αποκλειστικα και μόνο το αγόρι σε αυτο :/ σκέφτομαι την 1η μου που δεν ήξερε καν τι είναι το πεος και το είδε και απόρεισε τι να κάνει :/ τι να πω... έτσι είναι η πρώτη φορά ΑΛΛΑ τωρα μπορείς να μάθεις Ε ΚΑΝΕ ΤΟ Πήγαινε στο θέμα: ouix...ti na kamo???
Μήνυμα στις 15/10/2008 στις 15:34 @Sex
Πιστεύω πως αν σε κάποιον του αρέσει να του κάνουν πεολυχεία θα πρέπει να σκεφτεί κι αυτός πως να αναταποδώσει στην κοπέλα του το ίδιο (και αυτο το λέω για να μην κάνετε ερωτήσεις τύπου "και στην πόρνη"; ) Άλλωστε αν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι πως ξέρεις αν σου αρέσει ή όχι (πάντα στα όρια της ομαλής πλευράς οχι ομοφυλοφιλικό δλδ) try it and if you won't like it discuss it with your girl/boy-friend Πήγαινε στο θέμα: Είστε υπέρ του στοματικού στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 15/10/2008 στις 15:29 @Sex
Όλο και κάποιοι εχουν κάνει (εγω πχ) γιατί να το αρνηθώ άλλωστε και κοπέλες ξερω που (στη τελική ευχαρίστηση είναι) το έχουν κανει και αυτές Πήγαινε στο θέμα: cyber sex
Μήνυμα στις 15/10/2008 στις 15:24 @Sex
τι να πω για τετοιο πρόβλημα μόνο σε ένα σεξολογο να απευθήνεστε.Που να ξέρει ο καθένας εδω τι έχεις; Δεν είναι γιατροί ... σκεψου τουλαχιτον τι είναι αυτό που ρωτας... τέρμα κουφ...
Πήγαινε στο θέμα: λιγεσ συμβουλεσ?
Μήνυμα στις 12/3/2008 στις 22:51 @IRC admin
Γιατι πολυ απλα φιλε μου Αντωνη ο μαστορας του ιστοτοπου εχει βαρεθει να ασχολειται με το καθε ψυχανομαλο (οπως εγω) που μπαινει στο irc για να πει την καθε βλακεια που του ερχεται στο κεφαλι... κι απο την αλλη βρε Αντωνη εσένα θα σου αρεζε να κανεις το ιδιο λαθος;Νομιζεις αρεσει στον Αρη? εγω δεν το πιστευω γιατι την προηγουμενη φορα εκτος του οτι επεσε ο server του irc αλλα και δεν εμπαινε στην ιστοσελιδα και για να μην γινει παλι αυτο και την ακουσει απο τα ατομα που κρατανε το κουτι προτιμαει να το εχει για λιγους και "καλους" ;)
Πήγαινε στο θέμα: Προς WebMaster
Μήνυμα στις 12/3/2008 στις 22:46 @Sex
ΠΑΥΛΟ ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΗΣΥΧΟ "ελεγε η μαμα καποτε" ε σκεψου τωρα γιατι το ελεγε ;) απλα αφησε ησυχο το πεος σου και θα γιατρευτει μονο του ειναι το μονο σημειο οπου [αν δεν κολησεισ σιφυλη ή ειτζ] απο αλλα πραγματα δεν παθαινει τιποτα να το θυμασαι
Πήγαινε στο θέμα: μπορει να μου πει καποιος??
Μήνυμα στις 12/3/2008 στις 22:38 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον Μαρια κοιταξε προσεχτικα ο 30χρονος τι δουλεια μπορει να εχει με μια κοπελα σαν εσενα?το πολυ πολυ να κανει οτι ειναι να κανει μαζι σου και να σε παρατησει ...αυτο που ηθελε το πετυχε να γινεις ακομα ενα θυληκο που θα πεσει στο κρεββατακι του ..μπορει η σχεση που ειχες πει στο πρωτο πρωτο μυνημα σου να ειναι κατι παραπανω απο ερωτας αυτο δηλαδη που νιωθεις εσυ ... γιατι εσυ μονο την εμφανιση του κοιτας προσ το παρων ....και οταν λεω εμφανιση δεν εννοω μονο το ντυσιμο αλλα και την συμπεριφορα του το πως μιλαει ολα γενικα αυτα που θελει να δειξει για να πεισει καθε "γκομενα" οτι εχει τα παντα αυτος και οι αλλοι τιποτα... κοριτσι μου μην γελιεσαι απο την εμφανιση... κι οπως πολλοι λενε το βιβλιο δεν το καταλαβαινεις απο το εξωφυλο ουτε και απο τα φανταστικα γραμματα πανω στο εξωφυλο του αλλα ... απο το τι κρυβει μεσα του ... που ξερεις οτι αυτα που ελεγε στα μυνηματα δεν τα ελεγε μονο και μονο για να συγουρευτει οτι θα σε εχει καβαντζα?και ποιος δεν θελει να εχει μια φοιτητρια στην παντα να τον περιμενει... η καλυτερα οποιαδηποτε 17-20χροννη Μαρια λογικεψου πετας ολα τα χρονια σου για εναν μονο ανθρωπο για καποιον που ειμαι σιγουρος κατα 90% πιθανοτητα οτι δεν τον ξερεις καθολου καλα.. ειναι ψευτικος αυτο αποδυκνυεται στο οτι και καλα σε εψαχνε παντου για να σου πει οτι δεν τον ενδιαφερουν η θεση στο φροντιστηριο κλπ ψεματα για να σε κανει να περιμενεις ενω αυτος παει και με αλλεσ ;) τι περιμενεις δηλαδη να πεσει το φρουτο; ξεκολλα πολυ απλα οταν θα ερθεις σε επαφη μαζι του θα καταλαβεις το τι γραφω ... πριν ομως το μετανιωσεις διαβασε τα καλα... μην παρασερνεσαι απο ψευδεσθησεις ειναι 12 χρονια οχι 5-6 ουτε 10 αλλα 12 και δεν εκανε τιποτα μαζι σου ειναι γιατι αν ειχε κανει και δεν σου αρεσε οι γονεις σου θα τον ελεγαν παιδεραστη ενω μετα... θα κανει οτι ειναι να κανει και "γεια σου" Σκεψου τις κινησεις που θα κανεις καλυτερα να τον ξεχασεις να κοιταξεις αλλου... ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου
Μήνυμα στις 12/3/2008 στις 00:10 @IRC admin
βρε παιδια ευκολο ειναι ή κατεβαζετε το mozilla ή το opera ειναι κι αυτοι σαν το ΙΕ απλα ποιο εξιδικευμενοι παντως πιστευω με το mirc η καποιο απο τα σκριπτακια του θα δυσκολευτειται να μπειτε anyway καλο ειναι απλα ο Αρης όποτε εχει καυλες πεταει οποιον θελει να προσεχετε
Πήγαινε στο θέμα: pos na mpo sto chat?
Μήνυμα στις 12/3/2008 στις 00:03 @IRC admin
Αποδεκτή απάντηση:Αντωνη αγορινα μου μην ξεγελιεσαι δεν προκειται να κανουν το ιδιο λαθος 2 φορες ειδες οτι οσο ειχε το irc στον browser του internet explorer εμπαινε ο καθενας με διαφορετικο ψευδωνημο και το αποτελεσμα ηταν να φορτονετε ο server στο τελος επεσε λογο αυτου ε ειδαν κι απο ειδαν και σου λενε ας τους πεταμε σιγα σιγα εξω εναν εναν να μεινουμε μονο 2-3 ατομα να κατσουμε εκει χτυπαμε παλαμακια σιγα μη ξανααφησουν το irc μεσω ΙΕ μονοι τους θελουν να μεινουνΠήγαινε στο θέμα: Προς WebMaster |