Μήνυμα στις 18/7/2007 στις 02:24 @IRC admin
παλι εκει που μιλουσα με εβγαλε εξω τι γινετε ρε παιδες μηπως εχει προβλημα ο υπολογιστης
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να μπω
Μήνυμα στις 17/7/2007 στις 00:59 @IRC admin
τι εγινε ρε παιδια εκει που μιλουσα εβγαλε αποσυνδεμενος απο το IRC(πατα για να ξαναμπεις) και τιποτα μηπως εφαγα ban
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να μπω
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 14:28 @Διάφορα
Γιατι ολοι σχεδον λεμε καπιες εκφρασεις οπως ΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ:Πως γελαει η αρκουδα? ΕΦΑΓΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ:Πως τρωει ο πουστης? ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΤΡΑΧΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ:Πως τρεχει η πουτανα? Δεν μπορω να καταλαβω ολο βλακιες λεμε τελικα. Πήγαινε στο θέμα: απορια μεγαλη εχω
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 14:10 @Διασκέδαση
Παιδια εχω και γω ποντιους φιλους μια χαρα παιδια ολοι,θα πω και γω ενα ανεκδοτακι ομως. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΧΙ ΑΚΟΥΣΤΕ Συνανταει ο Γιωρικας τον Κωστικα μετα απο πολλα χρονια και λεει ο Γιωρικας -Κωστικα που εισουν ολα αυτα τα χρονια -Στο εξοτερικο πηγα να σπουδασω λογικη -Τι ειναι η λογικη Κωστικα λεει με απορια ο Γιωρικας -Α να σου εξηγησω εχεις ενυδρειο σπιτι σου του λεει -Ναι -Για να εχεις ενυδρειο σ'αρεσουν τα ψαρια -Ναι ναι -Για να σ'αρεσουν τα ψαρια σ'αρεσουν και τα ζωα -Ναι ναι -Για να σ'αρεσουν τα ζωα αγαπας και τους ανθρωπους -Ναι ναι -Για να αγαπας τους ανθρωπους σ'αρεσουν και οι γυναικες -Ναι ναι -Για να σου αρεσουν και οι γυναικες αρα δεν εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ ετσι δεν ειναι? -Σωστα ρε Κωστικα,αυτο ειναι η λογικη?Μπραβο! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ!!!! -Γιαννικα ειδα τον Κωστικα ηταν στο εξωτερικο για να σπουδαση λογικη -Τι ειναι η λογικη ρε Γιωρικα?? -Θα σου πω εχεις ενυδρειο σπιτι σου? -Οχι λεει ο Γιαννικας -Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!! ΚΑΛΟΟΟΟ ΕΕΕ? Πήγαινε στο θέμα: Πως πεθανε ο τελευταιος Ποντιος....
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 13:37 @Διάφορα
εδω γιωργος καλει αλμπερτο ολα οκ αν με λαμβανεις ετοιμος!!! Πήγαινε στο θέμα: Όνομα
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 13:34 @Διάφορα
Φιλε μου καλε. Καλε μου φιλε μια ειναι η ΛΥΣΗ. 'ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ' βαλε και θα με θυμηθεις Πήγαινε στο θέμα: Θέλω ησυχία.
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 12:55 @IRC admin
τελικα ολοι το ιδιο προβλημα εχουμε κατι θα γινει μωρε τι να κανουμε! στο περιμενε ολοι μαζι!! Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να μπω
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 01:23 @IRC admin
παταω το τωρα στο chat και μου βγαζει καναλια ενεργα 0 τι γινετε ρε παιδια απαντηστε μου εκανα κατι? Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να μπω
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 01:21 @IRC admin
ειναι κανεις εδω σας παρακαλω βοηθεια ζηταω
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να μπω |