Μήνυμα στις 7/7/2007 στις 21:48 @IRC admin
Αποδεκτή απάντηση:lol , auto gia tous pelates dimitris profanos einai ataka , e olo kai kapoia mlkioula tha ekanes san paidi kai esy :P oloi kaname aloste xoxo! tha sou protina na apofebgieis ta bad nick's , na min vrizeis , na min grafeis me bold i me kefalaia grammata idika sto main , einai oi pio sixnoi logoi gia na tros ban .. kai na min mporeis na mpeis meta , perimene liges meroules kai to ban tha aferethei :pPppPΠήγαινε στο θέμα: re paidia leei oti tromazw tous pelates
Μήνυμα στις 6/7/2007 στις 23:10 @Sex
re paidia ego pou thimamai ton eafto mou sta 13 mono tin mpala kai voltes me podilata skeftomouna , 6 xronia perasan apo tote , toso polli alaksane ta dedomena stin neolea ? diladi eleos , kai mou kanei entiposi pou to leei koritsaki , oute kan agori , paei exoume ksefigei entelos... ego tha sou elega koukla na skeftese ligo pio romantika kai " tha mpei mesa sou " argotera ... nomizo oti einai ligo noris akoma .. :/ Πήγαινε στο θέμα: Πώς και πού
Μήνυμα στις 6/7/2007 στις 03:13 @Διάφορα
Xmmm simasia den exei an efteges i oxi , apo tin stigmi pou o allos einai operator (exei p@p@ki) , tha vazei ban se opoion thelei kai lograriasmo den tha dosei :PpP , etsi litourgoun ta chat :D ola mia sinithia einai , "i proti fora ponaei..." pou lene kai sto xorio mou ... Πήγαινε στο θέμα: egina ban kai dn eftega
Μήνυμα στις 6/7/2007 στις 03:07 @IRC admin
Ontos kamia fora ginonte ban "adikos" alla gia tin prostasia tou kanaliou apo kakovoulous users pou kourazoun me bold gramata , Caps lock kai epanalipseis einai anagkh na iparxoun. :)
Πήγαινε στο θέμα: Εφαγά μπαν και δεν νομιζω οτι φταιω |