Μήνυμα στις 6/7/2007 στις 23:38 @Sex
το εχω κανει... εχω τελειωσει κιολας τελειο
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό
Μήνυμα στις 6/7/2007 στις 23:14 @Sex
ειμαι κοπελα που εχει κανει βιαιο σεξ και το βρισκω φοβερο... αλλη ευχαριστηση!!!! Πήγαινε στο θέμα: Sex και υποταγή
Μήνυμα στις 6/7/2007 στις 23:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μερικοι θελουν να βλεπουν τηλεοραση ή να καπνιζουν.... δεν ειναι κακο και ο φιλος μου μου ειχε ζητησει να παιξουμε αυτο το παιχνιδι και ηταν κατι το διαφοερετικο... μπορητε να ανταλλαξετε και θεσεισ!!!Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα ταυτόχρονα
Μήνυμα στις 6/7/2007 στις 22:19 @Διάφορα
Εμένα με λενε Ανν-Μαρή!!! Ειμαι μισή σκωτσέζα εξού και το όνομα...
Πήγαινε στο θέμα: Όνομα
Μήνυμα στις 6/7/2007 στις 00:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1.ναι ποναει αλλα ειναι αναλογα και με την εμπειρια του αλλου αλλα και με τα προκατακτικα που εχεις κανει (δεν ξερω αν μπορω να το αναλυσω περισσοτερο εδω.)...2.καλυτερα με προφυλακτικο για πολλους λογους.Ο πρωτος και κυριοτερος λεγεται "ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη" και ο αλλοσ γιατι δεν θα εισαι αρκετα χαλαρη αφου ειναι πρωτη σου φορα αρα δεν θα καταφερεις να υγρανθεις αρκετα και το λιπαντικο του προφυλακτικου θα βοηθησει... 3.πρεπει να του πεις οτι δεν εχεις κανει πολλα για να το αντιμετωπησει σωστα... μην ντρεπεσαι.! συζητησε το μαζι του... 4. δεν κανω διαφημηση αλλα προσωπικα προτιμω τα durex kai ta again... 5. δεν υπαρχει καταλληλη ηλικια!!! καντο μονο οταν θελεις κι οχι για να σιγουρεψεις τον κουκλο γκομενο!!! και μην το μετανιωσεις... safe sex!!! Πήγαινε στο θέμα: Αλλοι λενε οτι ποναει και αλλοι οχι...
Μήνυμα στις 5/7/2007 στις 23:20 @IRC admin
βοηθεια banned 2 μερες απλα πολλα θαυμαστικα... σορι ρε!!!
Πήγαινε στο θέμα: Εφαγά μπαν και δεν νομιζω οτι φταιω |