Μήνυμα στις 12/7/2007 στις 02:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η καθυστέρηση στις γυναίκες είναι πολύ λογικό. Άσε που 4 μέρες δε σημαίνουν τίποτε. Πάντως, να ξέρεις ότι όσο σταθερό κύκλο κι αν λεν ότι έχουν οι περισσότερες πολλές φορές έχουν τέτοια προβλήματα.Από την άλλη, μήπως κάνατε κάποιο ερωτικό παιχνίδι δίχως προφυλακτικό? Γιατί τότε, ξέρεις ότι και τα προσπερματικά υγρά διαθέτουν ικανή ποσότητα σπέρματος για γίνει το "κακό"... Εγώ πάλι που έχω αντιμετωπίσει στην παρέα μου ΠΟΛΛΕΣ τέτειες καταστάσεις θέλω να είμαι αισιόδοξος και να σε συμβουλέψω να μη φοβάσαι. Στην τελική πάρε από φαρμακείο 2 τεστ εγκυμοσύνης(κατά προτίμηση διαφορετικής μάρκας, ξέρω τι σου λέω) για να είστε σίγουροι. Αλλά, και πάλι να ξέρεις ότι η γυναίκα μένει έγκυος συγκεκριμένες μέρες του μήνα, μην ανησυχείς. Και κάτι τελευταίο: κθησύχασε την όσο μπορείς, διότι το άγχος και γενικότερα η ψυχολογική φόρτιση επιρρεάζει τα γυναικολογικά της. Don't be afraid! :) Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερηση.Μια βοηθεια...
Μήνυμα στις 5/7/2007 στις 04:59 @Διάφορα
Ελευθερία πάλι είναι ανάλογο αυτό που λες. Μην είσαι απόλυτη στο ότι "το να χωρισεις χωρις γιατι δειχνει ηλιθιοτητα,ανευθυνοτητα και φοβο". Υπάρχει περίπτωση να περνά κάποιο μέλος απο το ζευγάρι ιδιαίτερη φάση της ζωής του που θα προτιμούσε να μείνει μόνο για κάποιο Α διάστημα. Στην περίπτωση αυτή, αν λέγονταν κάτι τέτοιο με ειλικρίνεια στο άλλο μέλος ως δικαιολογία πιστεύω ότι κατα 97% θα εκλαμβάνονταν ως μπουρδολογία του ποδαριού. Επιπλέον, σε μια σχέση, κυρίως βραχύχρονη(1 εξάμηνο βάζω max), όταν το 1 μέλος είναι τρελά ερωτευμένο και το άλλο τρέφει συναισθήματα οικειότητας απλά -έχει περάσει η καψούρα και πάλι τζίφος δλδ- η σχέση φτάνει σε ένα σημείο όπου δεν μπορεί να προχωρήσει. Και σε αυτήν την περίπτωση αν λέγονταν ειλικρινά ο λόγος θα εκλαμβάνονταν πολύ διαφορετικά κατά την άποψή μου. Για το κεράτωμα καλύψατε πλήρως το θέμα πιστέυω. Και όσο για την ερώτηση, χωρισμός και πάλι χωρισμός(εάν μιλαμε για ΣΧΈΣΗ κι όχι @@ του στιλ "ελεύθερη" και "πολυορκημένη" και κουραφέξαλλα με πήδηγμα) Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός ή κεράτωμα
Μήνυμα στις 5/7/2007 στις 03:44 @Διάφορα
Πασχάλης από Κομοτηνή που αναρωτιέται τι να πρωτοδηλώσει στο μηχανογραφικό...
Πήγαινε στο θέμα: Όνομα
Μήνυμα στις 4/7/2007 στις 19:17 @Sex
Ίσα-ίσα, ο άνθρωπος ξεχωρίζει από τα άλλα ζώα διότι έχει τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη λογική(ένστικτο έστω) είτε δημιουργικά, είτε καταστροφικά. Δεν είμαι καθόλου σύμφωνος με την άποψη ότι τα ζώα δεν έχουν λογική. Το θέμα είναι ότι εμείς(για τους ανθρώπους μιλάω) διαθέτουμε την "ελεύθερη βούληση" στην οποία πολύ δύσκολα τοποθετούνται φραγμοί και περιορισμοί. Από εκεί κι έπειτα ό,τι και να κάνουμε το πλέον σίγουρο είναι ότι θα μας ασκηθεί κοινωνική κριτική. Απλά Antre κι εγώ είμαι πουριτανός σε μερικά θέματα αλλά και θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Δηλαδή, από τη στιγμή που ως φυσιολογικό(<φύση) ορίζεται η πράξη γονιμοποίησης, τότε όπως εγώ οφείλω να λέγομαι ανώμαλος,επειδή π.χ. γουστάρω το πρωκτικό, έτσι και ο opentel από τη στιγμή που λέει ότι το θεωρεί κ ο ίδιος ανωμαλία τότε είμαι σύμφωνος και διαβάζω με ενδιαφέρον την εμπειρία του. Πήγαινε στο θέμα: εκανα sex με εμενα! |