Μήνυμα στις 4/6/2008 στις 01:12 @Sex
Γεια σας! Θα' θελα να ρωτησω κατι και ιδιαιτερα τα αγορια που νομιζω ειναι ποιο αρμοδια σ' αυτα τα θέματα. Μου έχει τυχει 2 φορες με διαφορετικους αντρες να μην μπορουν να "διεισδυσουν" κατα τη διαρκεια του σεξ και οχι γιατι δεν τους αρεσα, ισα ισα, αλλα λιγο πριν γινει "τσουφ κατω". Και ετυχε μαλιστα και τις 2 φορες να διακοψω μαζι τους οριστικα, χωρις καν να ξαναπροσπαθησουμε. Ειχα ομως και καλες σχεσεις μακροχρονιες με κανενα προβλημα αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι το παθαινουν αυτο οι άντρες, ευθυνομαστε μηπως και μεις?
Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολία κατα το sex
Μήνυμα στις 4/6/2008 στις 01:03 @Sex
Εγω θα συμφωνήσω με την lelipi, δε μ' αρεσει να ακούω τέτοια απο ενα κοριτσάκι 15 χρονών. Πέρασα και γω απο κεινη την ηλικια (δεν ειμαι και πολυ πολυ μεγαλυτερη σου - σε περναω 5 χρόνια) αλλά ξέρεις τι ρε συ Αναστασία μου, θα σε συμβουλεύσω σαν να συμβούλευα τη μικρη μου αδερφη μου ειναι κοντα στην ηλικία σου. Νομιζω πως δεν ειναι ακομη ο καιρος να ασχοληθείς με τετοια πράγματα τοσο εξεζιτιμενα όπως ειναι το στοματικο κλπ. Κανονικα το θεμα του ερωτα θα'πρεπε να το δεις ποιο ρομαντικα για τη στιγμη που θα'ρ8ει και που θα πρεπει να'ναι με το σωστο αγόρι και οχι καποιον που θελει μονο φαση και μαλιστα σου λεει πως δε θα το πει που8ενα (εγω δε το πιστευω αυτο). Και μπορει να κολακευεσαι που σου ζηταει κατι τετοιο αλλα δε καταλαβαινεις οτι σε υποτιμα κατα βάθος. Δλδ το να σε βλεπει μονο για τη "φαση". Τι νομιζεις ότι θα νοιωσεις αν το κανεις τωρα αυτο? Κατα τη γνωμη μου κοριτσακι μου μη το κανεις. Περιμενε λίγο να νοιωσεις ποιο όριμη και θα δεις που θα' ρθει ο καιρος που θα απολαμβάνεις όποτε θες πολλά καλα του ερωτα, και συ θα νοιωθεις οτι καθε ηλικια που περασες τη περασες με το σωστο τροπο κανοντας τα αναλογα πράγματα. Η αποφαση ομως ειναι δικη σου.. Απλα να προσεχεις και να μην αφηνεις κανεναν να σε αντιμετωπιζει χωρις να σου αξιζει. Φιλια! Πήγαινε στο θέμα: πίπες..:))
Μήνυμα στις 4/6/2008 στις 00:47 @Sex
Ρε παιδιά μου φαίνεται γελοίο να ρωτάνε οι άντρες πως μπαινει το προφυλακτικό! :p Δε λέω, μπορει να μην έχεις ξαναβάλει αλλά ενα κουτί να αγοράσεις έχει οδηγίες μέσα. Μην ανγχώνεστε για αυτα τα πράγματα, ακολουθήστε το ένστικτο σας και με προσοχη ε... Φιλια! Πήγαινε στο θέμα: πως ακριβωσ να βαλω προφυλακτικο
Μήνυμα στις 18/10/2007 στις 01:18 @Sex
Αιμαφρόδιτος είναι άντρας ή γυναίκα που εχουν και τα δύο γεννητικά όργανα. Μπορούν να κάνουν τα πάντα φυσιολογικά, ακόμη και έρωτα, κυρίως μεταξύ τους. Συνήθως όμως εκείνοι οι άνθρωποι δεν ζουν πολλά χρόνια, δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και μπορούν να ζήσουν σαν κανονικοι μόνο αν κάνουν εγχείρηση. Αλλα και πάλι δεν μπορουν να γονιμοποιηθουν.. Ελπιζω να βοηθησα...
Πήγαινε στο θέμα: ερμαφροδιτισμος
Μήνυμα στις 18/10/2007 στις 01:12 @Sex
Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα. Βασικά το μισό το φτήνουν σιγά σιγά αλλα σιγουρα κάποια ποσότητα τη καταπίνουν. Εντάξει μη τρελαίνεστε δεν ειναι αηδιαστικό ούτε γευστικά ούτε σαν εικόνα..
Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...???
Μήνυμα στις 18/10/2007 στις 01:08 @Sex
Ε βασικά η ευχαρίστηση είναι περισσότερο για τον άντρα. Δε πιστεύω ότι μια γυναίκα το απολαμβάνει, απλά ευχαριστεί τον συντροφο της και κάνει κάτι διαφορετικό.. Είναι και ο πόνος στη μέση αλλα άμα ο άντρας το χειριστεί σωστά τότε όλα μια χαρα!
Πήγαινε στο θέμα: apo piso
Μήνυμα στις 18/10/2007 στις 01:05 @Sex
Νομίζω είναιπολύ σεξι και πρόστυχο να χύνει ο άντρας στο σώμα της γυναικας! Εμένα προσωπικά μ' αρέσει πολύ, κυρίως στο στή8ος! Είναι τέλεια να βλέπεις την έκφραση του άντρα τη στιγμή εκείνη και να τελειώνει στο στή8ος ή στο στόμα σου! Εσυ δε μας είπες αν σου αρέσει και τι σου αρέσει... Πήγαινε στο θέμα: αρεσει στην woman ο man να χινει πανωτης?
Μήνυμα στις 18/10/2007 στις 01:00 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα μια χάρη, αν ξέρετε να μου στείλετε διευθύνσεις απο ΙΕΚ Ασθητικής, γενικα στο τομέα του μακιγιάζ και της αισθητικής στην Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ... Περιμένω...
Πήγαινε στο θέμα: ΙΕΚ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
Μήνυμα στις 27/6/2007 στις 00:55 @Sex
Πάντως εμένα αν το αγόρι μου μου έλεγε οτι μ'αυτό τον τρόπο αυτοικανοποιήται τότε μάλλον θα τον άφηνα γιατί μου φαίνεται αρκετά ανώμαλο. Και αν μάλιστα τα είχαμε 4 χρόνια θα του'λεγα ότι ή θα το σταματήσει ή θα τον αφήσω. Η δική μου γνώμη είναι ότι κρίση είναι και θα περάσει. Προστοπαρών μη λες τίποτα στη κοπέλα σου και αν δε μπορείς χωρίς αυτό τότε κάντο στα 'μουγγά' για να μη σε παραξηγήσουν. (Φιλικά πάντα..)
Πήγαινε στο θέμα: εκανα sex με εμενα!
Μήνυμα στις 26/6/2007 στις 00:37 @Sex
Φίλε opentel, εγω αυτο πρώτη φορά το ακούω! Δε ξέρω πως μπορει να γίνει αλλα δε μου φαίνεται φυσιολογικό. Ο Τζίμης έχει δίκιο, μάλλον πρέπει να βρεις μια κοπελιά να κάνεις σεξ μαζί της. Δε λέω μπορεί να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου μ'αυτό το τρόπο αλλα τίποτα δεν είναι σαν τον πραγματικό έρωτα. Γι'αυτό λοιπόν άσε αυτές τις 'ανακαλύψεις'. Τώρα αν πραγματικά σ'αρέσει δε μας πέφτει λόγος.. Περί αρέξεως.. Πήγαινε στο θέμα: εκανα sex με εμενα! |