Μήνυμα στις 6/8/2007 στις 11:40 @Κλάψιμο
+fwnw barmanidhs scorpions...queen-who wants to live for ever...deep purple-soldier of fortune... k.a
Πήγαινε στο θέμα: Ενα τραγουδι down
Μήνυμα στις 27/6/2007 στις 22:22 @IRC admin
οκ τώρα έχω συνηθίσει στους κανόνες απλά πριν δεν είχα καταλάβει την σημασία του να μην κάνεις επαναλήψεις και να μην γράφεις κεφαλαία, ίσως απο συνήθεια να τα κάνω αυτά σε άλλες υπηρεσίες messaging...tespa θεωρώ οτι οι κανόνες είναι λίγο εως πολύ αυστηροί και γι'αυτό πολλές φορές τα απλά λάθη πληρωνονται ακριβά ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρος ποιό ήταν το λάθος σου :P (όπως και στην ζωή :P)
Πήγαινε στο θέμα: banned from irc.ftou.gr
Μήνυμα στις 27/6/2007 στις 22:11 @Μηχανήματα
καλησπέρα σε όλα τα μέλη του ftou!λοιπόν το ερώτημα μου είναι απλό...υπάρχει τρόπος να συνδεθούν 5-6 υπολογιστές που βρίσκονται σε διαφορετικά σπίτια όλοι μαζί μέσω internet σε ένα "εικονικό"("virtual") lan? όχι με χρήση hardware όπως καλωδίων αλλά με ειδικό software το οποίο θα εγκαθίσταται στους υπολογιστές που θέλουν να συνδεθούν?συγγνώμη αν σας μπέρδεψα απλά θα ήθελα, αν είναι δυνατό, να φτιάξω ένα lan στο οποίο θα συνδέομαι εγώ και οι φίλοι μου και θα παίζουμε (virtual)lan pc games...έχω ακουστά ένα πρόγραμμα που λέγεται hamachi, αν δεν κάνω λάθος, μπορεί να με βοηθήσει?έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? με μεγάλη εκτίμηση... :D Πήγαινε στο θέμα: Lan Through Internet
Μήνυμα στις 27/6/2007 στις 21:58 @IRC admin
οκ ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια...θα έλεγα οτι μάλλον έφτεγε το γεγονός οτι χρησιμοποίησα μερικές φορές κεφαλαία και ίσως το παράκανα με μερικες επαναλήψεις και σημεία στίξης...απο τα λάθη μαθαίνεις... :)
Μήνυμα στις 27/6/2007 στις 21:16 @IRC admin
χεχε ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια τέσπα το πρόβλημα τελικά διορθώθηκε...βασικά δεν είχα σκοπό ούτε να κάνω σεξ με καμία ούτε να βρεθούμε απλά έχω βρεί άτομα με τα οποία μιλάμε...και kalhas διάβασα αυτά που μου έλεγε μετά για κάτι φόλες καθώς και όσα αναγράφονται κατα το λογκ ιν στο κανάλι και ως αναφορά τα πρώτα δεν κατάλαβα τίποτα..επίσης για να μην με παρεξηγήσετε απλά σας λέω οτι έχω πέσει σε άτομο που ήθελε να μου εξηγήσει αναλυτικά πως το κάνει η μάνα του και πώς η αδερφή του και με ποιούς το κάνουν...
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 20:12 @IRC admin
έλεος ρε με έχετε κανει ban χωρίς λόγο?δεν έκανα τίποτα κακο :(
Πήγαινε στο θέμα: me exei petaksei eksw
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 20:02 @IRC admin
Ρε παιδια έλεος τη στιγμή που συνομιλούσα με 2 κορίτσια μου βγαζει ο σέρβερ μήνυμα οτι έχω μπαν...Για ποιό λόγο 8έλω να μά8ω...Δεν έκανα καμιά μαλακία, άκουγα στις παρατηρήσεις των μοντεραιειτορς και ήμουνα ένα καλό παιδί...Μόλις προχτές είχα αρχίσει να μπαίνω και να κάνω γνωριμίες...Πιο συγκεκριμένα όποτε πάω να μπώ ο σέρβερ λέει: *** Καλωσορίσατε στο chat του ftou.gr - Χρησιμοποιείτε CGI:IRC 0.5.9 (6/6/2006) + ftou.gr patch 3 (19/5/2007) *** Αναζήτηση για irc.ftou.gr *** Σύνδεση με irc.ftou.gr (208.98.33.139) στην πόρτα 6667 -irc.ftou.gr- *** Looking up your hostname... -irc.ftou.gr- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead -irc.ftou.gr- *** You are banned from irc.ftou.gr (βαννεδ : Διάβασε: http://ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=11&TopicID=2732&PagePosition=1&ThreadPage=1) Email webmaster@ftou.gr for more information. *** Closing Link Mitsosss_Scorpion_15[88.218.162.43] (User is banned (βαννεδ : Διάβασε: http://ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=11&TopicID=2732&PagePosition=1&ThreadPage=1)) *** Αποσύνδεση από το IRC (Πάτα για να ξαναμπείς) και με παραπέμπει σε αυτή την ιστοσελλίδα:http://ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=11&TopicID=2732&PagePosition=1&ThreadPage=1) Πήγαινε στο θέμα: banned from irc.ftou.gr |