Μήνυμα στις 18/6/2007 στις 17:47 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας.σημερα εγινα μελος στην παρεα σας.τιμη μου.συμφωνω μαζι σας οτι πρεπει να χωνομαστε στις κουκλαρες.οπως μα λεει ο Raspoutin ενα εξυπνο και στυλατο πεσιμο σε μια γυναικα-θεα δινει πολλες πιθανοτητες επιτυχιας.οκ εγω λεω στον david(lua-lua)να μην τα παρατησει!!!!!οπως μας λεει και ο ιδιος την πρωτη ρωσσιδα την εχει ξεπερασει καπως και το κολημα τωρα ουσιαστικα το εχει με την φυλεναδα της.οταν γυρισεις με το καλο πισω στην αγγλια πηγενε και ξαναπεστην στην δευτερη ρωσσιδα,σε αυτην δηλαδη που εχεις τωρα το κολημα.οπως λεει και Raspoutin χρειαζεται ενα εξυπνο και στυλατο πεσιμο.εγω δεν εχω τοσο μεγαλη εμπειρια για να σου πω τον τροπο.ο antre και ο Raspoutin θα ξερουν να σου πουν.εγω παντως σε παραδεχομαι που την επεσες σε αυτες τις 2 ρωσσιδες.εισαι 18 και αυτες 25 και εσυ δεν κολησες.και πηγες και λουλουδια.μπραβο σου!μαγκια σου!αλλος στην ηλικια σου δεν θα το εκανε.εγω λεω παιδια να πουμε στον david ενα εξυπνο και καλο πεσιμο για να ρυξει την δευτερη ρωσσιδα.εαν την ρηξεις δεν φανταζεσαι ποσο πολυ θα ζηλεψει η πρωτη ρωσσιδα.και μην σε νοιαζει που η δευτερη ρωσσιδα ειπε στην πρωτη ρωσσιδα οτι της την επεσες και σε αυτην...σου ειπα,μαγκια σου.εγω σε παραδεχομαι.ας μας πει κανενας ειδικος απο γκομενες ενα εξυπνο και στυλατο πεσιμο για να ρυξει ο david την δευτερη ρωσσιδα.δεν εχεις να χασεις τιποτα.η θα φας αλλη μια χυλοπιτα(και τι εγινε)η θα περασεις τελεια με την δευτερη ρωσσιδα.ας μας πει καποιος κανενα εξυπνο ακι στυλατο πεσιμο.
Πήγαινε στο θέμα: Μπελάς με Ρωσσίδα |