Μήνυμα στις 29/6/2007 στις 17:05 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας μαγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω καιρο νας σας απαντησω................... σορρυ αλλα δεν μπορουσα...............δεν ειχα χρονο δηλαδη.............ολλα εδω στην ελλαδα ειναι τελεια...........τα παντα.............και ωραιες γκομενες εχετε............ολλα ειναι οκ............οταν γυρισω πισω στην αγγλια,θα κανω αλλη μια προσπαθεια με την δευτερη ρωσσιδα..........με την πρωτη δεν θα κανω τιποτα,δεν θα ξαναενοχλησω την πρωτη ρωσσιδα γιατι τωρα δεν αισθανομαι τιποτα για αυτην...........οτι αισθανομουνα για την πρωτη ρωσσιδα μεταφερθηκε στην φυλη της,την δευτερη ρωσσιδα...........οπως σας ειπα οταν γυρισω πισω στην αγλλια θα κανω ενα δωρο στην δευτερη ρωσσιδα..........δεν ειναι συγουρο,λογικα θα το κανω..........το δωρο θα της το κανω για να της δειξω οτι ενδιαφερομαι για αυτην και οτι αισθανομαι κατι εντονο για αυτην......................τελος παντων οτι ειναι να γινει ας γινει.............. see you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Μπελάς με Ρωσσίδα
Μήνυμα στις 29/6/2007 στις 17:01 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας μαγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω καιρο νας σας απαντησω................... σορρυ αλλα δεν μπορουσα...............δεν ειχα χρονο δηλαδη.............ολλα εδω στην ελλαδα ειναι τελεια...........τα παντα.............και ωραιες γκομενες εχετε............ολλα ειναι οκ............οταν γυρισω πισω στην αγγλια,θα κανω αλλη μια προσπαθεια με την δευτερη ρωσσιδα..........με την πρωτη δεν θα κανω τιποτα,δεν θα ξαναενοχλησω την πρωτη ρωσσιδα γιατι τωρα δεν αισθανομαι τιποτα για αυτην...........οτι αισθανομουνα για την πρωτη ρωσσιδα μεταφερθηκε στην φυλη της,την δευτερη ρωσσιδα...........οπως σας ειπα οταν γυρισω πισω στην αγλλια θα κανω ενα δωρο στην δευτερη ρωσσιδα..........δεν ειναι συγουρο,λογικα θα το κανω..........το δωρο θα της το κανω για να της δειξω οτι ενδιαφερομαι για αυτην και οτι αισθανομαι κατι εντονο για αυτην......................τελος παντων οτι ειναι να γινει ας γινει.............. see you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Μπελάς με Ρωσσίδα
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 18:01 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας μαγκες........ τι κανετε.......? εγω ας τα λεμε καλα........ οπως σας εχω πει τωρα ειμαι διακοπες στην ελλαδα......... σχετικα με το θεμα με τις ρωσσιδες δεν ξερω τι θα γινει....... τον ιουλιο θα γυρισω στην αγγλια κ μαλλον(λογικα)θα κανω μια ακομα προσπαθεια με την δευτερη ρωσσιδα εαν την θελω ακομα......με την πρωτη ρωσσιδα δεν θα κανω απολυτως τιποτα(σας το εγγυομαι)......οσο για το στυλατο πεσιμο ποτε δεν την επεσα σε μια κοπελα σαν λιγουρης και κακομοιρης(δηλαδα σαν μ@λ@κ@ας.....)παντα ημουνα χαλαρος με ανεση χωρις να εχω τρακ η κομπλεξ.........ενας φυλος μου εδω στην ελλαδα εμαθε για τις ρωσσιδες.........το το ειπα εγω δηλαδη..........αυτος μου ειπε να μην ξαναστηλω λουλουδια σε αυτες.............μου ειπε να κανω ενα αλλο δωρο στην δευτερη ρωσσιδα μπας και την ριξω........ενα δωρο απο 100 με 200 ευρω.........ετσι μου ειπε ο φυλος μου.........αυτο θα κανω.............θα ειναι το τελευταιο μου χαρτι........αλλα δεν ξερω τι δωρο να της παρω.........μεχρι να φυγω απο την ελλαδα και να γυρισω πισω στην αγγλια εχω καιρο.........εσεις τι δωρο μου προτεινετε να της παω...........? see you!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Μπελάς με Ρωσσίδα
Μήνυμα στις 18/6/2007 στις 11:47 @Θ. Κλημεντίνη
δικιο εχετε ολοι σας......... οπως λεει ο antre(κ ολοι σας γενικα)μαλλον δεν ερωτευτικα ποτε τις ρωσσιδες......μαλλον ετσι ειναι........απλως μου αρεσαν τοσο πολυ(υπερβολικα,δεν φανταζεσται)κ νομιζα οτι τις ερωτευτικα.........με την πρωτη ρωσσιδα ηταν εγωισμος υποσηνηδητος......δεν γουσταρα να φαω χιλιοπιτα κ επεμενα........οπως λεει και ο antre με την δευτερη ρωσσιδα κολλυσα επειδα βαθια μεσα μου μου θυμιζει την πρωτη ρωσσιδα........ειναι ακριβως το ιδιο κολυμα........απωθημενο............θα προσπαθησω να τις ξεπερασω και της 2...........ειναι κουκλες και οι 2 αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα.............το κωλημα με την πρωτη ρωσσιδα το εχω ξεπερασει ουσιαστικα......το κωλημα τωρα το εχω με την δευτερη ρωσσιδα...........απλως ολο το κολυμα που ειχα με την πρωτη ρωσσιδα εφυγε και πηγε πανω στην φυλη της στην δευτερη ρωσσιδα...........ελπιζω να ξεκολυσω.........οσο για τα λουλουδια μονο σε αυτες τις 2 ρωσσιδες εχω στηλει λουλουδια.......σε καμια αλλη κοπελα δεν εχω ξαναστηλει λουλουδια......ελπιζω να ξεκολυσω με την δευτερη ρωσσιδα γιατι το κολυμα ειναι πολυ μεγαλο.........παει πολυ να φαω δευτερη συνεχομενη χιλιοπιτα..........αλλα τι να κανουμε τωρα?δεν πειραζει...........(στην πραγματικοτητα πειραζει παρα πολυ..............)τωρα ειμαι ελλαδα............στην αθηνα...........μπορει να κανω τιποτα με καμια ελληνιδα ξενη αλλα δεν ξερω εαν φυγει το κωλημα...........δεν πιστευω να φυγει το κωλημα εδω στην ελλαδα......εδω το κωλημα δεν μου εφυγε στην αγγλια που εχει πιο ομορφες κοπελες,θα μου φυγει στην ελλαδα???????????δυσκολο.............τωρα που ειμαι εδω στην ελλαδα αρκετες φορες μου ερχεται στο μυαλο η δευτερη ρωσσιδα.......σαν να μου λειπει.........σαν να εχω αναγκη να την δω.......δεν ξερω εαν με καταλαβενεται............και μερικες φορες ειμαι στεναχωρημενος και οι φυλοι μου,μου λενε τι εχω αλλα εγω δεν τους λεω........εδω στην ελλαδα κανενας φυλος μου δεν ξερει για τις ρωσσιδες...........λετε η δευτερη ρωσσιδα να εχει πει στην πρωτη ρωσσιδα οτι της την επεσα και αυτηνης και οτι της πηγα και αυτηνης λουλουδια??????τι νομιζετε???????μαλλον θα της το εχει πει αφου ειναι και φυλες........τι λετε εσεις????????? Πήγαινε στο θέμα: Μπελάς με Ρωσσίδα
Μήνυμα στις 15/6/2007 στις 14:49 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας!!!!!!!!!ειστε ολοι ατομα!!!!!!!!!!!!!!!! ειμαι νεος στην παρεα.............. πριν λιγο καιρο σας ανακαλυψα....... εχω ενα προβλημα.......μεγαλο προβλημα........ καταρχην να σας πω....με λενε david....μενω μονυμα στην αγγλια αλλα τα καλοκαιρια ερχομαι στην ελλαδα επειδη η μητερα μου ειναι ελληνιδα.......ειμαι 18 χρονων.....ομως ας σας μηλυσω για το προβλημα μου μπας κ με βοηθησει κανενας......τον περασμενο οκτωβρη γνωρισα μια ρωσσιδα στην αγγλια....25 χρωνων ειναι......μου ειχε παρει το μυαλο......παντρευμενη ειναι με εναν αγγλο(ο οποιος θελει να με φαει και εχει δικιο......)ειναι σερβιτορα.........σε αυτην την ρωσσιδα την παντρευμενη της την επεσα παρα πολλες φορες....καθε εμβδομαδα 3-4 φορες της την επεφτα.........ειχα χαλασει για παρτι της καπου στα 300 ευρω για λουλουδια...........και τι πηρα????????τον πουλο πηρα.............περιπου για 3 μηνες τα ειχα παρατησει ολλα απο την ζωη μου κ το μονο που με ενδιαφερε ηταν αυτη η ρωσσιδα......ειχα κλαψει για αυτην αρκετες φορες.......για να καταλαβετε εκοβα φλεβες για αυτην...εαν περνουσε ημερα κ δεν την εβλεπα με επιανε κριση.......ηταν ερωτας χωρις ανταποκριση ομως........μια ημερα πηγε να με σκωτωσει ο αντρας της αλλα την γλιτωσα!!!!!!αυτη η κοπελα με πληγωσε παρα πολυ............με εκανε να μην θελω την ζωη μου........τελοιως αδαιφορια......μονο μου μιλαγε λιγο......μου ελεγε οτι ειναι παντρευμενη κ οτι δεν μπορει να κανει τιποτα μαζι μου.......κσποια στιγμη τον δεκεμβρη μου ειπε οτι θα πει για παντα πισω στην ρωσσια και οτι περιμενει παιδι........εγω το εψαξα και ηταν ψεματα!!!!!ουτε θα πηγενε ρωσσια ουτε ηταν εγκυος!!!!!μου ειπε οτι μου ειπε ψεματα για να την παρατησω........τοσο κλαμα εριξα για αυτην.......δεν ειχα πληγωθει ποτε τοσο πολυ....δεν ηθελε ουτε να γινουμαι φυλοι επειδη ειναι παντρευμενη και επειδη εγω ειμαι 18 και αυτη 25.......δεν ηθελε καμοια επαφη μαζι μου......τελος παντων μετα απο τοσο καιρο αφου δεν ειχα καμοια απολυτως ελπιδα και για να μην με φαει ο αντρας της την αφησα ησυχη.......της ελεγα να παμε καμοια βολτα εξω μαζι το βραδυ και αυτη συνεχως οχι δεν μπορω.....εγω τα ειχα παρατησει ολλα για αυτην(δεν διαβαζα σχεδον καθολου,πηγενα για τουρισμο σχολειο δηλαδη.........)μετα απο ολλα αυτα την αφησα στην ησυχια της επειδη δεν μπορουσα αλλο πονο και κλαμα......και επειδη δεν ειχα καμοια ελπιδα να τα φτιαξω μαζι της........της ξεχασα μετα........περναει αρκετος καιρος(περιπου 2 μηνες)και ξαφνικα μου μπαινει στο ματι μια αλλη ρωσσιδα! η οποια ηταν φυλη με την ρωσσιδα μου γουσταρα τρελα πιο πριν! και αυτη στα 25.......και αυτη σερβιτορα.............αλλα δεν ειναι παντευμενη.......απλως εχει εναν γκομενο..............της πηγα 1 φορα λουλουδια και της την επεσα.........τη πηρα???????????ξανα τον πουλο............της αρεσαν πολυ τα λουλουδια αλλα μου ειπε οτι δεν γινεται να κανει τιποτα μαζι μου λογο της ηληκιας μου........απλως μς ευχαριστησε για τα λουλουδια..............εγω δεν αντεχα και δευτερη χιλιοπιτα και αρχισα να καπνιζω και να πινω.......(το ξερω λαθος μου,μεγαλο............)αλλα ενταξει με μετρο........αντεχω χωρις τσιγγαρο και ποτο........πριν λιγι καιρο της την ξαναπεσα(την τεταρτη το βραδυ.........)αλλα δεν καταφερα τιποτα......της ειπα οτι την γουσταρω τρελα και την θελω πολυ και αυτη μου ειπε την φυλη μου τωρα δεν την γουσταρεις/(ενοουσε την αλλη ρωσσιδα που γουσταρα πριν)της ειπα οχι γιατι με πληγωσε......τωρα εσενα θελω.........μου ειπε οτι δεν γινεται επειδη ειμαι μικρος και εχει αλλη σχεση(γκομενο)μετα εφυγε,της ειπα περιμενε και της ειπα να παω μαζι της εκει που παει τωρα αλλα μου ειπε οχι.....(το ηξερα οτι θα μου ελεγε οχι..........)μετα απο αυτο ημουνα πολυ σταναχωρημενος,εκλαιγα και ηθελα να πεθανω.........τωρα δεν ξερω τι θα κανω με αυτην την ρωσσιδα....μπορει να πρωσπαθησω λιγο ακομα επειδη την γουσταρω παρα πολυ......θα δω.......οι γονεις μου δεν ξερουν τιποτα για τιε ρωσσιδες και ουτε θα μαθουν.........μονο μερικοι καλοι φυλοι μου το ξερουν............δεν ξερω τι να κανω...........μερικες φορες θελω να πεθανω................ Πήγαινε στο θέμα: Μπελάς με Ρωσσίδα |