Μήνυμα στις 14/6/2007 στις 20:42 @Θ. Κλημεντίνη
κατ'αρχας mpoumpou thanx και senza paura sorry αλλά είσαι λίγο κωλόφαρδος...Μη φοβάσαι mpoumpou είναι απλά μια δοκιμασία για τη σχέση.Αν υπάρχει αγάπη, ούτε λίγη απόσταση ούτε ένας καραβανάς που σπάει τα αρχίδια στους φαντάρους μπορούν να σας χωρίσουν...Εμπιστοσύνη του έχεις ή δεν του έχεις απ'την αρχή,δεν αλλάζει αυτό στο στρατό.Και οι φαντάροι,άντρες είναι κ αυτοί...
Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις με φαντάρους
Μήνυμα στις 14/6/2007 στις 01:10 @Θ. Κλημεντίνη
Όπως μου έλεγε και ένας φίλος πρίν λίγο καιρό από Αυλώνα,ζήσ'το όσο καλύτερα μπορείς γιατι είναι η τελευταία ξέγνοιαστη περίοδος της ζωής σου!!
Μήνυμα στις 14/6/2007 στις 00:41 @Θ. Κλημεντίνη
Μου έκανες την καρδιά περιβόλι φιλαράκο!!Τα μπούτια σου Μαρία,σκοπιά,ΚΑΨΥμί αγκαρία...Όπως έλεγε ο παππούς μου (αν και τα είχε τότε ήδη χαμένα...), όταν ετοιμάζεσαι να πας στρατό, να μην έχεις ούτε γκόμενα ούτε σκύλο.Όχι γιατί θα σε παρατήσουν (ο σκύλος????), αλλά γιατί θα έχεις κάτι να σου λείπει...
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 22:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Μην τα βάζεις έτσι τα θέματα κοπέλα μου!!Σε τρείς μήνες παρουσιάζομαι!!Σκέψου με... Να σου πω,εγώ πιστεύω οτι ο στρατός είναι απλά άλλη μια δοκιμασία για μια σχέση (όπως π.χ. οι σπουδές μακριά ή κάτι τέτοιο).Αν μια σχέση έχει τις βάσεις θα αντέξει και θα βγεί και πιο δυνατή - ο,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό λέει ο θυμόσοφος λαός!Απλά είναι μια περίοδος που και ο άντρας αν θες ωριμάζει και αναγκαστικά και η σχέση.Εξάλλου αμα είναι κάποιος απ'τους δυο να κάνει "ολισθήματα", δεν θα περιμένει το στρατό για να τα κάνει...Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις με φαντάρους
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 15:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μεγάλο πρόβλημα φιλαράκι.Έτσι όπως τα λες,είναι πρόβλημα.Κ αυτές είναι αχόρταγες ρε γαμώτο!!Τα προφυλακτικά με τα επιβραδυντικά και τις μαλακίες δεν κάνουν τίποτα απολύτως.Δεν ξέρω για κανά χάπι, αλλά και να υπάρχει δεν είναι λύση ο,τιδήποτε χημικό.Μην μπλέξεις καθόλου μ'αυτά!!!Δεν ξέρεις τι γίνεται...Η λύση που βρήκα εγώ και σε μένα δουλεύει μια χαρά,είναι κατά την διάρκεια να ελέγχεις το ρυθμό σου.Να έχεις έναν συγκεκριμένο ρυθμό στην αναπνοή σου και να επικεντρώνεις σ' αυτό το ρυθμό, ακόμα και αν αλλάζεις ταχύτητα στις κινήσεις σου (ξέρεις... μωρό μου πιο γρήγορα και τέτοια) να κρατάς το ρυθμό της αναπνοής σου.Μην περιμένεις τίποτα θαύματα (δεν θα την πάρει κ ο ύπνος...)αλλά θα νιώσεις και εσύ και αυτή καλύτερα.Και όσο γίνεται μακρυά απ' ο,τιδήποτε χημικό,αλοιφή, χάπι κ.τ.λ. Ελπίζω να βοήθησα...Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 01:37 @Διάφορα
καινούριος και έπεσα κατ' ευθείαν σε ωραίο θεματάκι...Κατ' αρχάς ό,τι σου λένε τα παιδιά είναι απόλυτα σωστό και έχουν απόλυτο δίκιο να στο λένε.Αλλά... Ως καπνιστής αρκετά χρόνια τώρα (7, ζωή να 'χω) μπορώ να σου πω τι (νομίζω ότι) προσφέρει το κάπνισμα. Μαγκιά-όχι,έχει περάσει αυτή η εποχή, δεν είναι επανάσταση πλέον όταν όλοι καπνίζουν...ούτε sex apil,οι γκόμενες ξυνίζουν συνήθως τα μούτρα τους ή καπνίζουν περισσότερο από σενα (έτσι κ αλλιώς χαμένος).Αυτό που προσφέρει για μένα είναι ψυχική ισορροπία,σε αποφορτίζει ψυχολογικά σε μεγάλες εντάσεις.Χαλαρώνεις,αποσπάς την προσοχή σου για λίγο απ'όλα τα κακώς κείμενα αυτής της ζωής και παίρνεις δυνάμεις για να γυρίσεις και να τα αντιμετωπίσεις.Περνάς ένα 10λεπτάκι χωρις άγχος,μόνος σ'ένα συννεφάκι καπνού. Τώρα αν αξίζει είναι δική σου απόφαση.Ίσως τα κατά να είναι (και είναι) περισσότερα.Ίσως και να μην έχει αυτό απολύτως καμία σημασία...(αχρηστη επιστημονική πληροφορία:όντως το τσιγάρο(η νικοτίνη) προκαλεί ταχυπαλμία και η καφείνη μείωση παλμών, γι' αυτό πάνε τόσο ωραία τα γαμημένα)
Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα |