Μήνυμα στις 30/10/2008 στις 04:10 @Sex
γεια χαρα...πριν απο λιγες μερες παρατηρησα πως οταν το πεος μου ειναι σε στυση,ενα κομματι μιας φλεβας ειναι σκληρο σαν καλωδιο!εχει κανεις ιδεα περι τινος προκειται?
Πήγαινε στο θέμα: Ένα κομμάτι μιας φλέβας είναι σκληρό
Μήνυμα στις 27/6/2007 στις 19:37 @Sex
Ο λογος που σας περιεγραψα την εμπειρια μου δεν ειναι για να κερδισω εντυπωσεις,ουτε να σας κανω ανω κατω,απλα και μονο επειδη οπως σωστα φανταστηκα,κανεις δεν ειχε ακουσει ποτε για κατι τετοιο,ουτε και εγω.Οσον αφορα το πως το καταφερα,δεν προυποθετει πληρη στυση,ουτε εργαλειο ενος μετρου να κανει βολτες το τετραγωνο!!!Η διεισδυση δεν ειναι πληρης αλλα αρκετη για να εχεις την απολυτη αισθηση.Ουτε εγω πιστευω πως αυτο ειναι φυσιολογικο και ξερω πως θεωρουμαι ανωμαλος.ειμαι ομως.Το παραδεχομαι,μου το υπενθυμιζει η κοπελα μου,αλλα οτι εχω κανει γυρω απο το sex ειναι ή μονος μου,ή με την κοπελα μου,με την οποια κανουμε αρκετα ανωμαλα πραγματα.Βεβαια αυτο ειναι τελειως διαφορετικο,ειναι περα απο την αντιληωη του καθενος,ηταν περα και απο τη δικη μου,αλλα καποιος ο οποιος λατρευει το γυναικειο σωμα,και γουσταρει το sex περισσοτερο απο καθε τι,τοτε ψαχνει ολοενα και καινουριους τροπους ικανοποιησης και αυτοικανοποιησης.Δεν θα μπορουσα να ζησω χωρις μια γυναικεια παρουσια διπλα μου,δεν θα μπορουσα να υπαρξω gay ή bi kai φυσικα δεν θα παψω να αυνανιζομαι,γιατι ολοι ξερουν πως η μαλακια δυσκολα κοβεται.Η πρωτη μου φορα ηταν απολυτως φυσιολογικη,στα 17 μου με μια κοπελα 15 χρονων οπου και για εκεινη ηταν η πρωτη φορα.Απο εκει και περα ηθελα ολο και περισσοτερο,απο τοτε δεν εχω μεινει μονος για περισσοτερο απο 2 μηνες,και φυσικα δεν σταματησα ποτε να αυνανιζομαι παρ΄ολες τις ερωτικες επαφες που ειχα.Ποτε δεν εκανα sex επι πληρωμη(το θεωρω τελειως ηλιθιο),ποτε δεν κερατωσα τη συντροφο μου και ποτε δεν τελειωνω πριν τελειωσει η παρτενερ.Η γυναικεια παρουσια ειναι αναγκαια και το καθε βλεμμα της η αρχη του πιο ερωτικου παιχνιδιου...Ολα απο τα ματια ξεκινανε και αλα απο τα ματια φαινονται... Πήγαινε στο θέμα: εκανα sex με εμενα!
Μήνυμα στις 26/6/2007 στις 16:35 @Sex
προφανως δεν θα διαβασατε το προηγουμενο θεμα μου.λοιπον ειμαι 24 χρονων και εχω σχεση 4 χρονια,με μια παρα πολυ καλη κοπελα,1 χρονο μεγαλυτερη μου και τα βρισκουμε σε ολα τα θεματα και ειδικοτερα στο κρεβατι.το συγκεκριμενο πραγμα που ανακαλυψα ταλευταια δεν το ξερει και δεν νομιζω να της το πω...
Πήγαινε στο θέμα: εκανα sex με εμενα!
Μήνυμα στις 26/6/2007 στις 00:03 @Sex
πως θα αντιδρουσατε και τι θα φανταζοσασταν,αν καποιος σας ελεγε πως εκανε sex με τον ιδιο του τον εαυτο?για να ειμαι ακριβης,πριν απο λιγες ημερες ανακαλυψα πως μπορω να βαλω το πεος μου απο πισω....μη ρωτατε πως,απλα σκεφτειτε το...θελω να ξερω αν ειμαι ο μοναδικος που το εχει τραβηξει τοσο πολυ ανακαλυπτοντας τον εαυτο του και να ακουσω γνωμες για αυτη την φανταστικη μεθοδο εκσπερματωσης...ειναι κατι σαν αυνανισμος και πισωκολλητο!πιστεψτε με,οσο ανωμαλο και αν ειναι,ειναι πραγματικα απιστευτη αισθηση....
Πήγαινε στο θέμα: εκανα sex με εμενα!
Μήνυμα στις 3/6/2007 στις 17:05 @Sex
eimai 24 xronwn,eimai poly psagmenos sexoualika,ta exw poly kala me ton eayto mou kai exw katalhxei oti goustarw mono gynaikes.exw sxesi me mia yperoxi kopela 4 xronia alla antithetws ap'to oti sixainomai tis gay katastaseis goustarw paixnidia apo pisw,k exw katalixei na parw donhth.se kamia periptwsi den tha ekana kati me kapoion allo antra...ti akribws mou symbainei?
Πήγαινε στο θέμα: paixnidia apo pisw |