Μήνυμα στις 27/7/2007 στις 15:43 @Μηχανήματα
windows xp sp2(διάβασα τους όρους μην ανησυχείς, απλά ρωτάω αν έχετε υπόψιν κάποιο καλό προγραμματάκι...)Περιδιαβαίνονταστο net βρίσκεις πολλά και διάφορα, από αυτά ρώτησα αν ξέρετε κάποιο καλό. Δεν είναι ανάγκη να μου πεις να αλλάξω λειτουργικό, γιατί στον 2ο σκληρό τα linux έχω, και τα λειτουργώ παράλληλα με τα windows. Απλά προτιμώ να μπαίνω στο internet από το windows...
Πήγαινε στο θέμα: Απόκρυψη IP κτλ
Μήνυμα στις 25/7/2007 στις 23:48 @Μηχανήματα
ρε παιδιά ξέρετε κανα καλό προγραμματάκι για απόκρυψη ΙΡ. Εννοώ να δείχνει άλλο ΙΡ από την Ουγκάντα και καλά ενώ είμαι Αθήνα...Εννοείται πρέπει να είναι τζάμπα(να πληρώσω και εγώ μπορώ) Thanx! Πήγαινε στο θέμα: Απόκρυψη IP κτλ
Μήνυμα στις 3/7/2007 στις 12:14 @Κλάψιμο
Dust in the wind όπως είπαν και άλλοι αλλά και: Knocking on Heaven's Door--Bob Dylan Yesterday, Let it be--Beatles Angie--Rolling Stones Stairway to Heaven--Led Zeppelin Sound of Silence--Simon&Garfunkel από πιο παλιά αλλά και Dream On--Aerosmith With Or Without You--U2 I Don't Wanna Miss A Thing--Aerosmith One--U2 Always--Bon Jovi Good Riddance--Green Day November Rain από Guns N' Roses και το ΚΟΡΥΦΑΙΟ Listen to your heart από Roxette... Πήγαινε στο θέμα: Ενα τραγουδι down
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 20:43 @Κλάψιμο
Παρόμοια εμπειρία δεν έχω...Όμως το /ignore X θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση, μπας και ο Χ καταλάβει ότι αν αγαπάει τόσο τον εαυτό του πρέπει να μάθει να ζει μόνος του...
Πήγαινε στο θέμα: Ναρκισσισμός
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 20:39 @Μηχανήματα
Μία είναι η λύση και ακούει στο όνομα DVD shrink για μένα...Μετά είσαι άνετη και απλά αντιγράφεις με το Nero την ταινια στο DVD... Για ταινίες που κατεβάζεις από torrent ίσως χρειαστεί να βάλεις υπότιτλους(πράγμα που λύνεται εύκολα με VSO ConvertXtoDvd--απλούστατο πίστεψέ με...)στα καίει μετά και σε dvd και είσαι έτοιμη... Η πειρατεία σώζει τα dvd...(Jack Sparrow) Πήγαινε στο θέμα: πολυ απλο;;
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 20:30 @Διάφορα
Όχι ρε παιδιά προς Θεού δεν είναι spamming αυτό...
Πήγαινε στο θέμα: Ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής 2007
Μήνυμα στις 1/6/2007 στις 23:19 @Κλάψιμο
Προσωπικά προτιμώ περισσότερο τη rock(classic αλλά και metal--ποιος μπορεί να αντισταθεί άλλωστε στην μέταλ?)Η ραπ κάποτε μπορεί να αποτελούσε κάτι ενδιαφέρον αλλά πλέον έχει χάσει το ενδιαφερον της με κάτι τυπάδες σαν τους Goin' Through...
Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσει η ραπ μουσική; |