Μήνυμα στις 1/6/2007 στις 06:14 @Sex
Φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο διλημμα οταν ημουνα στην ηλικια σου. Ολοι μου οι φιλοι πηγαινανε σε οικους ανοχης και εγω ξενερωνα απιστευτα... Τελικα στα 19 γνωρισα μια κοπελα που ειχαμε σχεση για καποιο διαστημα και μπηκα στα κολπα του ερωτα... Και αρκετα αργοτερα ενιωσα την αναγκη να παω σε οικο ανοχης για καθαρα πρακτικους λογους οταν πλεον ειχα συνηθισει στην ερωτικη επαφη και δεν την εβρισκα. Η συμβουλη μου λοιπον ειναι να πας και μαλιστα να πας οσες φορες χρειαστει μεχρι να νιωσεις οτι πλεον δεν νιωθεις αγχος και αβολα.Καταρχας το μεγαλυτερο ποσοστο των αγοριων την πρωτη φορα τελειωνουνε την ωρα του στοματικου ερωτα οποτε κατα πασα πιθανοτητα για να κανεις σεξ θα πρεπει να πας και αλλες φορες. Πιστευω πως αυτο θα σε βοηθησει αρκετα να απογειωθεις και να αποκτησεις αυτοπεποιθηση. Η συμβουλη μου ειναι για πρωτη φορα να μην πας σε οικο ανοχης των 20 ευρο που το περιβαλον σε ορισμενους απο αυτους ειναι απαραδεκτο αλλα να βρεις τα λεγομενα στουντιο που ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα θα βρεις ωραιες γυναικες ωραιο περιβαλλον και αν πεις πως εισαι και απειρος θα σε φροντισουνε. Παντως να ξερεις εγω μετανιωσα που δεν πηγα απο τα 15 μου... Αλλα να ξερεις η πραγματικη απολαυση ειναι να το κανεις με την κοπελα που αγαπας και πραγματικος αντρας θα γινεις μονο αν κατακτησεις αρκετες γυναικες με την μαγκια σου. Οσο για το οτι εισαι ντροπαλος αρχισε να εκφραζεις στις γυναικες που σου αρεσουνε τα αισθηματα σου ακομα και αν δεν ανταποκριθουνε ετσι θα μαθεις που κανεις λαθος και το τι αρεσει στις γυναικες,και με το ποδηλατο αν δεν πεσεις δεν μαθαινεις...Η ζωη θελει πολλη τολμη αγορι μου μη κολας πουθενα γιατι καποτε θα εισαι 30 και θα λες εγω δεν εζησα τιποτα... Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι παρθενος, να παω σε οικο ανοχης; |