Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 12:42 @IRC admin
Αποδεκτή απάντηση:Ο μονος τροπος να Ξαναμπεις ειναι, να περιμενεις ΟΤΑΝ γινει remove to Akill. Η να κλεισεις και να Ξανακλεισεις το μοντεμ (Αν εχεις dynamic IP).Τα περι καλωδιων κτλ ΔΕΝ ισχυουν. Και γνωμη μου ειναι παιδια, οσοι δεν γνωριζετε μην δινετε λαθος απαντησεις. :) Πήγαινε στο θέμα: Είμαι permanently banned
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 12:20 @IRC admin
Καταρχην Καλησπερα. Αγαπητε φιλε, Εισαι ενας απο τους πολλους που εχουν το ιδιο προβλημα. Πολλες φορες τιν πληρωνετε και ατομα που δεν φταιτε σε κατι. Παρ'ολα αυτα, αυτα θα υπαρχουν. Εαν εχεις Static IP (πχ erasths.static.otenet.gr) τοτε δεν μπορεις παρα να περιμενεις να γινει Remove to akill or Ban. (Απογορευση εισοδου στο δυκτιο/στο καναλι). Εαν εχεις dynamic IP η κλλασικη δηλαδη (athdsla.398338.otenet.gr KLP)και φυσικα ΔΕΝ φταις και ΔΕΝ εκανες τιποτα, τοτε μπορεις μεσω των ρυθμισεων του μοντεμ σου να κανεις επαννεκινηση, Η' να κλεισεις και να Ξανα ανοιξεις το μοντεμ σου. (ΟΝ/ΟFF). Με αυτο τον τροπο, αλλαζει το νουμερο τις IP σου και μπορεις να μπεις. Αν παλι δεν μπορεις, δοκιμασε να αλλαξεις το ident σου. (ftougr@athadsl.93938.otenet.gr) <-- Οπου ftougr το ident. Ελπιζω να Βοηθησα. :-) Πήγαινε στο θέμα: Είμαι permanently banned |