Μήνυμα στις 5/6/2007 στις 16:34 @Κλάψιμο
η υπογραφη μου τα λεει ολα!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Αλλάζουν οι άνθρωποι???
Μήνυμα στις 4/6/2007 στις 10:01 @IRC admin
οκ το διαβασα και δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις.δηλαδη επειδη ρωταω την ηλικια που εχει ο συνομιλητης μου ειναι κακο?το chat ειναι σαν ενα μεγαλο τραπεζι με πολλα ατομα πρεπει να επιλεξεις με ποιους θα μιλησεις δεν μπορεις να μιλας με ολους!εγω ειμαι 25 και θελω να μιλαω με ατομα της ηλικιας(ασχέτος φυλου) δεν μπορω να καταλαβω τι κακο εχει αυτο απο την στιγμη που δεν υπαρχει κατι το σεξουαλικο στις συζητησεις που κανουμε!Αν καποιος απο τα ατομα που εχω μιλησει η θα μιλησω στο μελλον κανει παραπονα τοτε καντε με banned!
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι permanently banned
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 15:56 @IRC admin
Ευχαριστω webmaster!θα ηθελα βεβαια αν γινεται να μαθω γιατι εγινα banned. επειδη φοβαμαι οτι μπορει να το ξανακανω αθελα μου και μετα να μην μπορω να βγαλω ακρη
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 15:38 @IRC admin
*** Καλωσορίσατε στο chat του ftou.gr - Χρησιμοποιείτε CGI:IRC 0.5.9 (6/6/2006) + ftou.gr patch 3 (19/5/2007) *** Αναζήτηση για irc.ftou.gr *** Σύνδεση με irc.ftou.gr (208.98.33.139) στην πόρτα 6667 -irc.ftou.gr- *** Looking up your hostname... -irc.ftou.gr- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead -irc.ftou.gr- *** You are permanently banned from irc.ftou.gr (x) Email webmaster for more information. *** Closing Link O_ERASTHS_SOY[κρυφ.] (User is permanently banned (x)) *** Αποσύνδεση από το IRC (Πάτα για να ξαναμπε αυτο μου εγραψε οταν πηγα να ξαναμπω. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι permanently banned
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 15:04 @IRC admin
στο chat του ftou ξερω πολλα ατομα που δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι τουσ αν αλλαξω site και πιστευω οτι ειναι αδικο απο την στιγμη που δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα να μην μπορω να μπω. webmaster αν εκανα κατι εναντια στους κανονισμους θα ηθελα να μου το πεις αν οχι θελω να ξαναμπω.επισης δεν θυμαμαι να γραφει πουθενα δεν ξαναμπαινετε επειδη δεν σας γουσταρουμε(χωρις λογο)! Πήγαινε στο θέμα: Είμαι permanently banned
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 12:47 @IRC admin
to remove to akill ποτε γινεται? αν περναει απο το χερι σας καντε το ρε παιδια να μπουμε Πήγαινε στο θέμα: Είμαι permanently banned
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 12:34 @IRC admin
me ekana ban απο to #ftou to ip μου ειναι 192,168,0,21 δεν ξερω κατι αλλο. επισης επειδη ειμαι στην δουλεια αν το αλλαξω δεν μπορω να σθνδεθω με τον server της δοθλειας και ετσι δεν μπαινω internet. επισης δεν ξερω και πολλα απο internet
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 09:54 @IRC admin
Δεν μπορω να αλλαξς την ip μου γιατι ειμαι σε δικτυο και αν το κανω δεν μπορω να μπω στο internet.Αλλοσ τροπος δεν υπαρχει?
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 09:19 @IRC admin
κατερινα δεν ξερω τι ειναι η ip. Πως την αλλαζω
Μήνυμα στις 30/5/2007 στις 16:59 @IRC admin
ΕΙΜΑΙ PERMANENTLY BANNED ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ CΗΑΤ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 PLEASE HELP!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι permanently banned |