Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 13:23 @Θ. Κλημεντίνη
Μόπως η ζημιά που μπορούν όμως να πάθουν τα κοριτσάκια δεν είναι από την πράξη αυτή καθ'εαυτή, αλλά από την κατακραυγή και αντίδραση της κοινωνίας και της κυρίαρχης ηθηκής? Χιλιάδες κοριτσάκια έκαναν έρωτα με μεγαλύτερους, γείτονες, φίλους των γονιών, γνωστούς, και δεν έπαθαν τίποτα. Είναι απόλυτα φσιολογικοί ολοκληρωμένοι ενήλικες πλέον και δεν χρείαζονται κανενός είδους ψυχανάλυσης!
Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 13:12 @Θ. Κλημεντίνη
Προς θεού, ποτέ με το ζόρι! Αυτό το είπα στην αρχή. Αλλά υπάρχουν κοπελίτσες που για την ηλικία τους είναι πολύ (μα πολύ!) προχωρημένες. Η ερωτηση μου παραμένοι. Σημαίνει αυτό παιδεραστεία και είναι όντως τόσο κακό? Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 12:58 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν, είμαι 40 χρονών και σημειώνω από την αρχή ότι δεν έχω κάνει έρωτα ΠΟΤΕ με ανήλικη. Παρόλα αυτά πρέπειν να παραδεχτώ ότι με έλκουν σεξουαλικά και μάλιστα πολύ έντονα, οι μικρούλες. Sweet little sixteen! Εχω πάθει την πλάκα μου πολλές φορές με τον ερωτισμό που εκπέμπουν ακόμα και 14 μωρά. Αυτό λοποόν με κάνει παιδεραστή? Είναι παιδεραστεία αν κάποιος ενήληκας κάνει έρωτα με τέτοιες ηλικίες και τι κακό μπορεί να προκαλέσει αν δεν γίνει τιποτα με το ζόρι, συμπεριφερθεί ωραία και τρυφερά και προσέξει σαν τα μάτια του τη κοπελίτσα? Στο κάτω κάτω η κοπελίτσα θα περάσει καλά και εγώ θα ζήσω για πάντα! Μια φορά μάλιστα ένα κοριτσάι, πού έλεγε ότι είναι 14 αλλά μάλλον δεν τα είχε κλείσει ακόμα, μου τα είχε ρίξει στην ψύχρα. Μπροστά στον δισταγμό μου όμως πέταξε το πουλάκι σε άλλο δέντρο και είμαι σίγουρος ότι πέρασε καλά, Τι έχετε να πείτε? Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία |