Μήνυμα στις 5/6/2007 στις 11:59 @Sex
τι ανωμαλος και βλακειες!!!!! μια χαρα παιδι εισαι και μπραβο σου που δεν εχεις taboo!!! εχουμε ξαναπει τι αρεσει στον καθενα και την καθεμια μας ειναι σχετικο...δεν υπαρχουν συνταγες! και αμα την βρισκεις με την κοπελα σου μην μασας!!μακαρι και ο φιλος μου να γουσταρε τετοια.... provoskida μαλλον εσυ εχεις προβλημα που δεν σου αρεσουν οι πιπες..αλλα περι ορεξεως.... Πήγαινε στο θέμα: paixnidia apo pisw
Μήνυμα στις 24/5/2007 στις 14:44 @Sex
οχι μονο του το λες!!!!!!!! τον χρησιμοποιεις μαζι του ποικιλλοτροπως!!!
Πήγαινε στο θέμα: Είναι κακό να έχεις δονητή;
Μήνυμα στις 23/5/2007 στις 11:43 @Διάφορα
desara, πολλες φορες επηρεαζομαστε απο τα ονειρα που βλεπουμε...εχεις ανταποκριση απο τον συγκεκριμενο συναδελφο??? η απλα εσυ τον κοιτας περιεργα λογω του ονειρου..και αν εισαι free και ειναι και εκεινος ελευθερος (απο σχεσεις εννοω) ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει...μπορει και να αξιζει τον κοπο..αλλα προς θεου προσπαθησε να απομονωσεις στο μυαλο σου το ονειρο. μην ξεχνας οτι πριν απο αυτο δεν τον κοιταγες περιεργα..και το μυαλο μας παιζει περιεργα παιχνιδια παντα.. Πήγαινε στο θέμα: Ονειρευτηκα.....
Μήνυμα στις 18/5/2007 στις 09:36 @Sex
καλε μου Giacharadan νομιζω σου απαντησε αψογα η !me!, με την οποια θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί της. Και πάλι διαφωνω που υποστηριζεις οτι σπανια βρισκεις γυναικες που θελουν αγριο σεξ. Εχω δυο κολλητους αντρες και επειδη περι σεξ μιλαμε ισα ισα που μερικες φορες φρικαρουν με το ποσο εχουν αγριεψει τα πραγματα οσον αφορα εμας τις γυναικες και το τι θελουμε στο κρεβατι. και φυσικα οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι..η γυναικα που πραγματικα ξερει τι θελει στο κρεβατι δεν θα στο διατυμπανησει ποτε! απλα θα το ζησεις μαζι της στην πραξη!
Πήγαινε στο θέμα: Sex και υποταγή
Μήνυμα στις 17/5/2007 στις 14:01 @Sex
Antre συμφωνουμε απολυτα! ολα ειναι σχετικα με το σεξ..ακομα και τα taboo που εχει ο καθενας μας ειναι διαφορετικα..και αρεσαν σε ολους μας τα ιδια το σεξ θα καταντουσε μονοτονο!
Μήνυμα στις 17/5/2007 στις 11:50 @Sex
φτερη μου, συμφωνουμε περι ηλικιας αλλα διαφωνω καθετα για το ποσο καιρο χρειαζεται να εισαι με καποια γυναικα..δεν ειναι θεμα χρονου παντα..εξαρταται πως θα σου βγει με τον καθενα..μπορει να κανεις πολυ αγρια πραγματα στο κρεβατι απο ην πρωτη φορα που θα πας με τον ανθρωπο σου..ειναι πως θα σου βγει και εσενα και στον αλλον..αν υπαρχει η καταλληλη χημεια ο χρονος ειναι παντα σχετικος... Πήγαινε στο θέμα: Sex και υποταγή
Μήνυμα στις 17/5/2007 στις 10:19 @Sex
..το sex shop εγω απλα το ανεφερα σαν ιδεα. φυσικα και κανεις αγριο κρεβατι giacharadan και χωρις αξεσουαρ..και απο οτι καταλαβαινω ή εχεις πεσει σε λαθος γυναικες (για τα δικα σου γουστα λαθος) η απλα με τις γυναικες που εχεις παει δεν ταιριαζεται στο κρεβατι, αφου υποστηριζεις οτι ολο λογια ειναι...μην τα γενικευεις ομως γιατι πιστεψε με υπαρχουν γυνακες που γουσταρουν οσα προανεφερες και πολυ περισσοτερα κιολας...
Μήνυμα στις 15/5/2007 στις 16:18 @Sex
φαντασια σιγουρα χρειαζεται αλλα ο καθενας την εκφραζει διαφορετικα. και μην εισαι προκατειλλημενος με τα αλλα πραγματα. αν ο/η συντροφος του καθενα εχει αρκετα ανοικτο μυαλο μπορεις συνεχεια να δοκιμαζεις ολο και καινουργια πραγματα και να μην ρουτινιαζεις στο κρεβατι...εξαλλου τα ορια και τα σταθμα του καθενα μας ειναι σχετικα..
Μήνυμα στις 15/5/2007 στις 15:58 @Sex
τελοςπαντον οπου και να πας αμα ξερεις τι θελεις ολα βρισκονται..και για τον ποπο και για το νουνι και κανεις τρελα πραγματα μετα στο κρεβατι..
Μήνυμα στις 15/5/2007 στις 15:40 @Sex
λαθος πληροφοριες εχεις αρκουδε....
Πήγαινε στο θέμα: Sex και υποταγή |