Μήνυμα στις 12/5/2007 στις 10:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:φιλε,απο οτι εχω ακουσει(γιατι ειχα και εγω παλια,ακριβως σε εκεινο το σημειο)δεν ειναι τιποτα..1ον:να πλενεις τακτικα το πεος σου ετσι ωστε να εχεις πολυ λιγες πιθανοτητες να μολυνθεις αν δημιουργηθει πληγη. 2ον:μην τα αγγιζεις καθολου,ουτε να τα πειραζεις γιατι υπαρχει περιπτωση μολυνσης. 3ον:εμενα μου εφυγαν,αλλα δεν ηταν τοσα πολλα,ενα-δυο ηταν.εχω ακουσει κιολας απο τριτους οτι ειναι φυσιολογικο. 4ον:μην διανοηθεις να τα σπασεις ή τιποτα τετοιο,γιατι μετα σιγουρα θα θελεις γιατρο. 5ον:παντως,για να εισαι σιγουρος,πανε σε εναν γιατρο! Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με πεος (?)
Μήνυμα στις 6/5/2007 στις 00:49 @Sex
Παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!!!ειμαι με μια κοπελα εδω και 6 μηνες και ειναι παρθενα,οπως και εγω.Ειπαμε να το κανουμε μια και θελαμε και οι 2.Αλλα οσες φορες προσπαθησαμε μια δεν ειχα προφυλακτικο,μια ηταν αδιαθετη κ.τ.λ.Αλλα ρε παιδια πριν καμια βδομαδα ειμασταν ετοιμοι αλλα τελιωσα μεσα σε το πολυ 30 δευτερολεπτο.Και το κακο ειναι οτι αυτο εγινε 3 φορες.(την ιδια νυχτα).τι να κανω ρε παιδια ωστε να μην τελιωνω γρηγορα?περιμενω απαντησεις(ακουσα οτι ειναι απτο αγχος πιο πολυ της πρωτης φορας..και αυτην την περιοδο λογω και παννεληνιων εξετασεων ειμαι υπεραγχωμενος!!)
Πήγαινε στο θέμα: Τελειώνω γρήγορα |