Μήνυμα στις 19/5/2007 στις 16:38 @Sex
Δεν νομίζω, χωρίς να μπορώ να στο πω σίγουρα. Μια ερώτηση κλειδί είναι αν το θυμάσαι πριν αρχίσεις αυτές τις δραστηριότητες. Στην όποια περίπτωση, ένας καλός γιατρός θα σου διώξει κάθε σύννεφο
Πήγαινε στο θέμα: στύση
Μήνυμα στις 19/5/2007 στις 16:15 @Sex
Κλιση 20-30 μοίρες πρός τα κάτω, και αν κάνεις οτι σφίγγεσαι - σαν να κρατάς το κάτουρο- τότε ψιλοϊσιώνει απλά για να μειώσει την κλίση που εξακολουθεί να είναι προς τα κάτω πάντως. Τι να σου πω φίλε!! Δεν μπορώ να σε τρομάξω, ούτε να σε καθησυχάσω, δεν είμαι γιατρός, αλλά μου φαίνεται πολύ παράξενο. Ίσως να είναι η ανατομία σου έτσι (ιδίως αν το θυμάσαι έτσι απο τότε που πρωτοσηκώθηκε), πάντως δεν το έχω ξανακούσει. Σίγουρα μια επίσκεψη σε ανδρολόγο θα διαφωτίσει. Μην κολώσεις να το πείς στον πατέρα σου για να σε πάει στον γιατρό. Πατέρας είναι, όχι ο μπαμπούλας. Πεστο και θα δείς οτι όλα είναι μόνο μέσα στο μυαλό μας. Η επίσκεψη πάντως είναι απαραίτητη, είτε για να γίνει κάτι, είτε για να ακούσεις απο υπεύθυνα χείλη οτι δεν τρέχει τίποτα. Πήγαινε στο θέμα: στύση
Μήνυμα στις 19/5/2007 στις 15:47 @Sex
Δηλαδή ρε παληκάρι για να καταλάβουμε, πες οτι σου είναι κάργα σηκωμένος και σκληρός και 18εκ και όλα αυτά που λες. Αν λοιπόν σταθείς όρθιος σε στάση προσοχής με την πούτσα σου στην φάση που είπαμε πριν, τότε, (αν δεν βάζεις δύναμη σαν να κατουράς, ή να σφίγγεσαι), προς τα που έχει κλίση? Πάνω, κάτω, ευθεία, και πόση κλίση αν μπορείς να μας βοηθήσεις να καταλάβουμε Πήγαινε στο θέμα: στύση |