Μήνυμα στις 24/4/2007 στις 03:58 @Sex
Να ρωτισω παντα ηθελα αλλα ποτε δεν τολμαγα. Γιατι ολα πρεπει να τα κανει ο αντρας στο κρεβατι? Απο προσωπικες εμπειριες αλλα και απο φιλων μου εχω διαπιστωσει οτι ειναι πολυ συνηθησμενο αν οχι βεβαιο την ωρα της πραξης της σεξουαλικης το ιδιο σκηνικο. Η γυναικα αραζει.Ο ανδρας.Πρεπει να την ξαπλωσει.Οχι πολυ γρηγορα,ουτε πολυ αργα.Πρεπει να την γδυσει.Οχι πολυ βιαια,ουτε πολυ ξενερωτα.Και προσοχη στο καλσον.Ειναι καινουργιο.Πρεπει να της μιλαει.Ουτε πολυ προστυχα αλλα και ουτε πολυ τρυφερα.Πρεπει να ξερει ολο το καμα σουτρα απ'εξω.Και τα απαγορευμενα μαζι.Και οχι μονο να το ξερει αλλα και να μπορει να το κανει.Και ετσι το ενα και ετσι το αλλο.Και δεν αναφερω για εργαλειο που πρεπει να ειναι γκοντζιλα και ανω.Και να αντεχει κανα μισαωρο προκαταρκτικα και βαλε.Και η γυναικα αραζει.Και τρακα τσιγαρο μετα.Γιατι ολοκληρο σεξ εκανες,ενα τσιγαρο δεν θα κερασεις? Και για να φτασεις ως το κρεβατι...................................................................................................... Μετρα τις τελειες.Τοσο σπασιμο. Εγω το εχω δει στραβα ή οντως ειναι?? Πήγαινε στο θέμα: Η μεγαλυτερη μου Απορεια
Μήνυμα στις 24/4/2007 στις 03:29 @Sex
Φιλε ακου τι να κανεις.Παρε τηλεφωνο καμια καμια καβαντζα.(Αν δεν εχεις καιρος να αποκτησεις.)Βγειτε,καφε, ποτο, περαστε καλα.Και κοιτα να το συνεχισετε κιολας αν γινετε.Στο κρεβατι εννοω. Αν ολο το βραδυ δεν σου καιγετε καρφι για τιν κοπελα σου...αστο.Τσαμπα το κουραζετε. Αν ολη τιν ωρα την σκεφτεσε......την αγαπας....Οποτε πακετο. Κατσε μαζι της και μην μιλας γιατι αν κανεις καμια κουταμαρα κα την αφησεις μετα αστα να πανε.Θα τραβας τα μαλλια σου.Και μπακουρι και κολλημενος.Ασχημο πραγμα. Πήγαινε στο θέμα: Ξενερώνω με την κοπέλα μου |