Μήνυμα στις 9/9/2008 στις 17:19 @Sex
lol.καμιά πιο αξιόπιστη απάντηση ? :p
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση..Περιτομη? βοηθειαααα
Μήνυμα στις 9/9/2008 στις 03:29 @Sex
LoL 1.υπάρχει αρκετή χρήση ήδη(σε αυνανισμό προς το παρών) σχεδόν καθε μερα lol και να πω πως σε αυνανισμό ποτε δεν πονάει αν και δεν το πολυκατεβαζω..και ισως εαν δεν υπήρχε αυτη η λεπτή κλωστή στο πεος να μπορουσα να το κατεβασω εντελος το πετσακι οταν δεν ειναι σε στηση ο λαλακης 2.τότε ήμουνα 13 προς 14 τώρα είμαι 14 και μέσα στο μήνα κλείνω τα 15 Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση..Περιτομη? βοηθειαααα
Μήνυμα στις 9/9/2008 στις 02:54 @Sex
Γεια σας ξανα θα ηθελα την σκληρή και ειλικρινή απάντηση σας είμαι 15 ετών και έχω πρόβλημα..η έτσι πιστεύω συγκεκριμένα αναφέρομε στην Φίμωση Η βαλανος δεν αποκαλύπτετε εντελώς..και μάλιστα έχω βρει κάτι φωτογραφιες που μιαζουν με το πεος μου εδω Π.χ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ πιστεύετε οτι θα χρειαστεί επέμβαση ? επισεις να σημειωσω οτι εχω πάει με κοπελα και δεν μου ειπε τιποτα...βεβαία μπορει να παίζει ρόλο οτι ηταν ιεροδουλη ;p και τέλος εσεις τα κοριτσια-γυναικες θα ενοχλούσασταν απο ενα τετιο πεος? Υ.Γ. Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση..Περιτομη? βοηθειαααα
Μήνυμα στις 16/8/2007 στις 21:00 @Sex
an kai mu fenete anomalia enas filos mou kani pipes ston eayfto tou
Πήγαινε στο θέμα: εκανα sex με εμενα!
Μήνυμα στις 15/8/2007 στις 20:04 @Sex
s0rry ala thelo na rotiso kati ligo ti akribos einai kilota ena ginekkio braki apla i kati pio sintheto? episis otan xino meta diskoleyomai na ksanaxiso me ti mia einai problima ean perasi kamia wra omos entaksi den exo problima einai aparetito otan kanis sex na exeis katebasi to petsaki apo to kefalaki kai telos to megethos tou poutsou mou einai 15 ekatosta kai eimai 14 ala leo otan megaloso na ton megaloso ligo akomi me kati aples kremes pou bazis simfonite elpizo na min sas kourazo Πήγαινε στο θέμα: apories
Μήνυμα στις 11/5/2007 στις 22:37 @Sex
KAI KATI AKOMI EINAI FISIOLOGIKO NA EINAI ARKETA EYESTITO TO KEFALAKI
Πήγαινε στο θέμα: η βάλανος κατα την στυση
Μήνυμα στις 10/5/2007 στις 21:07 @Sex
ntrepomai na pao kai na dikso to peos mou ston patera mou
Μήνυμα στις 7/5/2007 στις 22:51 @Sex
to trabiksa kai katebike ews ena poli kalo simio alla meta ipirxe les kai einai kolimeno to petsaki me to kefalaki kai episis epiasa to kefalaki kai itan arketa ebestito einai fisiologiko
Μήνυμα στις 5/5/2007 στις 00:18 @Sex
tin na po kai ego pou to exo 13,6 kata ti stisi
Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 5/5/2007 στις 00:13 @Sex
pantos ama eisai sigouros me anakoufizis para poly
Πήγαινε στο θέμα: η βάλανος κατα την στυση |