Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 17:16 @Διάφορα
πες την απαντηση!!!!!!θα σκασω!
Πήγαινε στο θέμα: Ο Δολοφονος
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 16:52 @Θ. Κλημεντίνη
σου αρεσει το ονομα,ε?θα εχεις προηγουμενα μαλλον...τι να σου πω.ευχαριστω για τη συμβουλη σου αλλα ειναι κομματακι δυσκολο να σπασω το παγο γιατι για εναν ανεξηγητο λογο,λεω και για τα πιο ασημαντα πραγματα ψεμματα ακριβως οπως τα μικρα παιδια...κι ενω ειμαι σιγουρη οτι του αρεσω,φοβαμαι τι θα πει.αν μου πει οτι ειναι της φαντασιας μου,δε θα του μεγαλωσει η μυτη για να το διαψευσω!καταλαβες?θα μας πεις εσυ τι ποιοα φταει και σου αρεσει το ονομα και τι σου εκανε...ή ειμαι αδιακριτη???
Πήγαινε στο θέμα: να τρεχει απο πισω μου.........
Μήνυμα στις 10/4/2007 στις 20:05 @Διάφορα
μηπως κοπηκε???λεμε τωρα...........
Πήγαινε στο θέμα: Ο Δολοφονος
Μήνυμα στις 10/4/2007 στις 20:03 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια,δεν εχω καποιο τραγικο προβλημα.ειμαι απλως ερωτευμενη με εναν φιλο του αδερφου μου.φλερταραμε αλλα κανενας δε το παραδεχοταν,οποιος κι αν ρωτουσε.ημασταν συνεχεια μαζι κι εδειχνε συνεχεια το ενδιαφερον του μεχρι πυ καποιος φιλος μου του ειπε οτι τον καταλαβε.δε το παραδεχτηκε κι εξαφανιστηκε ετσι....οταν τον βλεπω δειχνει ακομα το ιδιο ενδιαφερον και θελω να τον πληγωσω αλλα δε ξερω πως?για την ακριβεια θελω να παραδεχτει πως με θελει!πεστε κατι!αδιαφορη να ειμαι?να εμφανιστω με αλλον?να πω σε καποιο κοινο φιλο πως ποτε δεν ενδιαφερθηκα?τι απο αυτα σας εχει πετυχει?????????????????
Πήγαινε στο θέμα: να τρεχει απο πισω μου.........
Μήνυμα στις 10/4/2007 στις 19:48 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα να δεις,εμενα αν μου το εκανε αυτο ο αντρας μου(λεμε τωρα,μιας και δεν εχω)θα τα εκανα και τα δυο!!!!ειναι πολυ απλο.τωρα θα εισαι ή απελπισμενη ή θυμωμενη ή και τα δυο!ο,τι και να εισαι παντως,ξεπερασε το(δεν αξιζει),εξαφανισου απο τη ζωη του οσο καιρο χρειαζεσαι να φερεις παλι τη ζωη σου σε κανονικους ρυθμους με παρεες και φιλους.οταν φτασεις στο σημειο να τον σκεφτεσαι χωρις να νοσταλγεις ή να πονας,να νιωθεις δηλαδη καποια αδιαφορια.....γυρνα στο τοπο του εγκληματος αν το θελεις ακομα.τι λετε εσεις παιδια?
Πήγαινε στο θέμα: εκδίκηση ή αδιαφορία; |