Μήνυμα στις 21/6/2007 στις 12:59 @IRC admin
Ρε παιδια κοιταξτε μπορει να εχετε φαει ban απο ολο το irc αυτο θα βγει σε εναν καθορισμενο χρονο (2 μερες) αλλιως εχετε φαει για παντα ban ή εχετε φαει ban μ'αυτο το nick.
Πήγαινε στο θέμα: me exei petaksei eksw
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 16:02 @Κλάψιμο
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δε με εμπιστεύονται οι γονείς μου
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 15:58 @Κλάψιμο
Η οικογενεια μας τωρα στα παιδικα χρονια μας σπαει τα νευρα....Δεν μας αφηνει να βγουμε εξω αργα κ.τ.λ. Αλλα οταν θα μεγαλωσουμε και θα ανοιξουμε σπιτι θα ειναι το μονο στηριγμα για μας οταν θα εχουμε προβληματα μας και οχι οι φιλοι μας. Αυτο το καταλαβα απο μια φωτογραφια που εδειχνε κατι με τον πατερα μας. Εγω πιστευω πως δεν υπαρχει αληθινος φιλος γιατι οποιος και να ειναι οποτε και να ειναι παντα θα θελει το κακο μας για το προσωπικο του οφελος
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 15:52 @Κλάψιμο
Εχω ακουσει οτι οταν ενα παιδι ειναι μοναχοπαιδι ειναι στριμμενο(οχι οτι το λεω εγω και συγγνωμη) αλλα δεν ξερω το γιατι αλλα πιστευω επειδη δεν μοιραστηκαν τιποτα στην παιδικη ηλικια τους οπως το δωματιο τους ή τα παιχνιδια τους τα θελουν ολα δικα τους και γι'αυτο δινει μια κακη εντυπωση στους αλλους.
Μήνυμα στις 18/5/2007 στις 10:54 @IRC admin
Ναι ομως μπορω να μπω κανονικα και απο mIRC
Πήγαινε στο θέμα: You are permanently banned (x)
Μήνυμα στις 15/5/2007 στις 10:42 @IRC admin
Παιδια μου λέει οτι You are permanetntly banned (x) οταν μπαινω απο mIRC(treloscript) ενω οταν μπαινω απο το site irc.ftou.gr μπαινω κανονικα και μιλαω γιατι?
Πήγαινε στο θέμα: You are permanently banned (x)
Μήνυμα στις 3/4/2007 στις 16:59 @IRC admin
μου λεει οτι δεν μπαινω επειδη ειμαι abuse τι ειναι αυτο? απαντηστε μου γρηγορα Πήγαινε στο θέμα: δεν μπαινω επειδη ειμαι abuse |