Μήνυμα στις 3/4/2007 στις 17:15 @Θ. Κλημεντίνη
Αναφορά: (.OBLIVION@03 Απριλίου 2007) Φυσικά και θέλω το καλύτερο για εκείνον. Είναι το όνειρό του να πάει στην Αμερική και θέλω όσο τίποτε άλλο να πραγματοποιηθει γιατί τον αγαπάω. Και αυτός είναι και ένας λόγος που δεν του έχω πει τίποτα. Το ταξίδι δεν πρόκειται να το ματαιώσει, γιατί θα πάει για διδακτορικό, αλλά αν του μιλήσω και νιώθει και εκείνος κάτι, θα είναι πολύ πιο δύσκολο για εκείνον (ψυχολογικά εννοώ). Μπορεί να λέω ότι δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά αυτό που νιώθω είναι κάτι πολύ βαθύ και ουσιαστικό. Απλά δεν έχω τον ενθουσιασμό του "έρωτα με την πρώτη ματιά". Ίσως επειδή είμαστε φίλοι. Πάντωσ εξακολουθώ να είμαι πολύ μπερδεμένη. Ξέρω ότι μπορεί και εκείνος να θελέί να μου μιλήσει και να διστάζει, αλλά μου είναι εξαιρετικά δύσκολό να ρισκάρω να χάσω αυτόν τον άνθρωπο σε περίπτωση που είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν εκείνος με βλέπει φιλικά έγω μπορώ να συνεχίσω όπως είμαστε τώρα σαν να μην έγινε ποτέ η κουβέντα. Γιατι, άυτό που θέλω πάνω απ'όλα είναι να είναι ευτυχισμένος. Εκείνος όμως πως θα με βλέπει μετα από μια τέτοια κουβέντα? Πήγαινε στο θέμα: Φιλία μεταξύ των 2 φύλων...
Μήνυμα στις 29/3/2007 στις 16:10 @Θ. Κλημεντίνη
Τον Δημήτρη τον γνωρίζω 2 χρόνια. Είμαστεπολύ καλοί φίλοι και έχουμε περάσει πολύ δυσκολες καταστάσεις μαζί. Θα έλεγα ότι είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου και θα έκανα τα πάντα γι'αυτόν. Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά πολλές φορές έχω σκεφτεί αν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Πιστεύω ότι πραγματικά θα ταιριάζαμε. δεν παίρνω όμως την απόφαση να κάνω κάποια κίνηση γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται εκείνος. Τρέμω στην ίδέα ότι μπορεί κάτι να πάει στραβά και να χαθεί η σχέση που έχουμε τώρα. Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν δεν το κάνω θα μείνω πάντα με την απορία. Και αν και εκείνος σκέφτεται το ίδιο? Υπάρχει και ένα ακόμη προβλημα. Το Σεπτεμβρη θα πάει Αμερικη για 4 χρόνια... Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? Θα το ρισκάρατε?
Πήγαινε στο θέμα: Φιλία μεταξύ των 2 φύλων... |