Μήνυμα στις 31/3/2007 στις 15:46 @Sex
Πριν απο μερικες μερες ειχα την πρωτη μου σεξουαλικη επαφη αλλα ηταν ανεπιτυχης (δεν καταφερα να τελειωσω αν κ ειχα διεγερθει αρκετα).Ενω στην αρχη ημασταν μια χαρα με την κοπελα μου κ ειχαμε βρει ρυθμο καποια στιγμη αρχισα να ποναω.Οταν εβγαλα το πεος μου απο μεσα της παρατηρησα πως κατω ακριβως απο το κεφαλι ειχε πριστει η περιοχη(κατι σαν μικρο φουσκωμα).Το επομενο πρωι ευτυχως ειχε περασει κ δεν ενοιωθα κανεναν πονο.Φανταζομαι πως πρεπει να επισκεφθω ειδικο αλλα αν ξερει κανεις τι ειναι θα με χαλαρωνε αρκετα
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχει συμβει ποτε?
Μήνυμα στις 31/3/2007 στις 15:44 @Sex
17 στα 18 ειμαι.Πριν απο μερικες μερες ειχα την πρωτη μου σεξουαλικη επαφη αλλα ηταν ανεπιτυχης (δεν καταφερα να τελειωσω αν κ ειχα διεγερθει αρκετα).Ενω στην αρχη ημασταν μια χαρα με την κοπελα μου κ ειχαμε βρει ρυθμο καποια στιγμη αρχισα να ποναω.Οταν εβγαλα το πεος μου απο μεσα της παρατηρησα πως κατω ακριβως απο το κεφαλι ειχε πριστει η περιοχη(κατι σαν μικρο φουσκωμα).Το επομενο πρωι ευτυχως ειχε περασει κ δεν ενοιωθα κανεναν πονο.Φανταομαι πως πρεπει να επισκεφθω ειδικο αλλα αν ξερει κανεις τι ειναι θα με χαλαρωνε αρκετα
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα (Περιπου φιμωση)
Μήνυμα στις 14/3/2007 στις 00:09 @Sex
Και εγω ειχα ανησυχησει.Δηλαδη το εχει κ αλλος κοσμος? Ευχαριστω και παλι Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα (Περιπου φιμωση)
Μήνυμα στις 13/3/2007 στις 18:06 @Sex
Παρα την αναγνωση των προηγουμενων ποστ δεν καταφερα να βγαλω ακρη.Το προβλημα μου θυμιζει φιμωση αλλα δεν ειναι ακριβως αυτο γιατι μπορω να κατεβασω το πετσακι με σχετικη ευκολια ως κατω. Υπαρχει ομως αυτη η λεπτη κλωστουλα ποτ την νοιωθω να τεντονεται πολυ κ να ποναει καπως. Επισης δεν μπορω να εκσπερματισω με το πετσακι τραβηγμενο ενω αλλιως μπορω (αυτο ειναι ισως λογω αγχους).Ξερετε μηπως τι ειναι? Ευχαριστω προκαταβολικα Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα (Περιπου φιμωση) |