Μήνυμα στις 15/12/2024 στις 14:08 @Κλάψιμο
Καλησπέρα αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να ξεκινήσουμε προσπάθειες για παιδί αλλά εγώ περιμένω να μου έρθει περίοδο σε μια εβδομάδα. Το θέμα είναι ότι έχουμε ξεκινήσει εμείς δύο μέρες τώρα. Ξέρουμε πότε θα πρέπει να κάνω τέστ? Ή αν μου έρθει περίοδο σε μια εβδομάδα. Επίσης αν υπάρχει κανένα μυστικό για να μείνω έγκυος ποιο γρήγορα?
Πήγαινε στο θέμα: Προσπάθεια για Εγκυμοσύνη βοήθεια
Μήνυμα στις 13/12/2024 στις 11:20 @Διάφορα
Καλησπέρα αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να ξεκινήσουμε προσπάθειες για παιδί αλλά εγώ περιμένω να μου έρθει περίοδο σε μια εβδομάδα. Το θέμα είναι ότι έχουμε ξεκινήσει εμείς δύο μέρες τώρα. Ξέρουμε πότε θα πρέπει να κάνω τέστ? Ή αν μου έρθει περίοδο σε μια εβδομάδα. Επίσης αν υπάρχει κανένα μυστικό για να μείνω έγκυος ποιο γρήγορα?
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 8/12/2024 στις 14:38 @Sex
Καλησπέρα κ σόρρυ για την ενόχληση... Θέλω την βοήθεια σας για κάτι..η σχέση μου είναι 30 κ εγώ 25. Το θέμα είναι ότι θέλει παιδί κ να το πάμε σοβαρά. Εγώ πάλι του είπα αν τύχη λόγο του ότι δουλεύω δεν έχω χρόνο. Όταν κάνουμε σεξ δεν τον αφήνω να χύνει μέσα... Δεν παίρνουμε προφυλάξεις αλλα τελειώνει έξω.. εε σήμερα λοιπόν παρατήρησα ότι εκεί που τελείωσε πάνω μου έβαλε στα δάχτυλα του λίγα χυσια και μου έβαλε δάκτυλο. Το θέμα είναι ότι μου παραδέχτηκε ότι το έκανε κ στς γόνιμες μέρες αυτό. Και τώρα έχω πεθάνει από το άγχος. Τι λέτε ρε παιδιά γίνετε να έχω μείνει έγκυος έτσι? Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη soss χρειάζεται βοήθεια αμεσα |