Μήνυμα στις 19/3/2007 στις 14:11 @Sex
Θα γινω κλασσικος αλλα δεν μου μένει και αλλη επιλογή.. θα συμφονίσω με τον Astraxan. Στο κατω κατω αν δεν σε γουσταρει ετσι πως εισαι θα σου διαλεισει την ψυχολογια μετα...! Πήγαινε στο θέμα: βοήθια προσεγκισης
Μήνυμα στις 12/3/2007 στις 12:06 @Μηχανήματα
Γεια.! Λοιπον, προβλημα, αλλιως δεν θα σας ζαλιζα κιολας. Κατεβαζω τις σειρεσ που θελω, βρισκω και τους υποτιτλους και τα βλεπω ολα πολυ ωραια στο pc μου με το BS PLAYER. Ελα όμως που θελω να τα κάνω όλα dvd.! Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω να κατεβασω ενα προγραμματακι να κανω την δουλεια μου.??? Πήγαινε στο θέμα: Προγραμμα για υποτιτλους
Μήνυμα στις 3/3/2007 στις 11:47 @Sex
Εντάξει..δεν εχω παραπονο..με βοηθάτε αρκετα, αλλα...! Τι να κάνουμε άλλωστε, ο καθενας οπως την βρίσκει και η κοπέλα μου στον κόσμο της... Ευχαριστώ πάντως.!!! Πήγαινε στο θέμα: Στο αυτοκίνητο
Μήνυμα στις 1/3/2007 στις 15:03 @Sex
Τι να σου πω.? εμενα οχι απλα μ'αρεσει, αλλα με τρελαινει.. αλλα τι να πεις, γουστα ειναι αυτα Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες?
Μήνυμα στις 1/3/2007 στις 14:55 @Sex
Νεος εδω και λέω να μην το παρακάνω.. απλα μια ερωτηση ρε παιδια.. το sex στο αυτοκίνητο είναι τοσο κακο.? Πήγαινε στο θέμα: Στο αυτοκίνητο |